Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij zochten een nieuwe indeling voor onze werkplaats. Hierbij zijn wij perfect geholpen door het team van sp tools. Ze hebben een mooie showroom en de nodige kennis en kunde in huis om tot een prachti... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en netjes verpakt. Bestelling kwam op tijd en zonder problemen aan.

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

2 momentsleutels besteld en deze waren binnen een paar dagen binnen. Goed verpakt. We hebben al wat gereedschap van SP Tools en het is een hoogwaardig product en werkt goed. prijs kwaliteit is s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Top quality product, From paying to shipping very quick and easy Quck delivery

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Producent narzędzi

Napisane przez firmę

Niet voor niets is ons motto ‘Success is built with SP Tools’. Al sinds 1973 maakt SP Tools gereedschap met passie, innovatie en kwaliteit het verschil voor techneuten over de hele wereld. Slimme technische details, een compleet assortiment en een sportieve uitstraling zijn typisch SP Tools. SP Tools levert alle soorten gereedschap: handgereedschap, lucht- en accugereedschap, gereedschapskarren, werkbanken en ook speciaal gereedschap voor automotive, industrie, truck & trailer, heavy duty en agri. We willen onze tools voor iedereen bereikbaar maken en houden. Een realistische prijsstelling zit in het DNA van SP Tools, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Naast de bereikbaarheid staat ook service bij SP Tools hoog in het vaandel. Zo worden alle handgereedschappen beschermt door de levenslange garantie.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

snelle levering

snelle levering, mooi boek erbij geleverd

10 maja 2024

Beste,

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterren review! We zijn blij om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met het mooie boek. We streven ernaar om onze klanten altijd de beste service en producten te bieden, en het is fantastisch om te weten dat dit in uw geval is gelukt.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of verdere assistentie nodig heeft, staan we altijd voor u klaar.

Oceniono na 5 z 5

Recent een gevulde tech series…

Recent een gevulde tech series gereedschapskar besteld, zeer tevreden over kwaliteit van gereedschap en al helemaal over de kwaliteit van de kar. doet niet onder voor de andere grote merken.

19 kwietnia 2024

Beste,

Bedankt voor uw geweldige ervaring! Het is fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw recent bestelde gevulde Tech Series gereedschapskar. We zijn erg trots op de kwaliteit van ons gereedschap en de karren, en het is fijn om te weten dat u deze net zo waardeert als wij.

Uw positieve feedback en vergelijking met de grote merken betekent veel voor ons. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, staan we altijd voor u klaar.

Usa series kar

Nieuwe gereedschapkar gekocht van de usa series ding gaat gewoon niet kapot kwalitatief vergelijkbaar met snap-on alleen 600 keer goedkoper maar wel dezelfde service

2 lutego 2024

Beste Jeroen,

Hartelijk dank voor uw geweldige review! Wat fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe gereedschapskar uit de USA Series. We zijn blij dat u de kwaliteit kunt vergelijken met grote merken zoals Snap-on, maar dan voor een veel voordeligere prijs.

Uw complimenten over onze service betekenen veel voor ons. Mocht u ooit nog iets nodig hebben of vragen hebben, dan staan we altijd voor u klaar.

Oceniono na 5 z 5

SP Tools is gewoonweg top!

SP Tools is gewoonweg top! Gereedschap is van de hoogste kwaliteit en het team staat altijd voor je klaar.

4 kwietnia 2024

Beste Mark,

Heel erg bedankt voor jou enthousiaste 5-sterren review! Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van ons gereedschap en de ondersteuning van ons team. We streven ernaar om altijd topkwaliteit en uitstekende service te bieden, en jouw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn.

Mocht je weer iets nodig hebben, wij staan altijd voor u klaar.

Goeie en snelle service!

Goeie en snelle service!

4 kwietnia 2024

Beste Huub,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle en goede service. Uw feedback is zeer waardevol voor ons.

Mocht je in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Oceniono na 5 z 5

Al jaren een betrouwbare partner van…

Al jaren een betrouwbare partner van ons gereedschap, goed gereedschap voor een mooie prijs. daarnaast goeie after-sale service en bereikbaarheid!

10 lutego 2024

Beste Gerold,

Hartelijk dank voor je loyale steun en de prachtige 5-sterren review! We zijn blij om te horen dat je ons gereedschap al jaren betrouwbaar vindt en tevreden bent met de kwaliteit en prijs. Jouw waardering voor onze after-sale service en bereikbaarheid doet ons goed.

We kijken ernaar uit om jou ook in de toekomst van dienst te mogen zijn. Mocht je vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, staan we altijd voor je klaar.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej