Top bedrijf. Prachtig product. Snelle levering. Goede klantenservice. Fijn dat je direct geholpen wordt en reactie krijgt en dat het resultaat uitstekend is. Erg blij en al meerdere posters in een lij... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Starring You heeft een prettige manier om een bestelling te plaatsen. Na een persoonlijke typefout te ontdekken op de poster heb ik contact gelegd met een medewerker waarna dit op een zeer nette manie... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vereeuwig een moment van levensgeluk met je eigen ontworpen sterrenposter. De sterren zoals ze op dát mooie moment stonden, voor altijd te bewonderen.
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Snelle service en een hele mooie poster.
Zwangerschapsbrein
Ik had hoogzwanger een poster laten maken bij Starring You. Met mijn zwangerschapsbrein totaal de verkeerde datum ingevuld. In blinke paniek contact gezocht en ik ben echt super geholpen. Ik ben daar nog steeds onwijs dankbaar voor.
Laat ik maar weg laten dat ik vervolgens in mijn 2e poging een gruwelijke spelfout heb gemaakt... haha. :)
Mega fijne ervaring! :-)
Wat een toppers in dit bedrijf! We hebben zelf een verkeerde poster uitgezocht, en we zijn zo ontzettend fijn geholpen! Meedenkend, vriendelijk en attent! Niets dan lof voor jullie! Nogmaals dank! En heel veel succes! Hoop dat jullie enorm veel mensen blij maken met jullie prachtige posters! :-)
Groetjes, suzanne
Ontzettend mooie poster en lijst.
Super snel geleverd, maandagavond besteld, woensdag al in huis.
Heel netjes verpakt, geen beschadigingen oid.
Ik had een poster met lijst besteld, het is een prachtig cadeau geworden en kan niet wachten om het te geven.
Mooi product & super service
Mooi product en super service.
De lijst van niet van goede kwaliteit en we ontvingen snel een nieuwe. Kon ik het als een perfect cadeau weggeven.
Zeker vaker bestellen
Snelle levering,en bij…
Snelle levering,en bij vragen/opmerkingen direct antwoord gekregen. Hele fijne ervaring
Keurig betrouwbaar bedrijf.
Na een foute levering een telefoontje gepleegd en werd het keurig en snel opgelost en kreeg ik een juiste mooie poster.
Mooie poster
Mooie poster, snel geleverd en goede kwaliteit. Al 3x besteld als cadeau!
Geen goede kwaliteit.
Geen goede kwaliteit.
Ook zwarte strepen van het printen rechts vooraan op het blad.
Dit hadden we als cadeau voor iemand besteld maar kunnen we zo niet afgeven helaas.

Odpowiedź od StarringYou
Je ziet strepen op de poster omdat het…
Je ziet strepen op de poster omdat het dus gedrukt is, niet mooi.

Odpowiedź od StarringYou
Heel leuk om cadeau te geven en snelle…
Heel leuk om cadeau te geven en snelle goede service! Mijn pakket was vermist omdat DHL niet goed had aangegeven waar hij bezorgd was. Na dit gemeld te hebben bij starringyou kreeg ik direct een mail terug dat er een nieuwe opgestuurd zou worden. Gelukkig is het pakket nog teruggevonden en was het uiteindelijk niet nodig. Bedankt voor de hulp!
Fantastische service
Fantastische service. Ons pakketje is door DHL niet geleverd of vermist geraakt. Dankzij de goede service van Starringyou heb ik dezelfde dag nog een nieuwe poster opgestuurd gekregen
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit. Teleurstellend, voor dat geld al helemaal! Koop hier nooit meer.

Ontzettend goede service
Ontzettend goede service, ook als er na het bestellen iets fout blijkt te zijn gegaan. Vriendelijke klantenservice!

Odpowiedź od StarringYou
Nice poster but the packaging ruins a…
Nice poster but the packaging ruins a bit the borders. Also I wish they had the option to buy a nice frame for it.

Odpowiedź od StarringYou
Snelle levering en prachtig resultaat!
Ziet er geweldig uit en perfect verpakt…
Ziet er geweldig uit en perfect verpakt en snelle levering. Heel hartelijk bedankt en ik ben er heel blij mee.
matig enthousiast
Ik vind het idee echt heel mooi en leuk. Het materiaal van de poster is erg glad en stug. Bij het uitpakken waren er al kleine deukjes aanwezig in de poster.
Dus het materiaal valt me tegen, omdat dit een plastic-look heeft. In de woonkamer of ander huiselijk vertrek is dit niet zo sfeervol.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.