Jeg stod og manglede byggematerialer akut. Fandt det jeg manglede på sparpaavvs.dk, til under halv pris af hvad Stark, AO mm. forlangte for tilsvarende. Jeg ringede til kundeservice og fortalte de... Zobacz więcej
Det forlyder, at virksomheden er taget under konkursbehandling. Lad for guds skyld være med at handle der. I vil højest sandsynligt aldrig modtage jeres varer.
Gode priser & INGEN service Sørg for at købe det rigtige, der er INGEN hjælp at hente hvis du køber forkert størrelse eller skal bytte noget, hverken pr telefon eller mail !
Vi havde købt et nyt toiletbræt, som efter et år pludselig fik en revne og derefter knækkede. Jeg sendte en formular fra Sparpaavv's hjemmeside og fik promte svar fra en medarbejder, som skrev, o... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi er en af Danmarks billigste internet-butikker indenfor vores fag med et stort vareudvalg og den hurtigste levering. Kontakt os på telefon eller e-mail, vi har åbent i dagtimerne og er altid klar til at rådgive dig.
Skjulhøj Allé 20, 2720, Vanløse, Dania
- info@sparpaavvs.dk
- sparpaavvs.dk
Odpowiada na 5% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
God rabat har ikke modtaget varen…
God rabat har ikke modtaget varen endnu.
Meget langsommelig tilbagebetaling efter fortrydelse
Hurtig levering, men da jeg fortrød, kørte jeg ud til butikken og afleverede vandhanen. Først efter 3 uger og først efter at jeg kørte derud igen (selvom jeg havde ringet og rykket), fik jeg mine penge retur.
Venter stadigvæk på at min vare sendes
Jeg lavede en bestilling den 2. december på nogle varer, der er på lager. Jeg har endnu ikke fået besked om, at den er sendt, og jeg har heller ikke fået besked om, hvorfor den ikke er sendt endnu.
I markedsfører jer med 2-3 dages fragt. Men der er nu gået flere dage.
Skulle bruge 2 radiatorer
Skulle bruge 2 radiatorer. Bestiller dem da der er 48 på lager efter at have snakket med dem i telefonen. For så at få at vide de ikke har dem på lager og min ordre er i rest.
Det må så betyde de ikke har et fysisk lager og man kan så heller ikke regne med at de ting de siger de har på lager er på lager. Komplet spild af tid.
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering, perfekt når man står i en kritisk situation.
God handel
Meget hjælpsome, både på telefonen og ved afhentning. Alt var som det skulle være.
Alt fremgår tydeligt
Nem og god hjemmeside
Nem og god hjemmeside med et stort udvalg af produkter.
Meget hurtig levering.
Til lykke med endnu en enstjernet…
Til lykke med endnu en enstjernet anmeldelse.
Jeres kunder kan ikke fordrage at blive lovet 3-5 dages levering- og så modtage pakken efter 14 dage.
Vi kan heller ikke lide at det er særdeles besværligt at komme igennem på telefon.
Dog, kommer man igennem er det en meget venlig receptionist.
Forlænget leveringstid
Leverede ikke indenfor angivne leveringstid, men høflig og behjælpelig kundeservice.
Alt fungerede upåklageligt og hurtig…
Alt fungerede upåklageligt og hurtig ekspedition👍😀
Hurtigt og nemt flink betjening
ingen levering på det lovet tidspunkt
ingen levering på det lovet tidspunkt. mangler varen så byggeriet er gået istå. de lover man kan ikke holde en aftale useriøst
Rigtig god service…
Fik telefonisk kontakt og da jeg havde en kort deadline for levering af mit køb, fik jeg en rigtig god service, så jeg kunne få leveret direkte fra fjernlageret.
Kan anbefales
Dejligt at man både kan få tilsendt og afhente (hvis det haster). God kundeservice :)
Det hele kørte bare perfekt fra starten…
Det hele kørte bare perfekt fra starten af.
De brugte ikke en gang 24 timer efter bestilling havde jeg modtaget bestillingen.
Altid igen 👍👍👍
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.