Oceniono na 5 z 5

Jeg stod og manglede byggematerialer akut. Fandt det jeg manglede på sparpaavvs.dk, til under halv pris af hvad Stark, AO mm. forlangte for tilsvarende. Jeg ringede til kundeservice og fortalte de... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Det forlyder, at virksomheden er taget under konkursbehandling. Lad for guds skyld være med at handle der. I vil højest sandsynligt aldrig modtage jeres varer.

Oceniono na 2 z 5

Gode priser & INGEN service Sørg for at købe det rigtige, der er INGEN hjælp at hente hvis du køber forkert størrelse eller skal bytte noget, hverken pr telefon eller mail !

Oceniono na 5 z 5

Vi havde købt et nyt toiletbræt, som efter et år pludselig fik en revne og derefter knækkede. Jeg sendte en formular fra Sparpaavv's hjemmeside og fik promte svar fra en medarbejder, som skrev, o... Zobacz więcej

1. Projektant łazienek

Napisane przez firmę

Vi er en af Danmarks billigste internet-butikker indenfor vores fag med et stort vareudvalg og den hurtigste levering. Kontakt os på telefon eller e-mail, vi har åbent i dagtimerne og er altid klar til at rådgive dig.

3,1

1 gwiazdka

Odpowiada na 5% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 2 z 5

Venter stadigvæk på at min vare sendes

Jeg lavede en bestilling den 2. december på nogle varer, der er på lager. Jeg har endnu ikke fået besked om, at den er sendt, og jeg har heller ikke fået besked om, hvorfor den ikke er sendt endnu.

I markedsfører jer med 2-3 dages fragt. Men der er nu gået flere dage.

6 grudnia 2025

Skulle bruge 2 radiatorer

Skulle bruge 2 radiatorer. Bestiller dem da der er 48 på lager efter at have snakket med dem i telefonen. For så at få at vide de ikke har dem på lager og min ordre er i rest.

Det må så betyde de ikke har et fysisk lager og man kan så heller ikke regne med at de ting de siger de har på lager er på lager. Komplet spild af tid.

28 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Til lykke med endnu en enstjernet…

Til lykke med endnu en enstjernet anmeldelse.
Jeres kunder kan ikke fordrage at blive lovet 3-5 dages levering- og så modtage pakken efter 14 dage.
Vi kan heller ikke lide at det er særdeles besværligt at komme igennem på telefon.
Dog, kommer man igennem er det en meget venlig receptionist.

24 października 2025

Rigtig god service…

Fik telefonisk kontakt og da jeg havde en kort deadline for levering af mit køb, fik jeg en rigtig god service, så jeg kunne få leveret direkte fra fjernlageret.

2 września 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej