Sterk in Matches vindt de kandidaten die we zelf niet konden vinden. De website werkt gemakkelijk en de afspraken die gemaakt zijn, zijn goed uitgevoerd. Een volgende keer zullen we zeker weer gebruik... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Tot 3x toe gebeld en gemaild om te stoppen met ons te spammen met mailtjes op onze vacatures. Meerdere keren aangegeven dat we geen interesse hebben en toegezegd gekregen dat het zal stoppen en we bli... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dit bedrijf blijft mij maar ongevraagd mails sturen, ondanks dat ik mij heb uitgeschreven uit hun bestand. Na telefonisch contact hierover is er niets veranderd. Getuigd van een onprofessionele organi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Voor een ieder die dit leest, en net als ik wordt geterroriseerd door deze organisatie, maak hier alsjeblieft melding van via Autoriteit Consument & Markt. Laten we met zijn allen zorgen dat deze orga... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
We worden gestalkt door dit bedrijf
We worden gestalkt door dit bedrijf. Meerdere malen uitgeschreven voor de ongevraagde mails. Er wordt niets mee gedaan, ze gaan vrolijk verder (weliswaar on de box ongewenste e-mail op dit moment)
Sterkinmatches = sterk in stalken
Sterkinmatches = sterk in het versturen van ongevraagde e-mail
Sterkinmatches = sterk in het negeren van het uitschrijven voor hun mailing

ongewenste en opdringerige acquisitie
Ondanks herhaaldelijk aangeven dat wij geen interesse hebben in een samenwerking, blijft Sterk in Matches ons en verschillende collega's binnen onze organisatie benaderen. Dit ervaren wij als ongewenste en opdringerige acquisitie. Respecteer een duidelijke "nee" en stop met het benaderen van bedrijven die hebben aangegeven geen interesse te hebben.

Zeer onprofessionele werkwijze
Meerdere keren hebben wij aangegeven niet meer benaderd te willen worden. Dit hebben we gedaan via de afmeldlink in de e-mails, door rechtstreeks op de e-mails te reageren en daarnaast inmiddels drie keer telefonisch contact opgenomen. Iedere keer wordt beloofd dat ons e-mailadres en alle adressen met onze domeinnaam uit de mailinglijst worden verwijderd, maar daar lijkt niets mee te gebeuren.
Daarnaast wordt er nooit gereageerd op de e-mails die wij hierover sturen. Ondanks onze herhaalde verzoeken blijven de berichten binnenkomen, vaak zelfs over vacatures die al maanden geleden zijn ingevuld of niet meer vacant zijn.
Dit komt bijzonder onprofessioneel en ongeorganiseerd over. Wij zouden verwachten dat een organisatie verzoeken om niet meer benaderd te worden serieus neemt en haar gegevens beter op orde heeft.

Odpowiedź od sterkinmatches.nl
Blijven ons lastigvallen over vacatures die al maanden niet meer vacant zijn.
Herhaaldelijk gevraagd om ons niet meer te benaderen. Zowel via de link in de mail, door te beantwoorden op de mail en telefonisch (al 3x gebeld). Steeds beloven ze ons mailadres (en alle mailadressen met onze domeinnaam) uit de maillijst te halen, maar dit gebeurt nooit. Ze blijven ons benaderen en ook altijd over vacatures die al maanden niet meer vacant zijn, het komt allemaal ontzettend onprofessioneel over.

