Gisteren fantastisch geholpen. Was al even op zoek naar een mapier om zadels van mijn oltimer bromfiets schoon te krijgen Zeer behulpzaam en doeltreffend hebben we een middel gevonden. Zeker... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Website met goede uitleg. Ik ben zeer kritisch en de heren hebben super werk verricht. Zeer professioneel en vriendelijk! Goed materiaal/middelen wat ze gebruiken. Bij ophalen goede uitleg wat er is g... Zobacz więcej
Op 2e kerstdag(!) hier het interieur van auto laten reinigen. Door 4 man (keiharde werkers) is de auto compleet onder handen genomen terwijl ik in een rustige ruimte onder genot van koffie rustig kon... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Het nieuwe schoonmaken. Wij geloven erin dat schoonmaken en een schone wereld samen gaan. Met de kracht van stoom en biologisch afbreekbare middelen, zorgen wij voor een professionele reiniging van kantoren, restaurants en auto's.
Dane kontaktowe
Willem Brocadesdreef 200, 2132 PV, Hoofddorp, Holandia
- hallo@stoom.expert
- stoom.expert
Inni użytkownicy przeglądali również
Zeer tevreden
Zeer tevreden met het resultaat. Het Interieur ziet eruit als nieuw. Het was mijn eerste keer bij stoomexpert, maar zeker niet de laatste keer!
Snelle en hele goede service
Mijn verzoek digitaal ingediend, volgende dag werd per email al contact opgenomen. Ik had aangegeven gebruik te willen maken van de ophaal en breng service. Ik ben woonachtig in Amsterdam, dus betaald parkeren is een feit. Hier werd ook een oplossing voor aangeboden, zodat ik geen parkeerkosten hoefde te betalen. Mijn auto werd netjes en geheel schoon weer afgeleverd. Ook werden mij filpmjes en foto's getoond van de werkzaamheden die zijn verricht. Ik ben een zeer tevreden klant die wederom gebruk zal maken van de service van Stoom Expert.
Super fijne en duidelijke uitleg
Super fijne en duidelijke uitleg. Daarnaast ook een onwijs fijne service. Ik raad het zeker aan!
Dit bedrijf via internet gevonden en…
Dit bedrijf via internet gevonden en blijkt bij mij om de hoek te zitten.
Heb mijn auto via hun site aangemeld voor een complete behandeling en ik kon nog dezelfde dag komen.
Ik werd bij aankomst vriendelijk te woord gestaan en de auto werd direct onder handen genomen!
Het resultaat was verbluffend!
Zowel interieur als exterieur zijn met stoom behandeld en zijn compleet als nieuw!
Dit krijg je zelf nooit voor elkaar!
Professioneel en adequaat
Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Mijn auto is weer compleet nieuw zoals afgeleverd nieuw af fabriek!
Aanrader!
De service was top en heb mijn…
De service was top en heb mijn interieur nog nooit zo schoon gekregen!
Net bedrijf komen afspraken exact na
Net bedrijf komen afspraken exact na
Zeer tevreden over het resultaat
Komen auto halen en brengen
Is zeker aan te bevelen
Wim kinkel
Roelofarendsveen
Onwijs tevreden
Onwijs tevreden! De jongens hebben ontzettend hun best gedaan om mijn auto zo goed als mogelijk te reinigen! Hij is als NIEUW! Ik vond deze stoom expert via Google. Ik kan garanderen dat ik hier zeker vaker ga komen! Bedankt toppers!!!!
Nette heren
Nette heren, goeie service en kon supersnel terecht. Zeker een aanrader!!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.