Sterk in Matches vindt de kandidaten die we zelf niet konden vinden. De website werkt gemakkelijk en de afspraken die gemaakt zijn, zijn goed uitgevoerd. Een volgende keer zullen we zeker weer gebruik... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Tot 3x toe gebeld en gemaild om te stoppen met ons te spammen met mailtjes op onze vacatures. Meerdere keren aangegeven dat we geen interesse hebben en toegezegd gekregen dat het zal stoppen en we bli... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dit bedrijf blijft mij maar ongevraagd mails sturen, ondanks dat ik mij heb uitgeschreven uit hun bestand. Na telefonisch contact hierover is er niets veranderd. Getuigd van een onprofessionele organi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Voor een ieder die dit leest, en net als ik wordt geterroriseerd door deze organisatie, maak hier alsjeblieft melding van via Autoriteit Consument & Markt. Laten we met zijn allen zorgen dat deze orga... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ondanks dat wij meerdere keren hebben…
Ondanks dat wij meerdere keren hebben aangegeven dat wij géén interesse hebben en zelfs telefonisch en per e-mail contact hebben opgenomen, blijven de ongevraagde mails maar binnenkomen. Blijkbaar is een afmelding of een duidelijk “nee” bij dit bedrijf niet voldoende.
Het resultaat? Een mailbox die steeds verder wordt volgegooid met ongewenste berichten waar niemand om heeft gevraagd.
Wij vinden dit bijzonder irritant en absoluut geen manier van zakendoen. Denk dus goed na voordat je met dit bedrijf in zee gaat. Als dit de manier is waarop ze met potentiële klanten omgaan, kun je je afvragen hoe ze met klanten omgaan zodra je eenmaal zaken met ze doet.
Voor ons in ieder geval een duidelijke boodschap: geen zaken mee doen en bespaar jezelf een overvolle mailbox met ongewenste e-mails.

Wat een vervelende marketing
Al meerdere mailen gereageerd met het verzoek om te stoppen om ons te benaderen. Uw bedrijf heeft zich allang gediskwalificeerd want uw bedrijf stuurt dat wij een interessante vacature hebben. Gelukkig is dat geen vacature maar een dienst die wij aan klanten verkopen.
En als je al niet eens een website kan analyseren voor een vacature, hoe sterk ben je dan in een match maken?

Ze blijven spammen...
Zoals veel anderen hier blijkbaar ook aangeven, blijft dit bedrijf maar mailen, ondanks dat je meerdere keren duidelijk hebt aangegeven dat je niet meer benaderd wilt worden.
Ik heb inmiddels twee keer telefonisch contact opgenomen met het verzoek om mijn e-mailadres(sen) uit hun bestand te verwijderen. Ook heb ik expliciet gevraagd om mij niet meer te benaderen. Toch blijven de mails binnenkomen. De ene keer naar een andere collega van mij, vervolgens weer van een nieuwe collega van hen.
Wanneer ik dit vervolgens opnieuw aangeef, krijg ik als antwoord: “Ik zal uw e-mailadres noteren, zodat ze u niet meer mailen. Meer kan ik niet doen.” Blijkbaar werkt dat dus niet, want ook daarna blijven de mails gewoon volgen.
Ik begrijp eerlijk gezegd het doel hiervan niet. Als potentiële klant word je op deze manier juist steeds verder van het bedrijf afgejaagd. Voor mij is het inmiddels in ieder geval duidelijk: juist door deze manier van benaderen zal ik nooit met dit bedrijf gaan samenwerken.

Weten niet van ophouden
Na meerdere contactmomenten via mail en telefoon en beloftes dat we niet meer benaderd zouden worden blijven ze je lastig vallen. Medewerkers die je mailen zijn nooit telefonisch bereikbaar en beloftes om je van een mailingslijst af te halen worden om de zoveel tijd verbroken.

Dit is phishing
Krijg een mail over een vacature die niet bestaat. Gezien mijn situatie überhaupt een lachertje. Dit is phishing en niet goed te praten.

Walgelijk bedrijf
Walgelijk bedrijf, kom niet van de mails van hen af. Elke week meerdere keren vanuit verschillende e-mailadressen. Je zal er maar werken! Nota bene nog nooit iets met hen te maken gehad en/of iets opgevraagd en toch een continue stroom aan ongevraagde mails. Gaan gewoon door na tal van verzoeken hier mee te stoppen. Zal hen aangeven bij de reclame code commissie!

Kan het svp ook minder dan 1 ster
Kan het svp ook minder dan 1 ster? Na meerdere keren uitschrijven blijft ongevraagde mail maar binnen stromen via meerdere mailadressen van mijn bedrijf en door meerdere personen van sterk in matches. Ik ben er helemaal klaar mee.

SPAMMEN
Het bedrijf blijft maar doorgaan met ongevraagde mail te versturen. Telkens onder andere namen. Herhaaldelijk aangegeven hier niet van gediend te zijn maar het gaat vrolijk verder. Onjuiste voorstelling van zaken geven in mail, eigenlijk een vorm van misleiding/oplichting. Ik heb geen vacatures en als ik ze heb zal ik ze zeker NOOIT!!! bij dit bedrijf onderbrengen. In 1 woord: WAARDELOOS!!!

Odpowiedź od sterkinmatches.nl
Phising Brutaal en verre van professioneel.
idd stoppen met ongevraagde mails sturen. Dit is verre van professioneel. En met zo'n dergelijk bedrijf zullen we nimmer in zee gaan. Die maar ongevraagd berichten blijft sturen. Ondanks dat je je afmeldt. (afmelden is bijna onmogelijk of zeer onduidelijk)

Verschrikkelijk bedrijg
Ik heb echt nog nooit van dit bedrijf gehoord. Ook nooit dit bedrijf iets gevraagd maar ze blijven me mails sturen. Dit na meerder malen gevraagd te hebben telefonisch en per mail om hiermee te stoppen, doen ze het nog niet. Wat een verschrikkelijk bedrijf

Odpowiedź od sterkinmatches.nl
Sterk in spammen, niet in matches
Een onophoudelijke stroom aan ongevraagde mails over een vacature die al 2 jaar vervuld is. Unsubscriben en aanmerken als spam helpt niet, ze komen steeds via een ander mailadres. Bloedirritant.

Odpowiedź od sterkinmatches.nl
ze blijven je met mails bestoken ook al…
ze blijven je met mails bestoken ook al heb je jezelf meerdere afgemeld.

Odpowiedź od sterkinmatches.nl
Onzettend veel SPAM op een functie die…
Onzettend veel SPAM op een functie die al maanden niet meer actief is. Ik zie tientallen bedrijven hetzelfde melden. Ga niet met deze partij in zee.

Naar agressief recruiters systeem
Naar agressief recruiters systeem, reageren niet op verzoeken of ze stopen met mailen. Data die ze gebruiken is niet actueel en beloftes komen ze niet na.
Nu wederom roepen dat ik moet mailen, je komt ongevraagd in mijn mailbox, dat kan 1 keer maar na 3 verzoeken om hier mee te stoppen, is het genoeg geweest. Buiten het feit dat de vacature waar jullie naar refereren al weken offline is, blijven jullie ongevraagd via meerdere verschillende namen in mijn mailbox landen. Bloedirritant is het.

Odpowiedź od sterkinmatches.nl
Ongevraagd benaderd voor hun diensten…
Ongevraagd benaderd voor hun diensten op basis van een vacature die uitgezet is op een vacaturesite.
Reactie op reactie:
Ik ga natuurlijk niet mijn emailadres geven aan een bedrijf dat mij zomaar benadert om niet meer benaderd te worden.Dat is de wereld op zijn kop. U moet zich gewoon niet opdringen via vacatures die niet aan u gericht zijn.

Odpowiedź od sterkinmatches.nl
Bedrijf overtreedt herhaaldelijk de wet
Dit pauperbedrijf overschrijdt artikel 17 van de AVG en artikel 11.7 van de communicatiewet. Na herhaaldelijk schriftelijk aan te hebben gegeven niet benaderd te willen worden, blijven zij ongegeneerd doorgaan met hun spam. Ik word nu dus ondertussen al lastig gevallen sinds april.

Odpowiedź od sterkinmatches.nl
Blijven maar spammen en spammen en…
Blijven maar spammen en spammen en spammen. Ondanks dat al minstens 4x contact is opgenomen om niet meer te mailen en onze contactgegevens te verwijderen.
Deze mensen zijn echt zwaar wanhopig voor klanten, dus adviseer je echt om elders te kijken.
naar aanleiding van de reactie van sterkinmatches:
Nee, dat kunnen jullie niet en dat willen we uberhaupt niet. De melding naar jullie info mail en diverse van jullie spammers is inmiddels MINSTENS 5x gedaan, maar jullie blijven actief doorspammen.
Goed voor anderen om te zien hoe beroerd jullie werken.
NAV de reactie van slechtinmatches:
Dus, als ik al 5-6x heb gemaild dat ik niet meer gemaild wil worden met jullie spam, is jullie antwoord.... MAIL ONS NOG EENS??
En ik moet dan geloven dat jullie professioneel genoeg zijn om wel personeel te kunnen vinden?? LOL.

Spam, niet capabel
Tja, wat zal ik zeggen. Ondanks die reactie wat hieronder door Sterk zelf geschreven wordt (wat een leugen is) gaan ze door.
En het is niet de medewerker met een probleem, het is gewoon een bedrijf wat denkt ook AI te snappen en daardoor maar valse persoonlijke e-mailadressen gaat maken om je persoonlijk te benaderen met een vacature die niet eens bestaat.
Ik denk dat wij wel kunnen zeggen dat dit bedrijf gewoon bijna omvalt en hiermee nog net die laatste centen wil binnenhalen voor de vakantie.
Dus Spam, onbekwaam, slechte service

Doświadczenie Trustpilot