Een jurk besteld, maar ten eerste duurde het heel erg lang voordat ik hem binnenkreeg en ten tweede kan je zien dat het een goedkope knock-off van China is. De stof is van verschrikkelijke kwaliteit.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik voel me echt opgelicht. Ik heb voor 70 euro een winterjas besteld die ik veel later dan beloofd binnenkreeg en van hele slechte kwaliteit bleek te zijn. Er werd me een gevoerde, wollen winterjas... Zobacz więcej
Helaas weer een product uit China, terwijl ik dacht bij een Nederlands bedrijf te kopen . De warme winterjas van " 70%" katoen is van synthetische flutstof ( brandproef genomen ) en heeft een scheve o... Zobacz więcej
Ik heb een trui model 'Pieter' gekocht en in mijn beleving is een trui nog altijd een gehaakt of gebreid 'iets' van wol of katoen en geen 100% polyester sweaterachtig kledingstuk waarvan je al gaat zw... Zobacz więcej
Odpowiada na 23% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Oplichters zijn het
Oplichters , niks klopt en je geld niet terug . Verkopen rotzooi, blijf hier ver vandaan .

Odpowiedź od Permanent Gesloten
BESTEL HIER NOOIT WAT!
Slechte kwaliteit producten, slechte klantenservice, nooit mijn geld van het retourpakket (naar China!) teruggezien

Odpowiedź od Permanent Gesloten
Producten worden niet geleverd.
Ik heb hier een jurk besteld, de levertijd was erg lang, want het komt duidelijk niet vanuit Nederland.
Afijn, ik bestelde het ruim op tijd, dus het geeft niet. Maar wie schetst mijn verbazing, gisteravond om 23:00 krijg ik een email dat het pakket is bezorgd.
Naast dat we toen ik bed lagen, hebben we niemand gezien of gehoord. Vanmorgen dus besloten een klein mailtje eraan te wagen. Want het is wel erg makkelijk geld verdienen om mensen wel iets te verkopen, maar niet te leveren.
De persoon aan de email vindt zijn/haar werk erg saai, of het is AI want de reacties gaan niet in op onze klacht. Sterker nog, we worden vriendelijk bedankt en krijgen een link naar de track & trace. Wanneer we daarop klikken staat er netjes dat het pakket om 23:00 is bezorgd. Daarom mailden we vriendelijk terug dat onze vraag niet goed was begrepen.
De persoon aan de email had nog steeds geen zin om te reageren, of was nog steeds een robot. De reactie was in ieder geval teleurstellend, want we kregen zo goed als hetzelfde mailtje terug als eerst.
Wij bestellen hier niet meer, en geven u een goede raad, bestel hier uw kleding niet!
28 Augustus de bestelling gedaan en het…
28 Augustus de bestelling gedaan en het is nu 9 september.
Het is nog niet binnen en kan nog wel dagen gaan duren!.
Ontzettend jammer.
Komt gewoon rechtstreeks uit China
Oplichters
Kleding komt totaal niet overeen met de foto's. Het is gewoon oplichting. Terugsturen is ontzettend duur, duurt lang en dan afwachten of het aankomt. Dat wordt dus niet gedaan en dat is het verdienmodel van dit bedrijf. En als je in de kvk kijkt, zie je dat deze meneer meerdere van dit soort websites heeft (allemaal met slechte recensies).
Al de commentaren in de andere reviews…
Al de commentaren in de andere reviews over kwaliteit ,China en de retour kosten zijn ook op mij van toepassing. Wees gewaarschuwd. Goede kans dat je blijft zitten met een flut product en en je nog maar 20% van je geld terug ontvangt. Ik heb mijn les wel geleerd. By by China.
Niet kopen
Helaas staat er nergens goed dat kleding uit China komt, verzending duurt best lang.
Jumpsuit vandaag binnen gekregen, totaal niet zoals die op foto eruit ziet. Kwaliteit is erg slecht en heel dun. Ziet er erg ‘ goedkoop’ uit.
Retourneren is ook een ding omdat het naar China moet, helaas…..
Niets kopen bij dit bedrijf, wat een oplichters
Omdat het vrij lang duurde begreep ik al dat het uit het buitenland, China dus, moest komen. Eenmaal binnen was het absoluut geen regenjas, dunne stof, heel andere kleur dan op de site en het voldeed totaal niet aan waterdichtheid.
Ik wilde het retour sturen, nou vergeet het maar, eerst 10%, toen ik dat niet wilde kreeg ik 20% aangeboden. Er werd voorgedaan alsof het een ruim aanbod was en als reden dat het beter was niet terug te sturen gezien zij hun uiterste best doen op het gebied van milieu, duhhu komt uit China!!!!, terugsturen zou belastend zijn, ik vraag er niet om dat dit artikel uit China moet komen...ik moet zeggen dat ze snel reageerden per mail, ene Molly van de klantenservice, maar het verhaal erbij was stuitend, ze willen gewoon dat je het niet terugstuurt, snap ik die rommel willen ze niet meer terug. Bij het postkantoor raadde ze me af het te sturen!!! gezien er vanalles verzonnen wordt was hun ervaring, niet de juiste papieren( ontvangstbevestiging moet erbij) niet aangekomen, zoek geraakt kortom ellende. Wat een oplichters en wat een misleidende informatie op de site. Mijn les, reviews lezen voordat ik iets bestel!!!
Slechte kwaliteit en lijkt totaal niet…
Slechte kwaliteit en lijkt totaal niet op de afbeelding.
Ook maatvoering klopt niets van en lange levertijd.
Zoals hierboven al beschreven, bij retour (naar China)word er 10-20% geboden terwijl er een kantoor in Nederland zit.
Terug sturen geen optie
Teug sturen is geen optie hier. Poloshirt besteld, duurde lang want het kwam uit China. Daar kom je pas achter als je wilt retourneren. Op de website lijkt het alsof retourneren geen probleem is en wordt als contactadres Zwolle vermeld. Pas bij verder doorklikken, zien we nu dat het naar Verweggistan moet. Bij relatief lage kosten van één shirt heeft dat weinig zin gezien hoge verzendkosten. En komt het ook aan? Wel moet ik toevoegen dat we de optie kregen van een tegoedbon waarvoor mijn man een ander shirt heeft besteld.
Ik had een drie delig kostum besteld…
Ik had een drie delig kostum besteld kwam redelijk op tijd.
En ik kreeg het kostum in een pakketje 30x20 cm in totaal 500 gr
Toen ik het uit pakte was het stof zo dun dat bijna doorzichtig en toen ik het jasje (je mag het niet zo noemen,) aandeed paste hetniet de maat was de kleinste kindermaat,fraude puure oplichting zelfs de kleur was niet zo als besteld .terug gestuurd zelf betaald 18 euro is aan gekomen en e zwakken het niet aan. Als je stilovero.trap er niet in , nu kijken wat de politie kan doen ze staan gemeld k.v.k dus leg ze plat
Wat wordt je toch besodemieterd op…
Wat wordt je toch besodemieterd op website s.
Wat moet je toch je ogen openhouden en eerst goed lezen. Wat een snertbedrijf. Niet kopen!!!
T lijkt uit Zwolle te komen.
Maar niets is minder waar.
Het komt uit CHINA.
Ga je bellen klopt het telefoonnummer niet.
Mailen krijg je gezeur.
Fatsoenlijk retourneren nou nee heleboel gezeur uiteindelijk moet jij t op eigen kosten naar China sturen.
We kunnen u 10% korting geven misschien kunt u het dan houden en aan familie geven.
Zou mij schamen als ik dit flinterdunne doorkijk jurkje zou weg geven.
2 de mail 20 % korting aangeboden.
ALLES WAT IK WIL ZOALS BIJ EEN NORMAAL EERLIJK BEDRIJF IS RETOURNEREN EN MIJN GELD TERUG!!!!!!!!!! Waarschuwing NIET kopen hier. Net zo.n bedrijf als RELIVEX. VRESELIJK BEDUVELD WORDT JE ER. Kijk goed waar je koopt. Koop alleen bij goede Nederlandse echt Nederlandse zaken. Die je kent. Want normale service 0, 0
De beloofde retournering niet waar gemaakt.
