Bestilte en Sportsbuddy Vision Smart, modtog den allerede dagen efter. Uret fungerer godt, kan en masse som endnu ikke er afprøvet, da appen er på engelsk.
Super service. Min søns børneur gik i stykker ved remmen. 1 time efter reklamationen modtog vi en mail med at et nyt ur var sendt afsted. En meget glad dreng der kunne have sit ur på første skoledag... Zobacz więcej
Havde bestilt et sort fodboldmål som desvære blev leveret i forkert farve. Da jeg gjorde Sportsbuddy opmærksom på det, kompenserede de straks for fejlen. Hurtig, venlig og flot service. Kan kun an... Zobacz więcej
Deres ure er standard-kinamodeller der bare har fået virksomhedens eget navn på æsken. App'en til uret bliver ved at sige, at der er en firmware-opdatering tilgængelig. Men opdateringen fejler hver ga... Zobacz więcej
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Bestilte en Sportsbuddy Vision Smart
Bestilte en Sportsbuddy Vision Smart, modtog den allerede dagen efter.
Super service.
Super service.
Tak for virkelig god service
Jeg er glad for uret
Jeg er glad for uret, men der gik 5 dage før jeg kunne hente det,
Jeg havde bestil hjemme aflevering, men var nødt til at hente det i Silvan.
Hurtig levering og 100% tilfreds
Jeg har bestilt en del gange hos dem, og altid hurtig levering, og er meget glad for både uret og træningsudstyr.
5 stjerner herfra!
Uret gik i stykker efter mindre end to…
Uret gik i stykker efter mindre end to måneder. Jeg reklamerede og fik tilsendt et nyt ur uden problemer. Hurtig ekspedition.
Hurtig, venlig og flot service.
Kan kun anbefale at handle her.
Rigtig god service der gik lidt kludder…
Rigtig god service der gik lidt kludder i leveringen men de gjorde alt for at rette op på dette fine varer ☺️☺️
Har endnu ikke fået min vare
Har endnu ikke fået min vare. Hører intet fra Sportsbuddy selvom jeg har skrevet til dem.
Fantastisk !!
Fantastisk !!
Jeg bestilte ur + remme og modtog min ordre meget hurtigt. Super tilfreds og sikke nemt det er at udskifte urremmen ! Genialt !!
God kundeservice
Hurtig ekspedition. Det første ur viste sig med en pixelfejl efter nogle uger. Ved reklamation fik vi tilsendt et nyt med det samme.
Vision Sport 1
Vi købte et Vision Sport 1, som umiddelbart ser rigtig godt ud, men desværre virkede flere af de funktioner, vi købte uret for, ikke. Pulsmåleren fungerede ikke, GPS'en virkede ikke, notifikationer kom ikke igennem, synkroniseringen med appen fejlede, og træningssessioner stoppede af sig selv undervejs.
Vi kontaktede SportsBuddys support for at få hjælp til at løse problemerne. Deres hjemmeside oplyser, at svartiden kan være længere end 24 timer, hvilket vi naturligvis har forståelse for. Desværre er der nu gået omkring to måneder uden nogen form for svar eller opfølgning.
Det mest skuffende er derfor ikke kun, at produktet ikke fungerer som forventet, men at det har været umuligt at få kontakt til kundeservice. På nuværende tidspunkt står vi med et ur, som vi ikke kan bruge til det formål, det blev købt til.
Vi håber stadig, at SportsBuddy tager kontakt og hjælper med at finde en løsning
Nyt ur med det samme
Jeg købte et ur til min mand i julegave. 6 måneder ville det pludselig ikke tænde skærmen.
Anders sendte et nyt ur uden problemer 🙏🏻 super fin service
OK OK
Bestilte uret søndag modtog det tirsdag. Det lever helt op til mine forventninger. Nemt at tilslutte. Jeg vil handle ved jer en anden gang.
Usædvanlig god service
Jeg vil gerne fremhæve en usædvanlig god service.
Jeg har gang i mit tredje Vision V1 aktivitets ur. Jeg fik problemer med batteritiden, som efter et år var faldet til to døgn. Jeg kontaktede dem på mail, og fik straks en besked tilbage. Det måtte være et ur med et defekt batteri. Jeg sender dig et nyt ur uden beregning. Uret er modtaget, og alt er i bedste orden. Det kan vel ikke gøres bedre. venlig hilsen Ejnar Hoe
God service da urrem knækkede efter kun…
God service da urrem knækkede efter kun kort tid, jeg får et nyt ur stedet for det, hvor rem en knækkede 😊
Hurtig levering og utrolig let at komme…
Hurtig levering og utrolig let at komme igang med at bruge uret som er meget intuitivt konstrueret.