Opplevde at min ecoflow generator sporadisk sluttet og lade,tok kontakt med Sparelys hvor apparatet var kjøpt! Jeg har opplevd ekstremt god service fra første kontakt med oppfølging man skjeldent ser... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hadde en fornuftig og hyggelig prat med tekn.avd.som gjorde at jeg bestilte batterier og annet utstyr. Men noe som ikke er så bra er at Sparelys bruker PostNord som befrakter. Disse har nå kjørt ru... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Veldig fornøyd med at bestilt vare ble fort utsendt slik at det gikk bare 3-4 dager fra bestilling til jeg mottok den. Eneste som kunne ha vært bedre er bestillings / ordre bekreftelse. Fikk ikke... Zobacz więcej
Raskt svar, fantastisk service, ordnet returpapirer og forsendelse inn for reparasjon, fikset og sendte mitt Lihtium batteri fiks ferdig tilbake, alt i løpet av en drøy uke! Anbefaler Sparelys.no på... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sparelys.no® er utfordreren i det norske hyttemarkedet. Vi er eiet og driftet i Distrikts-Norge, og leverer LED-lamper og pærer, solcellepanel og elektronikk både for hus, hytte, båt, bobil og campingvogner. Vi har et bredt utvalg av utstyr som gjør deg uavhengig av strøm. Til våre kunder kan vi tilby hyggelig kundeservice og gunstig frakt. Som en utfordrer i denne bransjen biter vi oss fast og gjør alt vi kan for å levere gode produkter av høy kvalitet til en fornuftig pris.
St. jetmund-vegen 36, 6146, Åheim, Norwegia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Greie priser, gode betalingsalternativer og rask levering med flere muligheter til leveringssted.

Odpowiedź od Sparelys.no
Hurtig svar på henvendelser, og bestilte varer kom etter noen få dager. Veldig god service 👍

Odpowiedź od Sparelys.no
Jeg stoler på produktene deres
Vennlig personlig kontakt med Msgne

Odpowiedź od Sparelys.no
Eneste som kunne ha vært bedre er bestillings / ordre bekreftelse. Fikk ikke noen bekreftelse før jeg mottok epost fra Posten om at pakken var på tur.
Så langt har jeg kun positiv erfaring med Sparelys.no
Kjøpte en transformator som var 100% identisk med den defekte jeg har, men det var ikke identisk når jeg fikk den. Den passet ikke, så da ønsket jeg naturligvis å returnere denne. Når man må betale frakt begge veiene (ved bestilling og i retur) går jeg i tap.
Jeg sitter nå igjen med en vare jeg ikke kan bruke og kundeservice som bekrefter at de har slitt med lignende problemer tidligere, men unnlater seg å fikse det fordi det har gått fint til no.
PS: Ikke forvent at varene dine blir pakket i en forsvarlig måte. Festepunktene på varen var knust pga embellasjen bestod av en konvolutt med ett lag bobleplast på.

Meget rask levering!
Denne gangen kom pakken faktisk til nærmeste hentested enda leverandøren benytter PostNord.

Odpowiedź od Sparelys.no
Leveringstid helt innafor forventningen.

Odpowiedź od Sparelys.no
Har handlet flere ganger med Sparelys.no. Veldig bra kundebehandling, lett å få svar på spørsmål. Reklamasjon på en vare ble ordnet raskt og svært profesjonelt. Hyggelige og serviceinnstilte:)
Anbefales!

Odpowiedź od Sparelys.no
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.