Permanent Gesloten Recenzje 205

Wynik TrustScore: 1 na 5

1,2

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Een jurk besteld, maar ten eerste duurde het heel erg lang voordat ik hem binnenkreeg en ten tweede kan je zien dat het een goedkope knock-off van China is. De stof is van verschrikkelijke kwaliteit.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik voel me echt opgelicht. Ik heb voor 70 euro een winterjas besteld die ik veel later dan beloofd binnenkreeg en van hele slechte kwaliteit bleek te zijn. Er werd me een gevoerde, wollen winterjas... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Helaas weer een product uit China, terwijl ik dacht bij een Nederlands bedrijf te kopen . De warme winterjas van " 70%" katoen is van synthetische flutstof ( brandproef genomen ) en heeft een scheve o... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Ik heb een trui model 'Pieter' gekocht en in mijn beleving is een trui nog altijd een gehaakt of gebreid 'iets' van wol of katoen en geen 100% polyester sweaterachtig kledingstuk waarvan je al gaat zw... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

Odpowiada na 23% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Je vindt een prachtig kledingstuk op…

Je vindt een prachtig kledingstuk op hun gelikte site, je bestelt en betaalt. Binnen een paar uur krijg je een mailbericht dat het artikel al onderweg is! Levering binnen 24 uur wordt er gezegd! Mooi niet! Dus dan maar even bellen naar 06-57740462 in Zwolle! 10x geprobeerd... continu bezet! We zijn nu 5 dagen verder en niets, helemaal niets ontvangen!
Pure oplichterij!
Niet bij bestellen, want je kunt fluiten naar je euro's...en je bestelling!

25 lipca 2025

Niet bestellen

Slecht bedrijf!
Ik schrijf echt nooit reviews, maar dit is echt een bizar bedrijf
1 jurk is nooit aangekomen, heb nogsteeds mn geld niet terug..
1 jurk heeft een gat erin, en dan andere lossen naden. Willen ze geen geld terug geven en ook geen retour label regelen.
Kwaliteit is echt slecht!
Alles komt uit China, dit stond nergens op de site! + Retourneren moet ook naar China, echt belachelijk.

2 lipca 2025

NIET BESTELLEN, ECHT TROEP

Kleding besteld wat er online leuk en sjiek uit lijkt te zien. Maar in het echt is het echt troep! Dat het uit China komt staat nergens vermeld maar dan is het nog echt troep. Ik bestel echt wel vaker via een Shein of Temu maar die kwaliteit is zelfs nog vele male beter.
Echt bestel hier niet!
Retourzenden is ook een grote ramp, ze proberen eerst van alles met 10% of 25% geld terug.
Benieuwd of mijn retourzending gaat aankomen en ik mijn geld terug krijg.
Echt het is gewoon een lachertje de kwaliteit die ik binnen kreeg...

24 lipca 2025

Meerdere artikelen besteld

Meerdere artikelen besteld, de helft is goed, een aantal blouses zijn te klein.
Niet in de gaten gehad dat het naar China retour verzonden moet worden.
Voordat ze akkoord gaan met retourneren gaat het moeizaam, eerst bieden ze 10%, later 25%. Al met al schiet je er niets mee op om artikelen terug te sturen, kosten daarvan min €50.
Kortom, BESTEL ER NIET!!

17 lipca 2025
Oceniono na 2 z 5

slechte kwaliteit en retourbeleid

sandalen besteld. Ze vallen te klein uit en de kwaliteit is heel slecht. Ik wilde ze graag retourneren (let op, retourkosten zijn voor de klant!) maar dat doen ze niet. Je krijgt een standaard mail met veel excuses en er wordt 10% geboden die je terugkrijgt en het product mag ik houden. Maar ik heb er niks aan. Na tweede mail boden ze 25%. Ze reageren wel snel maar de mail is duidelijk standaard en je komt niet heel veel verder. Ik bestel hier niet meer.

PAS OP

PAS OP! Echt niks bestellen! Je krijgt hele slechte kwaliteit, retourneren via China en geen garantie dat het aan komt.

Je krijgt mail terug: je kunt de kleding aan vrienden en familie geven.

Website ziet er goed uit maar kwaliteit is echt carnavalskleding qua stof.

20 lipca 2025

BESTEL HIER NIET!!

BESTEL HIER NIET! OPLICHTERS!
Laat dit bedrijf alsjeblieft aangepakt worden. Ben schandalig behandeld. Bestelde een broek in een maat M. Nou, ik kreeg de broek niet eens over mijn heupen. De kwaliteit is ook hopeloos! En retourneren wordt onmogelijk gemaakt. Onbegrijpelijk dat je op deze manier zaken wilt doen.

19 lipca 2025

Drama

Drama.

Verkeerde artikel gekregen en retour sturen wordt onmogelijk gemaakt. Er worden kortingen geboden om het te houden maar als je er niets aan hebt maak5 dat niets uit natuurlijk.

