Wij zochten een nieuwe indeling voor onze werkplaats. Hierbij zijn wij perfect geholpen door het team van sp tools. Ze hebben een mooie showroom en de nodige kennis en kunde in huis om tot een prachti... Zobacz więcej
Snelle levering en netjes verpakt. Bestelling kwam op tijd en zonder problemen aan.
2 momentsleutels besteld en deze waren binnen een paar dagen binnen. Goed verpakt. We hebben al wat gereedschap van SP Tools en het is een hoogwaardig product en werkt goed. prijs kwaliteit is s... Zobacz więcej
Top quality product, From paying to shipping very quick and easy Quck delivery
Niet voor niets is ons motto ‘Success is built with SP Tools’. Al sinds 1973 maakt SP Tools gereedschap met passie, innovatie en kwaliteit het verschil voor techneuten over de hele wereld. Slimme technische details, een compleet assortiment en een sportieve uitstraling zijn typisch SP Tools. SP Tools levert alle soorten gereedschap: handgereedschap, lucht- en accugereedschap, gereedschapskarren, werkbanken en ook speciaal gereedschap voor automotive, industrie, truck & trailer, heavy duty en agri. We willen onze tools voor iedereen bereikbaar maken en houden. Een realistische prijsstelling zit in het DNA van SP Tools, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Naast de bereikbaarheid staat ook service bij SP Tools hoog in het vaandel. Zo worden alle handgereedschappen beschermt door de levenslange garantie.
Industrieweg 41, 8263AC, Kampen, Holandia
- 038 760 00 90
- info@sptools.eu
- sptools.eu
Snelle levering en netjes verpakt.
Snelle levering en netjes verpakt.
Bestelling kwam op tijd en zonder problemen aan.

Top quality product,
Top quality product,
From paying to shipping very quick and easy
Quck delivery

Rapidité de livraison.
Rapidité de livraison.
Produits correspondent bien à mes attendes
Mooi gereedschap en snelle levering.
Super service
Snelle levering,mooi product voor een…
Snelle levering,mooi product voor een goede prijs!
Nette afwikkeling en snelle service
prijs kwaliteit is super.
perfecte tools partner
betrouwpare partner met zeer goed gereedschap en magazijninrichtingen.
Qualität
Qualität, Mitarbeiter Erreichbarkeit, Freundlichkeit der Angestellten, und deren Kompetenz