Sparekassen Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Sparekassen Danmark Odense NV. Vi er kunder i Sparekassen Danmark i Odense NV, hvor Carsten er vores rådgiver. Vi er enormt glade for den service og imødekommenhed vi oplever i samarbejdet med Carste... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sparekassen Danmark leverer altid varen! Du bliver taget i hånden fra start og fulgt hele vejen til døren. Vores familie er utrolig glad for den rådgivning der bliver givet både i form af hus kø... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Sparekassen Danmark er den mest nærværende og "kunden i fokus" bank jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med. Her er man ikke bare et kundenummer - nej her er der meget meget tæt kundekontakt -... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Flemming i Odense NV afdelingen har fanget os lige på det rigtige plan. Først ifbm. lån til hus og ombygning og senere til investeringsrådgivning. Han lurede hurtigt hvordan han skulle fange os(Især... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Bank
  2. Zarządzanie aktywami
  3. Finansowanie samochodów
  4. Instytucja finansowa
  5. Agencja kredytowa
  6. Bank – konta oszczędnościowe

Napisane przez firmę

Vi er Sparekassen Danmark - Vi har oprigtig interesse i den enkelte kundes liv og forretning – og hjælper med at realisere drømme gennem værdifuld rådgivning for både privat- og erhvervskunder. Som garantsparekasse tager vi samfundsansvar og bidrager til lokal udvikling. Vi har ingen aktionærer, så vi tænker og handler mere langsigtet – og træffer beslutninger ud fra sund fornuft.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

3 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 98% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 581

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

En super god oplevelse at skifte bank

En super god oplevelse at skifte bank. Kenneth Hougaard fra Grenaa afdelingen kom med en masse gode forslag og har svaret på mine spørgsmål efter meget kort tid. Kan varmt anbefales👌🏼

30 lipca 2026

Hej Rasmus

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner, og velkommen her til os i Sparekassen Danmark.

Vi er meget glade for at det har været en god oplevelse med skiftet til os, og vi sender straks de rosende ord videre til Kenneth i Grenaa afdelingen.

Tak for din varme anbefaling, det sætter vi stor pris på og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Ønsker dig en rigtig god weekend.

Oceniono na 5 z 5

Vi er meget tilfredse med at være…

Vi er meget tilfredse med at være kunder i sparekassen Danmark.
Vi oplever altid at blive lyttet til, og vi føler os trygge i den, altid kompetente rådgivning/sparring, vi får fra banken.

Når vi henvender os, bliver vi altid mødt imødekommende og hjælpsomt.

De bedste anbefalinger herfra os

3 września 2026

Hej Lejre VVS

Mange tak for den fine anmeldelse og de varme anbefalinger.

Det glæder os meget at høre, at I er tilfredse med at være kunder hos os, og at I oplever både at blive lyttet til og mødt med imødekommenhed og hjælpsomhed.

Vi sætter stor pris på jeres tillid og de pæne ord om samarbejdet med os.

Oceniono na 5 z 5

Perfekt og gnidningsfrit skifte fra…

Perfekt og gnidningsfrit skifte fra Nykredit
Jeg kan varmt anbefale Sparekassen Danmark
Tak til Anja og kollegaer.

Lars Rasmussen
Lejre vvs

3 września 2026

Hej Lars, Lejre VVS

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at bankskiftet forløb perfekt og gnidningsfrit.
Vi sætter meget stor pris på din anbefaling og dine pæne ord til Anja og hendes kollegaer, de rosende ord er sendt videre til dem.

Tak for tilliden og for at dele din oplevelse. Vi ser frem til samarbejdet i femtiden.

Fantastisk service

Fantastisk service, altid muligt at komme til at tale med nogen.
Meget professionelt.

16 kwietnia 2026

Hej Kate

Mange tak for din positive anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever en god service, og at det altid er nemt at komme i kontakt med os.
Vi sætter stor pris på dine pæne ord og takker for din tillid.

Oceniono na 2 z 5

Frustrerende serviceniveau

Etablerede kontakt til Sparekassen Danmark igennem Mybanker.

Vi fik en rådgiver, Jesper, som i starten virkede engageret. Undervejs skete det dog at der gik uger imellem svar. I stedet for at tage sig tiden til at tage sig af en potentielt ny kunde, så var der ikke rigtigt svar at hente længere henne i forløbet. Til sidst udfordrede vi ham med en anden banks lånemuligheder, og så hørte vi ikke mere. Jeg bad ham derfor lukke for tilbuddet.

Utrolig frustrerende oplevelse. I løbet af samtalen har vi haft tilsammen 5 ugers ventetid på enkelte svar.

Andre banker tager sig tiden til at undersøge tingene og melde klart ud. Han kunne også have gjort brug af vores telefonnummer - men der var ikke interesse.

Jeg anbefaler ikke Sparekassen Danmark.