Malafide manier van bedrijfsvoering
We worden benaderd door Lisanne van der Heijden of wij hulp nodig hebben bij het vullen van een vacature die ze op een website heeft gezien. Let wel, wij zijn het bemiddelingsbureau die voor dat bedrijf de recruitment doen. Helaas keek ze niet zo goed naar het emailadres en kwam haar mail bij ons uit.
Dit is niet zo netjes, bij je collega's het voer van het bord weg proberen te halen.
WE nemen contact op met Sterk-in-Matches en we komen erachter dat Lisanne "vandaag niet aanwezig is". Volgens andere bedrijven is ze vaak niet aanwezig is en het vermoeden gaat rond dat deze persoon helemaal niet bestaat. Wellicht proberen ze zo hun eigen medewerkers uit de wind te houden.
Als we het kantoor bellen en ze voorleggen of ze dit soort praktijken normaal vinden krijgen we te horen dat "andere bedrijven dat ook bij hen doen". Beetje kinderachtig, pak die bedrijven dan zelf terug?
Dit soort praktijken zijn niet alleen slecht voor de branche, het is ook nog eens oneerlijk en toxic.
Op Google zijn de reviews niet beter.Bedrijven worden moe van de constante stroom aan mailtjes en vragen of je van de mailinglist af mag helpen ook niet.
Er staan toch nog meerdere 5 sterren reviews op. Vooral van (ex-)medewerkers en vrienden en familie (ja, we hebben het nagezocht).
Jammer dat de oprichters van Sterk in Matches op deze manier geld willen verdienen.
We lezen dat meerdere collegabureau's en bedrijven inmiddels klachten hebben ingediend omtrent privacy en bij overkoepelende organisaties.

Stop met die mails!!!
Ook wij ervaren een constante stroom van salesmails. Deze worden na meerdere personen binnen de organisatie gestuurd. En elke keer na uitschrijven gebeurd het na verloop van tijd weer.
Ook heb ik al eens gebeld en zou het niet weer gebeuren maar het houdt gewoon niet op.

Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Vele toezeggingen over het aanleveren van kandidaten na up-front een significante betaling te hebben gedaan. We hebben welgeteld 0 geschikte kandidaten op gesprek gehad en zelfs 0 geschikte kandidaten aangeleverd gekregen. Ga hier absoluut niet mee in zee. Na vele toezeggingen over andere searchprofielen en meer aandacht hoorden we weer niets. Waardeloos bedrijf.

Odpowiedź od sterkinmatches.nl
Wij worden al geruime tijd ontzettend…
Wij worden al geruime tijd ontzettend vaak benaderd door dit bedrijf met de vraag om mee te zoeken naar “goede kandidaten”. Ondanks dat we meerdere keren hebben aangegeven geen interesse te hebben en ons zelfs hebben laten uitschrijven, blijven de mails en contactpogingen doorgaan.
Als de mail niet bij mij terechtkomt, dan krijgt één van mijn collega’s hem wel. Het voelt als spam en het is erg frustrerend dat onze wens om niet meer benaderd te worden niet wordt gerespecteerd.
Dit is geen professionele manier van werken en wij zijn hier inmiddels behoorlijk klaar mee

Odpowiedź od sterkinmatches.nl
Niet te geloven wat een waardeloos k.u.tbedrijf!
Op 11 juni was ik redelijk duidelijk denk ik wat een k.u.tbedrijf dit is!!!!!!!!!!!!!!!!!! ze blijven ongewenst zooi sturen maakt niet uit hoevaak je vraagt om het niet te doen. Misschien zijn er meer personen die er ook schijtziek van worden dan kunnen wij er met elkaar werk van maken om dit te stoppen!!!!!!!!!!!! let op! binnen 1 dag krijg ik de standaard reactie wat ze steeds sturen en dat ze het niet meer gaan doen

Weten van geen ophouden
Al maanden ben ik bezig om dit bedrijf uit de mailboxen van mij en mijn collega's te halen.
Na meerdere telefonische verzoeken, afmelden in de link van hun mails, reageren op de mail en zelfs gemaild en gebeld met de directeur, blijven ze maar ongevraagd mailen. Enorm frustrerend en niets blijkt te werken.
Na meerdere beloftes van de directeur vind ik vandaag toch weer 2 mails van Sterkinmatches in de mailbox. Gezien de vele klachten hier, ga ik ook melding maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Odpowiedź od sterkinmatches.nl
Wat een verschrikkelijk irritant bedrijf!
Wat een verschrikkelijk irritant bedrijf is dit. Ze benaderen ons voortdurend via diverse algemene inboxen, waardoor het dus terecht komt bij mensen die er niets mee van doen hebben. Bovendien verwijzen ze dan naar een vacature die wij helemaal niet hebben en ook niet hebben gehad. Meerdere malen aangegeven niet benaderd te willen worden. En dan lees ik in reviews van anderen met dezelfde enorme irritatie ten opzichte van dit bedrijf dat je moet mailen naar info@ maar als ik Piet of Jan of Klaas dit mail, omdat zij ons mailen, dan moeten zij dit gewoon regelen.

Odpowiedź od sterkinmatches.nl
Nog nooit van dit bedrijf gehoord
Nog nooit van dit bedrijf gehoord. Nooit klant geweest. Nooit contact gehad. Nooit om hun diensten gevraagd.
Toch vonden ze het nodig om meerdere medewerkers binnen ons bedrijf ongevraagd te benaderen met commerciële e-mails. Kennelijk is de strategie simpel: mail complete organisaties ongevraagd en noem dat vervolgens "helpen". Blijkbaar besluit dit bedrijf liever zélf dat je hun diensten nodig hebt, zonder ooit een gesprek te hebben gevoerd.
Op kritiek volgt vervolgens de standaardreactie: "U kunt zich gewoon afmelden." Dat zegt eigenlijk alles. De vraag is niet waarom wij ons moeten afmelden, maar waarom wij überhaupt ongevraagd zijn benaderd.
Dat is geen service. Dat is het afschuiven van de verantwoordelijkheid voor een probleem dat jullie zelf hebben gecreëerd.
Als dit jullie manier is om nieuwe klanten te werven, dan is dat voor ons vooral een demonstratie van hoe je géén professionele eerste indruk maakt. Voor ons is dit precies het soort bedrijf waarmee we nooit zaken zouden willen doen.
Een tip: besteed minder tijd aan het ongevraagd mailen van complete organisaties en meer tijd aan het verdienen van klanten die uit zichzelf voor jullie kiezen.

Spam bedrijf
Oh, ik zie dat ik niet de enige ben die wordt lastiggevallen over 5 jaar oude vacatures waar ik als bureaurecruiter zelf ooit aan heb gewerkt. Ik heb een heel rijtje medewerkers dat me in de afgelopen jaren heeft bestookt.
Toch 1 ster voor de complimenten aan het IT-team om hun domeinreputatie hoog te houden. Dat zal geen eenvoudige klus zijn..

Wat een vervelend bedrijf
Wat een vervelend bedrijf. Benaderen je ongevraagd over oude vacatures waarin staat dat Acquisitie niet op prijs wordt gesteld en blijven je bekogelen met mails van medewerkers die op LinkedIn en ook op de website niet bestaan. Bij de eerstvolgende mail doe ik een melding bij de autoriteit persoonsgegevens.

Spam bedrijf
Spam bedrijf. Ons bedrijf blijft mails ontvangen vanuit Reinier en Lisanne. Herhaaldelijk mails gestuurd om uit te schrijven, maar helaas geen gehoor aan gegeven. Ga hiermee niet in zee.

Odpowiedź od sterkinmatches.nl
Meerdere mensen binnen onze organisatie…
Meerdere mensen binnen onze organisatie worden gestalkt door deze partij, meerdere keren per week. Daarnaast zijn de positieve reviews vwb frequentie en inhoud niet geloofwaardig. Meerdere malen verzocht om te stoppen met acquisitie, zowel per mail als telefonisch. Ze geven zelf aan in de reviews neem contact op met dit mailadres; info(apestaartje)sterkinmatches.nl (ik mag geen mailadres typen in deze review) en dan benaderen we u niet meer. Ook dat heeft niet geholpen. De irritatiegrens is meer dan bereikt, wij overwegen andere stappen. Dit is ronduit spam. Ik kan niet begrijpen hoe dit past in een verdienmodel, ben je van mening dat je op deze manier opdrachten krijgt?

Odpowiedź od sterkinmatches.nl
Ze namen goed hun tijd en hebben mij…
Ze namen goed hun tijd en hebben mij zeer goed geholpen, echt een aanrader
Goede communicatie en veel inzet om de…
Goede communicatie en veel inzet om de juiste baan te vinden
ik ben erg tevreden over de…
ik ben erg tevreden over de samenwerking. alles verliep soepel en professioneel
Fijne ervaring met Sterk in Matches
Fijne ervaring met Sterk in Matches. Goede communicatie en snel schakelen!
Doświadczenie Trustpilot