De beloofde retournering is een wassen neus. Je krijgt een aanbod van 10% bij de eerste vraag te kunnen retourneren, bij de tweede vraag 20%. Maar gewoon geld terug storten is er niet bij.
Zij bestellen de spullen voor je in China, maar hebben zelf geen voorraad. Vandaar dat alles wat uit China hierheen komt, ook terug moet daarheen.
Hier niet bestellen is ons advies.
twee jurken en capri broek teleurstellend
Ik kocht twee jurken en een capri short. Ik maakte de capri short open, ze waren enorm en de jurken heb ik niet eens uitgepakt!omdat ik kon zien dat ze zo synthetisch en van slechte kwaliteit waren.
Dus nam ik contact met ze op om de spullen terug te sturen en mijn geld terug te krijgen.
Ik heb n ze twee keer geschreven en twee keer heb ze netjes terug geantwoord.Ze zeiden ze dat ik een eenmalige korting van (eeste 10% )en nu 20% als gebaar van goede wil. en ik kon de items houden:
"of cadeau doen, en we hopen dat dit je ervaring op de een of andere manier zal verzachten".
serieus! nee, ik wil de spul terug sturen en mij geld terug wil geen smoesjes meer horen.
Op de site staat "30 dagen geld terug garantie "
nou! Ik kan niet geloven dat ik een verzoek moet indienen over mijn rechten om mijn geld terug te krijgen.
Dus niet in trappen niet kopen.
Grote oplichters
Grote oplichters. Je krijgt puntje bij paaltje gewoon je geld niet meer terug. En met als standpunt op het gebied van duurzaamheid, het komt uit China, wat een grap! Echt niet bestellen hier!
Ik had een verkeerde maat besteld
Ik had een verkeerde maat besteld. Ik mailde dit bedrijf en kreeg direct antwoord terug. Dat vind ik fijn en vervolgens sturen ze mij de juiste maat (m) en mocht ik de verkeerde maat (l) gewoon houden.
Bestel hier niet
Ik ben helaas erg teleurgesteld in mijn ervaring met Stilovero. Op het eerste gezicht lijkt het een betrouwbare Nederlandse webshop, maar dat is het niet. Na ontvangst bleek de kwaliteit van de kleding niet zoals verwacht (kleuren wijken af van fotos, afwerking van de kleding is slecht, pasvormen kloppen niet, stoffen zijn goedkoop glad en onprettig). Ik besloot te retourneren. Mijn eigen fout is dat ik niet eerst de reviews heb bekeken en de website niet heb gecheckt op het retourbeleid, blijkt dat het pakket terug naar China moet.
Daarbij kwamen onverwachte inklaringskosten bij retourzending — ook dat stond nergens vermeld. Nu ligt mijn retourpakket al meer dan een maand in China en is het onzeker of ik ooit mijn geld nog terugzie.
Stilovero schuift alle verantwoordelijkheid af op de klant, en biedt geen enkele ondersteuning. De retourkosten en douanekosten zijn fors, waardoor retourneren praktisch onmogelijk wordt gemaakt.
Let op: dit lijkt op een Nederlandse webshop, maar het is in feite een dropshipper die goedkope kleding uit China verkoopt met beperkte klantenservice en onduidelijk retourbeleid. Wees gewaarschuwd.
Ik ontving een blouse die sowieso 3…
Ik ontving een blouse die sowieso 3 maten groter had moeten bestellen, zo klein viel de maar uit! Ook was de blouse NIET degene die ik besteld had. Als antwoord kreeg ik dat het om de kleur ging en niet om de kleuren van de veertjes, die compleet anders waren. Bij het retour willen sturen kwam ik na herhaaldelijk verzoek het terug te willen sturen niet verder dan 20% restitutie en ik moest de blouse maar iemand anders cadeau doen.
Bestel hier NIET!! Bedrog!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.