12 sierpnia 2026

Hej Mick

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre til din rådgiver, og dermed få en dialog med dig omkring dine oplevelser her hos os.
Vil du sende mig en mail på ankj@spard.dk, så skal jeg nok sørge for at bringe den videre til din afdeling.

Ønsker dig en god dag.

Oceniono na 5 z 5

Vi er meget tilfredse med Sparekassen…

Vi er meget tilfredse med Sparekassen Danmark Grenaa afdelingen.
Vi oplever altid at blive godt informeret og rådgivet, og vi føler os trygge ved den vejledning vi får.
Vores seneste møde var endnu en god oplevelse, hvor der var tid til at lytte til vores behov og give kompentente og relevant rådgivning.
Vi giver 5 ***** og kan varmt anbefale banken.
Dbh.
Hans og Chanette

31 sierpnia 2026

Hej Hans og Chanette

Mange tak for jeres flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os meget at høre, at I oplever at blive godt informeret og rådgivet, og at I føler jer trygge ved den vejledning, I får hos os.
Vi sætter stor pris på jeres ros af både vores rådgivning og den tid, der bliver taget til at lytte til jeres behov. De rosende ord er sendt videre til afdelingen.

Tak for anbefalingen og for jeres tillid. Vi ser frem til samarbejdet i fremtiden.

Ok godt tilfreds

Ok godt tilfreds

31 sierpnia 2026

Hej Kjeld

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er godt tilfreds. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Lokale folk

Lokale folk, der er meget lyttende og kompetente

19 sierpnia 2026

Hej Maybrit

Tusind tak fordi du deler din anmeldelse med os, og for de fem stjerner du sender vores vej med de meget flotte ord.

Vi ønsker dig en rigtig god weekend.

Godt samarbejde som det skal være

Godt samarbejde som det skal være

1 czerwca 2026

Hej Martin

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at samarbejdet lever op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du oplever samarbejdet, som det skal være.

Oceniono na 5 z 5

Bankskifte blev gennemført let og…

Bankskifte blev gennemført let og smertefrit og en del hurtigere end forventet.
Samarbejdet har fungeret perfekt gennem hele forløbet og der har været en god vejledning og opføglning.

28 sierpnia 2026

Hej

Mange tak for jeres flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at bankskiftet forløb let og hurtigere end forventet. Vi er også virkelig glade for, at I har oplevet et godt samarbejde med løbende vejledning og opfølgning gennem hele processen.
Tak for jeres tillid og for at dele jeres oplevelse. Vi ser frem til det gode samarbejde fremover.

Et meget positivt bankskifte

Vi skiftede til Sparekassen Danmark fra en anden bank, og hele oplevelsen har været meget positiv fra første møde. Velkomsten og oplevelsen er personlig og der er rigtige mennesker involveret. Vi føler os rigtig godt behandlet og sætter pris på både professionalisme og den nære og “familiære” stemning og kultur. Godt gået Sparekassen Danmark 😊

Hej Stig

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at I har haft en positiv oplevelse fra første møde, og at I har følt jer godt taget imod. Vi sætter stor pris på, at I fremhæver både vores professionalisme og den personlige, nære tilgang, som vi bestræber os på at give alle vores kunder.

Tak for de pæne ord og for tilliden.
Rigtig god weekend.

Oceniono na 5 z 5

God service og effektivt arbejde

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til Sparekassen Danmark, og herunder særligt Martin.
10 dage inden mit renoveringsprojekt skulle påbegynde og første betaling falde, beslutter jeg at forsøge med et bankskifte.
Hvad Spar Nord/Nykredit ikke kunne udarbejdet på måneder, ordnede Martin på ingen ting, og alting faldt på plads rettidigt.
Jeg blev taget godt med i processen. Kommunikation og svartider har været effektiv og helt upåklagelig.
Min oplevelse er helt sikkert, at Sparekassen Danmark og Martin, gør meget for at deres kunder skal have en god service og komme i mål med deres drømme.

10 sierpnia 2026

Hej Sascha

Mange tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Det glæder os meget at høre, at Martin har kunnet hjælpe dig godt igennem processen og sikre, at alt faldt på plads i rette tid. Vi sætter stor pris på de pæne ord om både kommunikationen, servicen og den rådgivning, du har modtaget.

Tak for din anbefaling, den betyder meget for os.

Oceniono na 2 z 5

Ikke crypto venlig og høje gebyr ikke min bank i fremtiden

Ærligt så startede det meget godt fik omlagt mit lån hos dem med en rente på 2.55 og fik flyttet kontoer til dem

Min søn står for vores økonomi som blev bekendtgjort ved oprettelse også

Vi fik en god bankrådgiver men efter vi prøvede at overfører nogen af pengene til min Crypto konto gik alt galt. Vores kontoer spærres vores kort spærres vores mobilebank spærres vi bliver mistænkeliggjort og alt går galt

Vi er nu i mistænkelige forhold og hvert gang vi snakker med dem skal vi igennem en masse for at få lov til at røre vores egne penge

Nåh ja og de 2.55 procent var foruden bidrag som er 6000 kr på 3 Mill

Gebyr for straks 10 kr som er helt hul i hoved også

Vi flytter bank til et mere gebyr venligt og crypto venligt bank i den snareste fremtid. Det 100.

