Sticky Vinyl Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

In eerste instantie erg blij met het product. Echter zijn er al 3 vinylplaten van de muur gevallen omdat het dubbelzijdige plakgedeelte na +-/ een maand loslaat van het plastic houdertje. Contact... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Erg goed en klantvriendelijk geholpen; ik had vinylhoekjes cadeau gekregen van familie, maar in een andere kleur dan ik eigenlijk wenste. Het was geen enkel probleem om dit om te ruilen, en was ook er... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had 2 Vinyl Rekken gekocht waarvan eentje niet in orde bleek en zodoende geen goed rek kon bouwen. Contact via de mail opgenomen met Sticky Vinyl en dezelfde dag nog kreeg ik een mail terug waarin... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 49

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

In eerste instantie erg blij met het…

Contact gezocht maar nooit een reactie gehad. €40 in de prullenbak.

30 lipca 2026

Odpowiedź od Sticky Vinyl

Vervelend om te horen Bob, we hebben je contactverzoek niet gehad, zou je ons een e-mail willen sturen? Dan gaan we een passende oplossing zoeken!

Oceniono na 5 z 5

Er was iets fout gelopen bij de…

Er was iets fout gelopen bij de levering maar na dit te melden hebben ze onmiddellijk gereageerd en het correcte opgestuurd. Topservice!

21 lipca 2026

Odpowiedź od Sticky Vinyl

Graag gedaan Marie, we zijn blij dat het goed opgelost is zo!

Top bedrijf

Bezorging was op tijd en het product is perfect. Ik heb al meerdere keren bij sticky vinyl besteld en ik ben altijd zeer tevreden.

28 maja 2026

Odpowiedź od Sticky Vinyl

Super leuk om te horen Daniel, we waarderen je als klant!

Geweldig!

Geweldig product! Simpel en effectief design, enorm makkelijk om op te hangen. Van goede kwaliteit en heel fijn dat het makkelijk is om te wisselen van LP's en dat je kan kiezen tussen zowel enkele als dubbele LP's.

14 maja 2026

Odpowiedź od Sticky Vinyl

Heel erg bedankt voor je leuke review!

Super tevreden

Snelle verzending, en het bevestigen van de sticky's was zo gebeurd, mede dankzij het instructiefilmpje! Erg tevreden met het eindresultaat!

20 maja 2026

Odpowiedź od Sticky Vinyl

Heel erg bedankt voor je leuke review Boris, we zijn blij dat je zo tevreden bent!

Oceniono na 5 z 5

Ik had de Lp houders helaas verkeerd…

Ik had de Lp houders helaas verkeerd aangebracht hierdoor vielen ze er af, ik had contact opgenomen met de klantenservice zij hebben mij erg goed geholpen. De houders zien er voor de rest erg strak uit en ze plakken nu wel goed!

21 maja 2026

Odpowiedź od Sticky Vinyl

We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen Lucas, veel plezier ervan!

Oceniono na 3 z 5

Valt sterk tegen, jammer genoeg.

Met veel vertrouwen de sticky vinyls besteld. Opgehangen volgens de instructie en even laten drogen zodat ze de optimale kracht hadden. Toch zijn er binnen de 12u vijf platen naar beneden gevallen, allemaal beschadigd. Dit doordat het onderste element steeds naar beneden viel. Heel teleurgesteld in deze aankoop en de kwaliteit van het product.

Edit: na het melden van dit probleem wel uitstekende service gekregen. Ik kon kiezen tussen een nieuwe set of een terugbetaling. Daarom 3 sterren ipv 1.

4 maja 2026

Odpowiedź od Sticky Vinyl

Dag Thomas, wat vervelend, we nemen even contact met je op!

Leuk housewarming cadeau!

Top spul! Platen zijn er makkelijk uit te halen en weer erin te zetten! Plakt erg goed ook op een muur die grof gestuct is! Bij sommige weer de hoekjes eraf gewrikt en hierna weer opgehangen en zelfs dan plakt het stevig en valt het niet naar beneden. Erg leuk cadeau voor een housewarming!

30 kwietnia 2026

Odpowiedź od Sticky Vinyl

Dag Brend, we zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent, dat horen we graag!

gewoon super!

nu voor tweede keer besteld, goed product en goede service!

15 kwietnia 2026

Odpowiedź od Sticky Vinyl

Heel erg bedankt en leuk dat je zo tevreden bent!

Oceniono na 4 z 5

Hechten perfect zelfs op een muur met…

Hechten perfect zelfs op een muur met korrel. Bijna een weekje moeten wachten op bestelling. Daarom 4 sterren

28 lutego 2026

Odpowiedź od Sticky Vinyl

Hi Wesley, fijn om te horen dat je tevreden bent met ons product, en excuses dat het verzenden iets langer heeft geduurd.

Tof resultaat en superservice

Had bij de eerste levering ‘pech’, de sticky’s had ik blijkbaar niet goed bevestigd of pakte niet goed.

De klantenservice is top, kreeg kosteloos een nieuwe set toegestuurd en deze blijven goed plakken.

Topservice en topproduct, ben erg blij met het resultaat.

5 marca 2026

Odpowiedź od Sticky Vinyl

Heel graag gedaan Kevin, jij blij, wij blij!

Snel geleverd

Snel geleverd, prima prijs.

15 lutego 2026

Odpowiedź od Sticky Vinyl

Graag gedaan en bedankt Moes!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej