Sparekassen Danmark Odense NV. Vi er kunder i Sparekassen Danmark i Odense NV, hvor Carsten er vores rådgiver. Vi er enormt glade for den service og imødekommenhed vi oplever i samarbejdet med Carste... Zobacz więcej
Sparekassen Danmark leverer altid varen! Du bliver taget i hånden fra start og fulgt hele vejen til døren. Vores familie er utrolig glad for den rådgivning der bliver givet både i form af hus kø... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sparekassen Danmark er den mest nærværende og "kunden i fokus" bank jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med. Her er man ikke bare et kundenummer - nej her er der meget meget tæt kundekontakt -... Zobacz więcej
Flemming i Odense NV afdelingen har fanget os lige på det rigtige plan. Først ifbm. lån til hus og ombygning og senere til investeringsrådgivning. Han lurede hurtigt hvordan han skulle fange os(Især... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Bank
- Zarządzanie aktywami
- Finansowanie samochodów
- Instytucja finansowa
- Agencja kredytowa
- Bank – konta oszczędnościowe
Napisane przez firmę
Vi er Sparekassen Danmark - Vi har oprigtig interesse i den enkelte kundes liv og forretning – og hjælper med at realisere drømme gennem værdifuld rådgivning for både privat- og erhvervskunder. Som garantsparekasse tager vi samfundsansvar og bidrager til lokal udvikling. Vi har ingen aktionærer, så vi tænker og handler mere langsigtet – og træffer beslutninger ud fra sund fornuft.
Østergade 15, 9760, Vrå, Dania
- 82 22 90 00
- mail@spard.dk
- spard.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 98% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Føler det er det bedste jeg har gjort…
Føler det er det bedste jeg har gjort, og kan nemt bruge betal, og overfør fra konto, synes det er nemt det hele. Søde og venlige personale i banken altid imødekommende og ved Hva de taler om.
Jeg er super glad for Sparekassen Danmark

Odpowiedź od Sparekassen Danmark
Fantastisk nem skifte og utrolig god…
Fantastisk nem skifte og utrolig god vejledning, og så oveni gebyrbesparelser ju

Odpowiedź od Sparekassen Danmark
Jeg har haft en nem overgang til den…
Jeg har haft en nem overgang til den nye bank de klarede det hele for mig. De var meget hjælpsomme og sørgede for det hele gik glat. Meget tilfreds

Odpowiedź od Sparekassen Danmark
En super imødekommende modtagelse i…
En super imødekommende modtagelse i Sparekassen af alle, og god service, Rigtigt godt med en Sparekasse der har personlig betjening og der har mange filialer. Jeg føler mig velkommen hver gang jeg er i Sparekassen

Odpowiedź od Sparekassen Danmark
I'm very happy to have had the…
I'm very happy to have had the opportunity to work with your company. The helpfulness and professionalism of Kristian Slæbo Petersen and the entire team made this collaboration very satisfying, allowing me to purchase a home and helping me understand all the bureaucratic issues. I will definitely recommend your company and wish you all great success.Best Regards, Alina Marica.

Odpowiedź od Sparekassen Danmark
Dejligt med en lokal rådgiver som…
Dejligt med en lokal rådgiver som kender os rigtig godt. Gode drøftelser om forskellige finansieringsmuligheder for os.

Vi har fået god hjælp
Vi har fået god hjælp, da vi skiftede til Sparekassen.

Odpowiedź od Sparekassen Danmark
En god bank med ansatte som forstår og…
En god bank med ansatte som forstår og forklarer tingene på en god og nem måde og som hjælper. Kan virkelig anbefales !

Yderst tilfredse med skiftet
Vi er yderst tilfredse med skiftet til Sparekassen Danmark. Kompetent rådgivning og gennemsigtighed og ikke en følelse af at blive "prakket én noget på".

Kunde i Sparekassen Vendsyssel/Danmark i 61 år
Jeg fik min første konto i sparekassen Vendsyssel i 1965. I perioden frem til i dag har jeg haft 4 meget kompetente bankrådgivere. Ud over høj faglig kompetence og værdifuld rådgivning, har jeg altid mødt stor venlighed og fleksibilitet. Det kunne aldrig falde mig ind at tænke på at skifte bank, ligesom jeg har anbefalet Sparekassen Danmark til rigtig mange personer i tidens løb