Hej Behrad

Ønsker dig en god dag.

Skiftede til S.D

Skiftede til S.D. for knap 6 mdr siden.
Min økonomi blev set på med helt andre øjne. Og det betyder at jeg har større rådighedsbeløb nu, end før. Og så et gældfrit hus..!
De ansatte i Thisted er venlige og imødekommende.

Det største anbefalinger herfra..!

Hej Steffen

Mange tak for din flotte anmeldelse og for din anbefaling.

Det glæder os at høre, at du har oplevet nye muligheder i din økonomi, og at skiftet til Sparekassen Danmark har gjort en positiv forskel for dig. Samtidig er vi rigtig glade for de pæne ord om vores kolleger i Thisted og den service, du har mødt. De rosende ord er naturligvis sendt videre til afdelingen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og rigtig god weekend.

Oceniono na 5 z 5

Vi har altid fået en god behandling af…

Vi har altid fået en god behandling af Sparekassen Danmark Viborg. Der er en god dialog omkring opsparing til lidt senere i livet.
Vi er altid blevet mødt med venlighed og vi har anbefalet dem til vores børn.
Vi giver altid Sparekassen Danmark god omtale blandt venner og bekendte. Kan i hvert fald anbefales at give dem et kald ung som gammel

25 sierpnia 2026

Hej Kirsten

Tusind tak for at dele de gode oplevelser I har hos vores afdeling i Viborg, samt de gode dialoger I har med jeres rådgiver.

Vi sender straks rosen videre til dem.

Det er dejligt at høre, at I sender varme anbefalinger af os videre til jeres børn samt venner og bekendte.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Rigtig god dag til jer.

Oceniono na 5 z 5

Super service, hurtig og kompetent.

25 sierpnia 2026

Hej Søren

Tusind tak for at dele de fine ord med os, det betyder meget at høre, at du oplever den gode service her hos os i Sparekassen Danmark.

Vi siger også mange tak for de fem stjerner som du sender vores vej.

Rigtig god dag.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god information og hjælp i…

Rigtig god information og hjælp i forbindelse med mit hussalg

24 sierpnia 2026

Hej Anne Grethe

Mange tak for din anmeldelse, og for de flotte fem stjerner.

Vi er meget glade for at høre at du har fået god hjælp og den rette information i forbindelse med hussalget, stort tillykke med salget af dit hus.

Vi ønsker dig en god eftermiddag.

Oceniono na 5 z 5

Sparekassen har hjulpet mig til en ny…

Sparekassen har hjulpet mig til en ny bolig, takket være dem og deres super service har jeg fået mit drømmehus som jeg ønskede, kan virkelig anbefale sparekassen og deres medarbejdere som ser på mennesket og muligheder istedet for begrænsninger

23 sierpnia 2026

Hej Louise

Det glæder os meget at høre, at vi har kunnet hjælpe dig med at gøre drømmehuset til virkelighed. Hos os handler god rådgivning om at se mennesket bag tallene og sammen finde de muligheder, der passer til den enkelte situation.

Tak for de varme ord om vores medarbejdere og for din anbefaling. Vi sætter stor pris på din tillid og ønsker dig stort tillykke med dit drømmehus.

Oceniono na 5 z 5

Sparekassen hjalp os i mål med vores…

Sparekassen hjalp os i mål med vores boligdrøm, hvor andre banker ikke formåede dette. Kæmpe tak til Mia Sander og resten af teamet i Sparekassen.

22 sierpnia 2026

Hej Michael

Tak for jeres flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at vi kunne hjælpe jer i mål med boligdrømmen. At finde de rette løsninger for vores kunder er noget, vi brænder for, og derfor betyder det ekstra meget, når vores indsats gør en forskel.

Tak for de pæne ord om Mia Sander og resten af teamet. Vi sørger naturligvis for at give rosen videre.

Vi ønsker jer stort tillykke med boligen og takker for den tillid, I har vist os.

Oceniono na 5 z 5

Alle er venlige og hjælpsomme

Alle er venlige og hjælpsomme, og skiftet fra Jyske Bank gik helt smertefrit.
En rigtig god oplevelse. :-)

20 marca 2026

Hej Jesper

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med skiftet til Sparekassen Danmark. Vi gør os umage for at gøre bankskiftet så nemt og smertefrit som muligt, så det er dejligt at høre, at du oplevede processen sådan. Samtidig er vi glade for, at vores medarbejdere har mødt dig med venlighed og hjælpsomhed.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Sparekassen Danmark

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej