Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Gisteren fantastisch geholpen. Was al even op zoek naar een mapier om zadels van mijn oltimer bromfiets schoon te krijgen Zeer behulpzaam en doeltreffend hebben we een middel gevonden. Zeker... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mijn verzoek digitaal ingediend, volgende dag werd per email al contact opgenomen. Ik had aangegeven gebruik te willen maken van de ophaal en breng service. Ik ben woonachtig in Amsterdam, dus betaal... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Website met goede uitleg. Ik ben zeer kritisch en de heren hebben super werk verricht. Zeer professioneel en vriendelijk! Goed materiaal/middelen wat ze gebruiken. Bij ophalen goede uitleg wat er is g... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Op 2e kerstdag(!) hier het interieur van auto laten reinigen. Door 4 man (keiharde werkers) is de auto compleet onder handen genomen terwijl ik in een rustige ruimte onder genot van koffie rustig kon... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Myjnia samochodowa

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Het nieuwe schoonmaken. Wij geloven erin dat schoonmaken en een schone wereld samen gaan. Met de kracht van stoom en biologisch afbreekbare middelen, zorgen wij voor een professionele reiniging van kantoren, restaurants en auto's.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Gisteren fantastisch geholpen

Gisteren fantastisch geholpen.
Zeer behulpzaam en doeltreffend hebben we een middel gevonden.
Zeker voor onthouden voor toekomstige projecten.

7 kwietnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Wat te doen met een kletsnatte vloerbedekking?

Nou even google erbij gepakt en afgelopen week mijn auto hier laten steamen omdat de hele vloerbedekking kletsnat was geworden. Het was dramatisch nat zelfs... On line afspraak gemaakt voor pakket 2 direct voor de volgende dag en er werd snel teruggebeld ter bevestiging. De volgende dag werd ik vriendelijk en gastvrij ontvangen. Ik ben blijven wachten boven en kon van alles te drinken nemen. Mooie ruimte ook boven inclusief leestafel en keuken met alles erop en eraan. Ik heb vers gemalen koffie gepakt en heb lekker de tv aangezet. Werkelijk alles is er te ontvangen.. netflix, disney plus noem maar op. Eigenlijk had ik er ook beneden wel bij willen blijven want die gasten hadden zo'n lol onder elkaar! Geweldig om dat boven te horen, haha. Het resultaat was ook prima. Vloerbedekking nagenoeg droog en lekker autogeurtje binnen! Interieur zeer mooi schoon ook dus zeker een aanrader wat mij betreft! Als je wilt blijven wachten en het is herfst/winter dan moet je je wel lekker aankleden want er is boven geen verwarming (of deze stond uit). Is ook wel logisch ook want de garage is natuurlijk gewoon open beneden. maar dan weet u dat. Zeker een aanrader dus!

5 grudnia 2021

Aanrader!

Vandaag onze auto schoon laten maken bij Stoom Expert. Onze kofferbak zat vol met hondenharen, maar is helemaal schoon geworden! We zijn heel tevreden, de auto rook ook super fris en is echt weer als nieuw.

13 listopada 2021

SHOWROOM WAARDIG

Prima ontvangst gehad.Jammer dat je uit de wachtruimte niet kan kijken hoe eea in zijn werking gaat met stomen en reinigen.Echter dit neemt niet af in de kwaliteit. Auto is echt showroomwaardig na behandeling.Pakket 2 is prima.Kom zeker nog een keertje terug

9 października 2021
Oceniono na 4 z 5

Bij aankomst netjes ontvangen

Bij aankomst netjes ontvangen, daarna werd er netjes uitgelegd wat ze gingen doen. Had pakket # 2
Het ging mij voornamelijk om het interieur waaronder de bekleding.
Deze zien er weer als nieuw uit.
Heb me ook geadviseerd over de buitenkant. Deze laat ik zeker de volgen de keer doen.
Heren bedankt ziet er goed uit.

20 lipca 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej