Wij bestellen al jaren bij stofzuigerzakken.nu. Ook met verschillende stofzuiger merken. Snel geleverd en altijd de juiste stofzuigerzakken en vele malen goedkoper dan elders.
Ik ben echt super tevreden over mijn ervaring met stofzuigerzakken.nu! Bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Ik hoef gewoon de QR-code van mijn vorige zak te scannen en ik kan meteen de jui... Zobacz więcej
Heb voor mijn Miele stofzuiger zakken gekocht. Deze zijn inderdaad stukken goedkoper dan de originele, echter een groot gedeelte van de opgezogen stof beland naast de zak en de ruimte. Gevolg is da... Zobacz więcej
Handig te bestellen en fijn achteraf betalen. Makkelijke bezorging via brievenbus al mis ik wel een track en trace, dit zou vele discussies voorkomen mocht een bestelling niet aankomen, omdat hij nu n... Zobacz więcej
De goedkoopste stofzuigerzakken online. Altijd gratis verzonden. Topkwaliteit microvezel stofzuigerzakken. Gewoon door de brievenbus.
Holandia
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Prachtig bedrijf, snelle levering, achteraf betalen en alles zooo mooi verpakt.
Echt een aanrader.
Ik koop mijn stofzuigerzakken alleen nog maar bij : stofzuigerzakken.nu.
Erg goed.
De zakken passen perfect, snel in huis en zeer betaalbaar.
Een echte aanrader.
perfect. Levering voor belgië en enkele dagen later al in de bus. Betaling kon achteraf. (was al gebeurd wel)
top dat dit soort bedrijven bestaat. absolute aanrader.
Het ging zo snel dat ik dacht dat ik iets verkeerd had gedaan, maar gewoon perfect geregeld allemaal. Top!
Perfecte service, verkeerde zakken besteld. Zonder gedoe retourneren en binnen twee dagen alsnog de juiste in huis.
Topper!
Binnen 2 dagen binnen op factuur.
Uitstekende kwaliteit voor de helft van de prijs en geen verzendkosten.
Tientje voor 9 zakken, ter vergelijking bij handyman was ik een jaar geleden ruim 25 euro kwijt voor 10 st. + verzendkosten.
Online betaalsysteem zou handig zijn , maar zou waarschijnlijk extra kosten meebrengen.
Binnen 2 dagen bezorgd, betalen op factuur. Super !