Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Oszuści!
Oszuści! Towar wysyłany z Chin, podrobiony, jakość fatalna. Na stronie w zakładce zwroty podany adres w zachodniopomorskim- odesłałam paczkę kurierem a oni jej nie odebrali i musiałam jeszcze zapłacić za zwrot bluz do mnie. W mailu dostałam informację, że zwrot mam wysłać do magazynu z Chin skąd był wysłany towar- . a inaczej jest na stronie podany adres! Zaproponowano mi zwrot 20% bez wysyłki towaru- przyjęłam propozycję a pieniędzy nie ma- nawet tych 20%. Straciłam 400 zł!
Nie dajcie sie nabierac firmie…
Nie dajcie sie nabierac firmie stellara.Towar to totalna porazka nie warta 10 zl a biora 149 zl .Trzeba najpierw czytac opinie o tym sklepie.
Rozniarówka zdecydowanie chińska, brak opcji zwrotu…
Zamówiłam mężowi w prezencie 2 komplety w rozmiarze 3XXL. Rozmiary przyszły ale wielkość to jakieś M/L. Brak opcji zwrotu, firma zbywa kolejnymi mailamy z prośbą a to o powód zwrotu, następnie o zdjęcia czy rzeczywiście rozmiar jest za mały. Kpina...
Sklep na pierwszy rzut oka wydaje się…
Sklep na pierwszy rzut oka wydaje się polski jednak po zagłębieniu się w niego jest w 100% chińskim dziadostwem,zamówiłem spodnie o rozmiarze M i owszem przyszedł z napisem (M) jednak w rzeczywistości jest to XS,160 zł wylądowało w koszu,ostrzegam was na przyszłość nie kupujcie z chińskich stron niczego,popatrzcie dokładnie na adres strony i pochodzenie. Ps.przy okazji powiem że sasiedni sklep o nazwie "Wiktoria Moda" również jest w 100% chiński.
Buty przyszly zlej jakosci identyczne…
Buty przyszly zlej jakosci identyczne widnieją na stronie alieexpress za polowe ceny. Utrudniony kontakt ze sklepem. Nie polecam!
Taniocha z chin
Na zamówiony towar czekałam aż 3 tyg. Przyszła tania szmira rodem z Aliexpress, zresztą chyba tak właśnie działają: wystawiają "normalny towar" a zamawiają z najtańszych możliwych źródeł. Mam nadzieję, że odzyskam pieniądze.
towar inny niż zamówiony!
Miesiąc czekałam na przesyłkę. Przysłali zupełnie inna kurtkę. Wydałam 370 zł. Oddali 25%
Zamówiłam sukienkę z gorsetem brokatowa…
Zamówiłam sukienkę z gorsetem brokatowa a dostałam kawałek materiału nie polecam
Złodzieje!! Oszuści!!!
Złodzieje!!! Oszuści!!! Towar nie dotarł, wysyłają ciągle automatyczne odpowiedzi i nic z tego nie wynika. Sprawa zgłoszona na policję
to jest wielki przekręt unikajcie tej…
to jest wielki przekręt unikajcie tej firmy widmo tak jak inni piszą to się wszystko zgadza brak towaru i zwrotu pieniędzy naciągacze zgłaszać na policję!!!
Ten sklep to oszuści
Ten sklep to oszuści. Zamówienie złożyłam 11.11.2025 .
Do 26.11 nie otrzymałam opłaconego towaru, pomimo
tego, że na stronie sklepu jest informacja o wysyłce w ciągu 2 dni. Fałszywy jest również adres sklepu. Absolutny brak kontaktu.
Ten sklep to oszuści i złodzieje.nie…
Ten sklep to oszuści i złodzieje.nie otrzymałam opłaconego zamówienia.Tak żerują na czyimś zaufaniu.Sprawe zgłosiłam na policji.Mam marną emeryturę i nie mogę się z tym pogodzić.
Totalni oszuści Wpacilam na…
Totalni oszuści Wpacilam na dostawe2swetrow nie dostałam Ani zwrotu pieniędzy ani towaru Uważajcie a ja żmijej strony oddaje sprawę na policję
Oszuści uważajcie
Oszuści uważajcie. Biorą pieniądze i nie przysyłają towaru. Pisza dostawa 2-3 dni. Zero kontaktu - telefon nie odpowiada. Wabią dobrze zrobioną stroną.
Nie polecam a wręcz odradzam
Nie polecam a wręcz odradzam ! Chciałam dokonać zwrotu zamówienia, koszt odsylki między 40-60 EURO 😂😂 plus jak zaakceptują zwrot to zatrzymają dla siebie 20% celem uzupełnienia stanów magazynowych 😂😂 nie wspominając, że te stany magazynowe były długo puste bo na zamówienie czekałam 4 tygodnie a pisało od 3-6 dni roboczych.
Sklep widmo
Sklep widmo, zero kontaktu. Nie idzie się dodzwonić, na maila odpowiada automat jedno i to samo. Na buty czekam już 2 tyg. Porażka.
strata pieniędzy
Brak towaru, brak możliwości zwtotu pieniędzy.
Brak kontaktu ze sklepem. Telefon wyłączony, odpowiedzi meilowej brak.
Sklep oszust
Sklep oszust. Towar okropnej jakosci, rozniacy sie od zdjec. Po odeslaniu paczki na podany przez nich adres spotkalam sie z odmowa jej odbioru (strata czasu i pieniedzy). Odpowiedzi na probe kontaktu brak. Totalna porazka