Soundliving.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg vidste godt at Soundliving laver fede, virkelig brugbare og gode produkter. Men jeg har aldrig prøvet over ear, så da jeg købte et wave over ears, var jeg overrasket over hvor hurtigt jeg vænne... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtig ekspedition. Jeg havde problemer med opladning af de ene AirPod og forespurgte om råd til udbedring af problemet. Omgående modtog jeg svar med anmodning om at fremsende billeder, hvilket je... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min datter på 19 år fik et par Wave gold i fødselsdagsgave og hun elsker dem! Rigtig god lyd og noise cancelling. Og de sidder rigtig godt på ørerne og om hovedet, meget behagelige at have på.

Oceniono na 2 z 5

Virkelig ringe lyd - reklamerer med "noisecancelation" - det har de ikke skyggen af, til gengæld følger der virkelig dårlig forbindelse og lyd med. Hul lyd når man lytter til musik eller podcast,... Zobacz więcej

1. Sklep Hi-fi
  2. Sklep RTV

O Soundliving.dk

Napisane przez firmę

Soundliving #BringYourVibes: Hos Soundliving bestræber vi på at levere lyd produkter med ’high value for money’ så du altid kunne stole på et brand, som leverer topkvalitet, design og innovation. Produkterne er bæredygtige og stilrene, så de passer til den måde som du udtrykker dig på.

Lynhurtig Levering Vores Leveringstid lyder på 1-3 hverdage. Vi leverer med GLS & Postnord. Når varen er afsendt fra vores lager får du en mail fra os med pakkenummer, hvormed du kan spore din pakke. Afhenter du ikke din bestilling indenfor den anførte afhentningsfrist (typisk 10 dage), returneres pakken til os. Ved genforsendelse opkræves et nyt forsendelsesgebyr på kr. 38,-. Dette gælder også hvis du ikke har modtaget advisering. Det er ifølge posten kundens ansvar at holde øje med en pakke de venter.

30 dages returret & Sikker betaling Hos Soundliving står vi 100% inde for vores produkter hvilket også betyder, at vi har udvidet den almindelige 14 dages returret til 30 dage. Det betyder, at når du har bestilt en vare kan du altså med ro beslutte om det er et produkt du vil beholde og tage i brug. Ydermere, har vi flere betalingsmuligheder og du kan bl.a. betale via Mobilepay, Kort eller afbetaling fra Anyday. Vi har en sikker indløsningsaftale med NETS så dine kort oplysninger altid er i sikre hænder.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 89% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 221

Napisz recenzję

Mere end tilfreds

Jeg købte for 2 år siden et par in Earbuds 2,0, da alle andre slags falder ud af øret under løb, også Air pods fra appel. Men de her er en kæmpe must have til løb/motion da de bare sidder der!! Mistede den ene i sidste uge, og er derfor nødt til at købe et par nye, god og høflig og hurtig betjening da jeg havde fundet dem billigere 2 dage efter købet, så refunderede de blot det mellemstående. Kæmpe kæmpe anbefaling herfra! Kommer aldrig til at løbe andre til løb!

7 lipca 2026

Hej Malene

Mange tak for dine positive feedback. Vi ønsker dig en skøn sommer.

Oceniono na 1 z 5

Tja… jeres kundeservice er hurtig til…

Tja… jeres kundeservice er hurtig til at svare, men ikke til meget hjælp. Bestilte 1. Juli og har stadig ikke modtaget min bestilling. Pakken er kun oprettet hos DAO men endnu ikke registreret… ?

Har bedt om at annullere ordren, men har fået at vide den bare kan gå retur. Men det kræver så at den kommer frem.

Ordren kunne også være sendt igen med fx GLS.

6 lipca 2026

Hej Bo

Vi beklager den længere ventetid og har haft ekstra travlt her i sommerperioden.

Oceniono na 5 z 5

Havde fået et sæt hovedtelefoner som…

Havde fået et sæt hovedtelefoner som koblede sig af Bluetooth, de blev erstattet med det samme, virkelig god service og fine produkter.

23 czerwca 2026

Odpowiedź od Soundliving.dk

Mange tak for din anmeldelse

Super hørebøffer

Super hørebøffer. De holdet hvad reklamen lovede

1 lipca 2026

Hejsa

Tusinde tak for din anmeldelse og positive respons, det er meget værdsat.

Rigtig god sommer!

Oceniono na 1 z 5

Utilregnelig og ustabil lyd

Mine EarPods har været en kæmpe skuffelse . Den kan ikke blive på det indstillede lydniveau og sommetider hopper den selv rundt i forskellige podcast . Ligeledes er batteriniveauet ekstremt skuffende . Jeg har været i kontakt med kundeservice og ja jeg skal dokumentere med billeder og beskrivelse etc for at bevise at jeg ikke har gjort vold på produktet . Der må jeg sige, at den indsats ikke stemmer overens med, hvad de EarPods er værd . Jeg havde håbet at have fundet et mærke og et produkt jeg kunne vende tilbage til igen og igen, men det blev en engangsforestilling.