Odpowiedź od Sparekassen Danmark
Vi troede ikke, bank kunne føles sådan her
En helt anden oplevelse af at være bankkunde
Vi har aldrig oplevet noget lignende i en bank.
Fra første kontakt har vi fået en utrolig varm, hjertelig og menneskelig modtagelse. Man bliver mødt af mennesker, der oprigtigt virker interesserede i at hjælpe – og det kan mærkes. Når man ringer, bliver telefonen taget, og man får venlig og personlig hjælp. Det gælder både i forbindelse med lån, daglig bank og alle de spørgsmål, der naturligt følger med.
Man får næsten følelsen af at komme ind i en familie, hvor man faktisk bliver set og hørt. Det er virkelig en fantastisk oplevelse.
Selve skiftet til Sparekassen Danmark var desuden utrolig let og gnidningsfrit. Netbank og app er enkle, overskuelige og nemme at bruge, og det hele fungerer bare.
Også når det kommer til priser og gebyrer, er vi positivt overraskede. Det samlede indtryk er simpelthen, at der er en helt anden form for tillid, nærhed og menneskelighed end det, vi tidligere har oplevet i de større banker.
Vi kan kun give Sparekassen Danmark vores varmeste anbefalinger. Det er plus, plus, plus hele vejen – og vi er virkelig glade for, at vi skiftede.

Nemt at skifte pengeinstitut
Det var rigtig nemt at skifte til Sparekassen Danmark og det er dejligt der er nogen der tager telefonen når man har brug for hjælp

Odpowiedź od Sparekassen Danmark
Man bliver altid mødt i øjenhøjde af et…
Man bliver altid mødt i øjenhøjde af et velkendt ansigt. De ansatte er søde, smilende og glade, og deres rådgivning tager altid udgangspunkt i min livssituation og mine behov.

Odpowiedź od Sparekassen Danmark
Endelig en bank, hvor man føler sig tryg og velkommen
Vi er simpelthen så glade for, at vi valgte at skifte til Sparekassen Danmark.
Fra allerførste kontakt har vi oplevet en varme, imødekommenhed og menneskelighed, som vi ærligt talt ikke havde forventet af en bank. Vi føler os virkelig set, hørt og taget seriøst – og vigtigst af alt føler vi, at der sidder rigtige mennesker i den anden ende, som oprigtigt gerne vil hjælpe.
Uanset om det handler om lån, vores daglige bankforretning eller spørgsmål undervejs, har vi oplevet en utrolig god og personlig service. Man bliver mødt med venlighed, og når vi ringer, får vi fat i et menneske. Det lyder måske simpelt, men det gør en kæmpe forskel.
Selve skiftet var også overraskende nemt og helt gnidningsfrit. Netbank og app er intuitive, overskuelige og nemme at finde rundt i, så det hele har bare føltes let fra start til slut.
Vi er også meget positivt overraskede over priser og gebyrer. Men det, der især gør forskellen for os, er følelsen af tillid og nærhed. Man føler ikke bare, at man er endnu en kunde – man føler faktisk, at man bliver taget hånd om.
Vi kan derfor kun give Sparekassen Danmark vores varmeste anbefaling. Vi er virkelig glade for vores skifte og har kun haft gode oplevelser indtil videre.
Det føles simpelthen som at være kommet hjem.

Odpowiedź od Sparekassen Danmark
Vores personlige bankrådgiver i…
Vores personlige bankrådgiver i Skørping afdelingen, er super hjælpsom og inde i sagerne.😃😃😃😃
Sparekassen Danmark kan varmt anbefales😃😃😃😃

Odpowiedź od Sparekassen Danmark
Jeg har fået en fin behandling i…
Jeg har fået en fin behandling i forbindelse med overflytning, af vores konti, til Sparekassen Danmark.

Odpowiedź od Sparekassen Danmark
Hvordan kan I godkende at oprette en…
Hvordan kan I godkende at oprette en konto til en godkendt privatindsamling - godkendt af Civilstyrelsen! Og når indsamlingen er i gang vil I smide kunden ud????
Føj siger jeg bare

Det hele gik nemt
Det hele gik nemt, det var forståeligt, og hjælpsom personale. Jeg er rolig og tryk ved mit skifte.

Sparekassen Danmark
Har været til kundemøde med vores bankrådgiver Lars Stidstrup Larsen. Han er utrolig imødekommende og oprindelig interesseret i vores livssituation. Vi fik svar på det vi gerne ville og blev derudover rådgiver om andre vigtige ting bl a. forsikringer på vores børn. Lars er god til at forklare de forskellige betydninger af ricisi og vil gerne undersøge hvilke muligheder, der er bedst for vores behov.