Opplevde at min ecoflow generator sporadisk sluttet og lade,tok kontakt med Sparelys hvor apparatet var kjøpt! Jeg har opplevd ekstremt god service fra første kontakt med oppfølging man skjeldent ser... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hadde en fornuftig og hyggelig prat med tekn.avd.som gjorde at jeg bestilte batterier og annet utstyr. Men noe som ikke er så bra er at Sparelys bruker PostNord som befrakter. Disse har nå kjørt ru... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Veldig fornøyd med at bestilt vare ble fort utsendt slik at det gikk bare 3-4 dager fra bestilling til jeg mottok den. Eneste som kunne ha vært bedre er bestillings / ordre bekreftelse. Fikk ikke... Zobacz więcej
Raskt svar, fantastisk service, ordnet returpapirer og forsendelse inn for reparasjon, fikset og sendte mitt Lihtium batteri fiks ferdig tilbake, alt i løpet av en drøy uke! Anbefaler Sparelys.no på... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sparelys.no® er utfordreren i det norske hyttemarkedet. Vi er eiet og driftet i Distrikts-Norge, og leverer LED-lamper og pærer, solcellepanel og elektronikk både for hus, hytte, båt, bobil og campingvogner. Vi har et bredt utvalg av utstyr som gjør deg uavhengig av strøm. Til våre kunder kan vi tilby hyggelig kundeservice og gunstig frakt. Som en utfordrer i denne bransjen biter vi oss fast og gjør alt vi kan for å levere gode produkter av høy kvalitet til en fornuftig pris.
St. jetmund-vegen 36, 6146, Åheim, Norwegia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od Sparelys.no
Sparelys har gode priser, leverer raskt og betjeningen er imøtekommende.

Odpowiedź od Sparelys.no
Fantastisk kundeservice. Har igjennom årene hatt mange spørsmål angående solcelleanlegg som vi har kjøpt av butikken, vi får grundige og gode svar på alt raskt. Anbefales!

Odpowiedź od Sparelys.no
Meget misfornøyd med Eliteline gasskomfyr kjøpt hos sparelys.no.
Kokeplatene fungerer optimalt, men for å steke f.eks en grandis må man sette av 30 minutter for å få den gjennomstekt. Vi har klaget gjentatte ganger på dårlig effekt i selve stekeovnen, og fulgt alle anbefalingene, uten hell.
Ovnen er varmere på baksiden enn inn i selve ovnen, så ovnen må flyttes ut fra vegg før vi ska steke noe.
Mer fornøyd med tidligere gassovn fra midten 90 tallet!!

Odpowiedź od Sparelys.no
Produktet svarte til forventningene. Kjapp og ryddig levering.

Odpowiedź od Sparelys.no
Jeg fikk varen jeg bestilte til en god pris og den kom raskt frem.
Rask leveranse.
Når problem - rask respons og opprydding.
Meget god kundeservice.
Særdeles god informasjon og forklaring på en utfordring med installasjon av batteri til et lite solcelleanlegg

Odpowiedź od Sparelys.no
Bestilte ett strømaggregat, vekt 62 kg! Sparelys kunne sende for 280 kr, mens andre som lå 2000 over i pris skulle ha 5000 for forsendelsen😱. Attpåtil kom aggregatet i løpet av 4 dager, levert på døra! Så både billigst på pris og forsendelse 😀. Imponert 😀

Odpowiedź od Sparelys.no
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.