Jeg har taget mine gamle EarPods i brug igen

2 lipca 2026

Hej Martin
Vi er kede af at læse din anmeldelse. Send os gerne en mail på info@soundliving.dk

Meget tilfreds.

Meget tilfreds.

11 czerwca 2026

Hej Katrine

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi super glade for at læse, at du er tilfreds.

10/10

Hurtig levering og helt fantastisk produkt som er stilrent og behageligt. Kan anbefale big time

16 maja 2026

Hej Kirstine

Mange tak for din anmeldelse - det betyder virkelig meget!

Oceniono na 5 z 5

Har både earbuds og headset og elsker…

Har både earbuds og headset og elsker begge dele.
Desværre fik jeg problemer lige inden en ferie med mine earbuds, sagde lavt batteri på Venstre earbuds og slukkede hurtig derefter. Da jeg bruger dem dagligt til både, træning, løb og gåture, var jeg lidt ærgelig over at skulle rejse uden.
Men kundeservice var virkelig hurtige og da vi havde prøvet lidt forskelligt af, som ikke virkede, sendt de et nyt par inden for et døgn, så jeg ikke skulle på ferie uden mine elskede earbuds og mit musik.
Det dæleme service der vil noget 👍💪
Og elsker at kunne lukke støjen ude på flyveren med mit headset og bare være i min egen verden ❤️❤️

13 czerwca 2026

Hej Gitte

Virkelig nogle pæne ord og det betyder utrolig meget.

Rigtig god sommer!

Ud over hurtig levering

Ud over hurtig levering, dansk produceret og klasse hørebøffer. Jeg kan ikke finde en finger at sætte på noget. Tak.

15 czerwca 2026

Hej Kim

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det sætter vi virkelig stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været positivt overrasket over…

Jeg har været positivt overrasket over mit headset fra SoundLiving. Lyden er klar med en god og fyldig bas, som fungerer rigtig godt til både musik, podcasts og film. Headsettet er desuden behageligt at have på i længere tid, og batteritiden er mere end godkendt til en hel dags brug.
Designet er stilrent og moderne, og til prisen får man rigtig meget for pengene. Bluetooth-forbindelsen er stabil, og det er nemt at skifte mellem forskellige enheder. Støjreduktionen er fantastisk.

14 czerwca 2026

Odpowiedź od Soundliving.dk

Mange tak for din anmeldelse det sætter vi rigtig stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, lækkert produkt til prisen

10 czerwca 2026

Hej Tine

Mange tusinde tak for din anmeldelse. Vi glade for, at du modtog dit produkt hurtigt og er tilfreds med det.

Oceniono na 2 z 5

De sender e-mails og SMS uden…

De sender e-mails og SMS uden tilladelse. Deres link i mails for at unsubscribe eksisterer ikke, kun en ubrugelig tekst. Har skrevet til dem om det, og de bekræftede alt jeg var slettet. Alligevel fortsætter ulovlighedderne.

Det svar bære tydelig præg af at man ikke engang har forstået det som er skrevet. Jeg HAR jo nettop forsøgt med kontakt.....

13 czerwca 2026

Hej Jes
Skriv endelig til os på info@soundliving.dk så hjælper vi. Vi beklager meget hvis du har modtaget noget som du ikke har været tilmeldt.

God kvalitet

Nem og hurtig bestilling og levering. Super fine hovedtelefoner med go lyd.
Vil helt sikkert handle her igen 👍🏻

12 czerwca 2026

Hej Tanja

Mange tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at høre at du vil handle hos os igen i fremtiden.

Nemt og bekvemt.

Nemt og bekvemt.
Gode produkter der HOLDER!

17 maja 2026

Hej Kira

Tusinde tak for de rosende ord, det er meget værdsat.

God lyd

God lyd, god service, god pris, hurtig levering og meget komfortable - og flotte:)

7 czerwca 2026

Hej Asta

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med produktet, levering og vores service.

Rigtig god dag

Supergode høretelefoner

Det er første gang jeg har købt et par trådløse Ultra høretelefoner, så jeg var lidt i tvivl, om jeg kunne finde ud af det, men de er så nemme at slutte til computer, og de har en virkelig god lyd. Jeg bruger dem til at lytte musik. Leveringen var superhurtig og uden problemer. Og så er der lige den detalje, jeg virkelig elsker: De er lyserøde! 😍🩷. Det er jo lige til at blive lykkelig af. Jeg er super glad for dem.

3 czerwca 2026

Hej Mette

Tusinde tak for din anmeldelse og de rosende ord, det er virkelig værdsat.
Vi håber meget, at du vil handle hos Soundliving igen i fremtiden.

Regtig good

Regtig good

1 czerwca 2026

Odpowiedź od Soundliving.dk

Hejsa - tusinde tak for din feedback.

Soundliving 🤍🤍

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej