Nieuwe printer gekocht, omdat oude defect was. Kreeg showroommodel mee, wat op zich geen bezwaar is. Wel is het vervelend dat de nieuwe inktpatronen afwijken van het oude model. Daarom zit ik nog met... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Kom al jaren bij Staples (voorheen Office Center) en is altijd plezierig. Personeel is behulpzaam maar laat je met rust als je dat aangeeft. Online een groter assortiment wat je kunt ophalen bij je ei... Zobacz więcej
Twee maal verkeerde levering ontvangen. Achteraf bleek dat het product verkeerd stond vermeld. Kan gebeuren, maar los het probleem dan op (lees: lever het product alsnog). Klantenservice is vriendelij... Zobacz więcej
Ophaalservice zeer slecht. Tot 2! keer aan toe problemen met ophalen van 3 pakketten. De eerste keer pakketten geheel niet opgehaald door GLS. Busje stopte voor de deur. en reed plotseling weer weg... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Staples is de toonaangevende totaalleverancier voor de zakelijke markt. Werkt u thuis of op kantoor? Ons doel is om u zorgeloos in uw werk te laten uitblinken.
Dane kontaktowe
Rondebeltweg 102, Almere , 1329 BH, Almere, Holandia
- 088-4545250
- support@staples.nl
- staples.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
deskundige en objectieve hulp bij het…
deskundige en objectieve hulp bij het uitzoeken van een laserprinter, waarbij er ook gekeken werd naar de kosten voor cartridges en dus de prijs per print. Uitstekend
Zeer vriendelijk en deskundig…
Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Goed spul.
Betrouwbare partij
zeer klantvriendelijk personeel erg…
zeer klantvriendelijk personeel erg behulpzaam. geen klachten alles wordt voor u opgelost.
Ik word altijd ontzettend goed…
Ik word altijd ontzettend goed geholpen. zeer klantvriendelijk, complimenten voor de mensen van Staples in Amersfoort!
Prima service en heel vriendelijk…
Prima service en heel vriendelijk personeel. Ze nemen alle tijd voor uitleg.
PERFECT !
Betrokken medewerkers
Ik was op zoek naar een aantal aankopen…
Ik was op zoek naar een aantal aankopen voor mijn praktijk. Ben hier goed in geholpen met duidelijk advies en eerlijke duidelijke antwoorden op mijn vragen. Uitstekende service! Wat mij betreft beslist een aanrader!
slechte nazorg
Goede winkel met vriendelijk personeel
Goede service goede afhandeling
Ik zoek continu in uw winkel
Ik zoek continu in uw winkel. Nergens staan borden wat ik in de gangen kan vinden.
Altijd vriendelijk.
Klant vriendelijk altijd
Klant vriendelijk altijd , behulpzaam , goede prijzen ! ga zo door zou ik zeggen !
Eerste kennismaking
Eerste kennismaking met het bedrijf, als particulier. Erg klantvriendelijk, meedenkend. Oprechte belangstelling. Prima service.
een prettige winkel.
een prettige winkel,geen parkeerproblemen,vriendelijk hulpvaardig personeel,snelle kassa,betaalbare producten,extra servicediensten...wat wil je nog meer?
Vriendelijk en bekwaam personeel.
goede snelle levering
Doświadczenie Trustpilot