19 lipca 2025

Retourbeleid van nul

Hemd hele andere, fale kleur dan op de foto. Broek paste niet. Een retourbeleid van nul!!
Bedrijf zit blijkbaar in China. 25% van het bedrag teruggekregen. Verspilling van geld en kleding.

Hier niet kopen. Komt uit China

Kleding lijkt niet op afbeelding. slechte kwaliteit en jumpsuit was 30 cm te kort voor een normale lengte.
De stof kon je de krant nog door lezen.
Klantenservice beantwoord netjes de vragen. Retourzending eerst 10 restitutie daarna 25%.
Dat pak je dan maar want retour sturen moet naar China en kost je meer dan 50 euro.
Bedrijf doet zich voor als Nederlands bedrijf maar alles komt uit China. Daar kom je te laat achter als je de track en tracé krijgt zie je het pas.
Dus wees nu gewaarschuwd.
Hier niet kopen. Hun verdienen er zowiezo aan. Jij bent alleen maar de verliezer.

10 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Maten kloppen voor geen meter en je…

Maten kloppen voor geen meter en je kunt niet retour sturen krijgt eerst een aanbod van 10% retour en daarna 25% retour slecht bedrijf oplichters 1e klas

Heb aangifte gedaan en lijkt mij zinvol dat iedereen dat doet die hier een slechte review schrijft dan word er misschien iets mee gedaan

Super slecht

Super slecht
Heb een soort van kansloze prinsessenjurk ontvangen ipv bohemian elegant zomerjurk.
Scheef in elkaar genaaid en onwijs gedoe om terug te sturen.
Willen een 20 % refund doen ipv volledige refund
Willen niet de verzendkosten betalen ook al is er een heel ander product geleverd.
Onwijs gezeik om een retourautorisatie formulier te krijgen en geven bij voorbaat aan dat de kans groot is dat de retourzending in China verdwijnt.
Accepteren niet dat ik het verkeerde artikel terug stuur naar hun adres in Nederland...

Ben echt opgelicht
Kansloos slecht bedrijf

Helaas echt oplichterij!

Helaas echt oplichterij!!
Verschrikkelijk goedkoop uitziend stofje, rare maat en vreemde mails met een aanbieding voor terugbetaling van 10 tot maximaal 25%.
Niet aan beginnen!

17 lipca 2025

Waardeloze retourservice

Je kan nergens uit opmaken dat dit uit China komt, maten kloppen voor geen meter valt vele maten kleiner als in europa.
Je kan niet retourneren ze bieden eerst 10% daarna 25% en dan mag je het product houden waar je niets aan hebt.
Niet bestellen hier !!!!!!

16 lipca 2025

Heel slecht!

Heel slecht!! sturen kapotte kleding naar je toe en je krijgt je geld niet eens terug!!
Hun retour garanties zijn FAKE!!!!
Voel me echt genaaid!!!!

15 lipca 2025

oplichters

Wat een waardeloos bedrijf !!!
Retouren bijna onmogelijk. Bieden eerst 10% van geld terug, dan 25%. Ivm met het milieu, kun je beter iedereen oplichten... Jurken passen voor geen meter. Waardeloze stof. Echt een flut-bedrijf :(

15 lipca 2025

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf! Maten zijn veel kleiner dan standaard. Retour of ruilen naar China kost je €23. 10 of 25% restitutie voor iets wat niet past, schandalig! Het advies om iemand in je omgeving er blij mee te maken, wat een gekkies! Ben er zelf helaas is “getrapt”.
Maar advies aan andere, bestel hier niets!

2 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Oplichting Koop hier niet!

Oplichting koop hier niet ! !!!!!!!!
Ik weet niet eens waar ik moet beginnen,
ik heb hier anderhalve maand 5 jurken gekocht VOOR €184,75 EUR en ik dacht dat ik op een zeer berouwbare site zat, want zo ziet het eruit en zo doen ze zich voor,( en dit is serieus veel geld) Niets is minder waar alles komt uit China VERSCHRIKKELIJK SLECHTE KWALITEIT OM TE JANKEN.
ze willen mij 10% geld terug geven van mijn aankoop ??????? bij andere 25% terug ........ das vreemd ze doen bij iedereen wat anders
ik geef jullie een week om mijn netjes terug te betalen ik stuur vandaag nog de 3 jurken retour want ik wil ze niet ze zijn van verschrikkelijke kwaliteit enz waardeloos. en anders volgen er juridische stappen en zet alles over die waardeloze NEP bedrijf op alle sociale media.
(zie dit op hun site!!!!!)
------------------------------------------------
Beleidsoverzicht
Retourperiode: 14 dagen vanaf leverdatum
Verwerkingstijd restitutie: 10 werkdagen na ontvangst
Verzendkosten retourneren:
(HIER KLOPT DUS NIETS VAN OPLICHTERS!!!!!!!!!!!)

27 czerwca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej