Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Top bedrijf. Prachtig product. Snelle levering. Goede klantenservice. Fijn dat je direct geholpen wordt en reactie krijgt en dat het resultaat uitstekend is. Erg blij en al meerdere posters in een lij... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had hoogzwanger een poster laten maken bij Starring You. Met mijn zwangerschapsbrein totaal de verkeerde datum ingevuld. In blinke paniek contact gezocht en ik ben echt super geholpen. Ik ben daar... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Starring You heeft een prettige manier om een bestelling te plaatsen. Na een persoonlijke typefout te ontdekken op de poster heb ik contact gelegd met een medewerker waarna dit op een zeer nette manie... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wat een toppers in dit bedrijf! We hebben zelf een verkeerde poster uitgezocht, en we zijn zo ontzettend fijn geholpen! Meedenkend, vriendelijk en attent! Niets dan lof voor jullie! Nogmaals dank! En... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z plakatami

Napisane przez firmę

Vereeuwig een moment van levensgeluk met je eigen ontworpen sterrenposter. De sterren zoals ze op dát mooie moment stonden, voor altijd te bewonderen.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Bestelling is retour gegaan - en nu?

Mijn bestelling is om onbekende reden vlak voor aflevering met DHL retour afzender gegaan. De klantenservice reageert wel vriendelijk, maar tot op heden niks ontvangen of gehoord verder. En het evtl opnieuw naar mij verzenden: leuk, maar 2x zoveel kans op beschadigingen onderweg. Ik ben niet blij hiermee.

20 maja 2022

Beste D. Maigua,

Wat enorm vervelend om te zien dat u het nodig vindt om ons hier ook van een 1-sterrenreview te voorzien. We hebben netjes en direct op uw eerste mail gereageerd, wij kunnen er helaas helemaal niks aan doen dat DHL 1 op de zoveel pakketten kwijtraakt of om de een of andere manier retour afzender aanmeldt. Zoals u zelf al aangeeft reageren we snel en netjes, meer kunnen wij m.i. niet doen, maar wij worden er wel door u op afgerekend. Wij hebben gelijk actie ondernomen en met u meegekeken om de bestelling zo snel mogelijk uw kant op sturen.

Oceniono na 1 z 5

Bestellen en leveren ging vlot maar de…

Bestellen en leveren ging vlot maar de kwaliteit is niet goed. Er zijn naast de print ook 'letters/teksten' op de poster zichtbaar die er niet horen. Via klantenservice en e-mail contact geprobeerd te krijgen maar tot dusver geen reactie.

18 maja 2022
Opinia niezależna

Beste Erika,

Bedankt voor jouw review. Zoals je aan onze overige reviews hopelijk kan aflezen proberen wij alle klachten netjes af te handelen. Ik kan helaas geen bericht van jou vinden, dus ik denk dat er hier iets misgegaan is. Zou je s.v.p. jouw e-mail opnieuw naar ons kunnen versturen? Dan lossen we het netjes voor je op.

Groet,
Stijn

Oceniono na 3 z 5

Vlotte service maar...

Bij mijn oorspronkelijke bestelling was er jammer genoeg een foutje gebeurd bij het drukken, maar na contact met de klantendienst hebben ze mij onmiddellijk en kosteloos een nieuw exemplaar opgestuurd. Dit was wel juist gedrukt, maar zat in een andere verpakking en bleek ook gedrukt op minder kwalitatief (lees: dunner) papier. Doordat het in een andere verpakking zat (kartonnen buisje) is het waarschijnlijk ook makkelijk beschadigd geraakt, de randjes waren namelijk wat opgekruld en het papier was gekreukt door het oprollen. Ook de kwaliteit van de print van de cirkel vind ik ondermaats voor de prijs: deze is niet volledig rond maar vertoont pixelachtige hoeken.

15 maja 2022

Beste Carline,

Wat vervelend dat jij dit zo ervaren hebt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je (nogmaals) contact op kunnen nemen met onze klantenservice via info@starringyou.nl of info@myprintgifts.com? Het zou fijn zijn als je wat foto's kan delen, dan hebben wij ook een beeld bij wat je bedoelt met pixelachtige hoeken.

We horen graag van je via onze klantenservice dan komen we sowieso tot een oplossing.

Stijn

StarringYou / MyPrintGifts

Oceniono na 5 z 5

Kapot ontvangen, tocht snel een tweede opgestuurd

Zo een drie weken geleden heb ik een mooie poster met lijs voor de verjaardag van onze zoon gekocht. Helaas bij het ontvangen was die kapot getroffen. Na een klein berichtje op te sturen kreeg ik een hele snel reactie van ze, ze zouden een nieuwe exemplaar opsturen. De tweede levering was perfec. Onze zoon is heel blij met zijn cadeau en ik ook met de snel, positieve en klantvriendelijkheid van Starring You.

5 maja 2022

Mooi product

Mooi product, prachtig glanzend, stevig papier.
Er was een klein probleempje. Dit is super opgelost. Heel blij mee!

15 kwietnia 2022

Super goede service

Super goede service! Ik had mijn poster ontvangen met kreukels en vingerafdrukken erop. 1 berichtje via Messenger gestuurd en er is een nieuwe poster opgestuurd! Super fijn en snel opgelost!

31 marca 2022

Hoi Elles!

Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Ik hoop dat de nieuwe poster snel bij je thuis is:)

Top.

Top. Enorm blij mee en snel geleverd!

5 marca 2022

Odpowiedź od StarringYou

Bedankt voor de leuke review!

Top bedrijf

Top bedrijf, gaf aan dat ik wat haast had en zonder problemen werd er een spoedje van gemaakt. Top service en ook nog eens een topproduct.

4 marca 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej