Jeg vidste godt at Soundliving laver fede, virkelig brugbare og gode produkter. Men jeg har aldrig prøvet over ear, så da jeg købte et wave over ears, var jeg overrasket over hvor hurtigt jeg vænne... Zobacz więcej
Hurtig ekspedition. Jeg havde problemer med opladning af de ene AirPod og forespurgte om råd til udbedring af problemet. Omgående modtog jeg svar med anmodning om at fremsende billeder, hvilket je... Zobacz więcej
Min datter på 19 år fik et par Wave gold i fødselsdagsgave og hun elsker dem! Rigtig god lyd og noise cancelling. Og de sidder rigtig godt på ørerne og om hovedet, meget behagelige at have på.
Virkelig ringe lyd - reklamerer med "noisecancelation" - det har de ikke skyggen af, til gengæld følger der virkelig dårlig forbindelse og lyd med. Hul lyd når man lytter til musik eller podcast,... Zobacz więcej
O Soundliving.dk
Napisane przez firmę
Unionsvej 11, 4600, Køge, Dania
- +4570804316
- info@soundliving.dk
- soundliving.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 89% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Mere end tilfreds
Jeg købte for 2 år siden et par in Earbuds 2,0, da alle andre slags falder ud af øret under løb, også Air pods fra appel. Men de her er en kæmpe must have til løb/motion da de bare sidder der!! Mistede den ene i sidste uge, og er derfor nødt til at købe et par nye, god og høflig og hurtig betjening da jeg havde fundet dem billigere 2 dage efter købet, så refunderede de blot det mellemstående. Kæmpe kæmpe anbefaling herfra! Kommer aldrig til at løbe andre til løb!

Odpowiedź od Soundliving.dk
Tja… jeres kundeservice er hurtig til…
Tja… jeres kundeservice er hurtig til at svare, men ikke til meget hjælp. Bestilte 1. Juli og har stadig ikke modtaget min bestilling. Pakken er kun oprettet hos DAO men endnu ikke registreret… ?
Har bedt om at annullere ordren, men har fået at vide den bare kan gå retur. Men det kræver så at den kommer frem.
Ordren kunne også være sendt igen med fx GLS.

Odpowiedź od Soundliving.dk
Havde fået et sæt hovedtelefoner som…
Havde fået et sæt hovedtelefoner som koblede sig af Bluetooth, de blev erstattet med det samme, virkelig god service og fine produkter.

Utilregnelig og ustabil lyd
Mine EarPods har været en kæmpe skuffelse . Den kan ikke blive på det indstillede lydniveau og sommetider hopper den selv rundt i forskellige podcast . Ligeledes er batteriniveauet ekstremt skuffende . Jeg har været i kontakt med kundeservice og ja jeg skal dokumentere med billeder og beskrivelse etc for at bevise at jeg ikke har gjort vold på produktet . Der må jeg sige, at den indsats ikke stemmer overens med, hvad de EarPods er værd . Jeg havde håbet at have fundet et mærke og et produkt jeg kunne vende tilbage til igen og igen, men det blev en engangsforestilling.
Jeg har taget mine gamle EarPods i brug igen

10/10
Hurtig levering og helt fantastisk produkt som er stilrent og behageligt. Kan anbefale big time

Odpowiedź od Soundliving.dk
Har både earbuds og headset og elsker…
Har både earbuds og headset og elsker begge dele.
Desværre fik jeg problemer lige inden en ferie med mine earbuds, sagde lavt batteri på Venstre earbuds og slukkede hurtig derefter. Da jeg bruger dem dagligt til både, træning, løb og gåture, var jeg lidt ærgelig over at skulle rejse uden.
Men kundeservice var virkelig hurtige og da vi havde prøvet lidt forskelligt af, som ikke virkede, sendt de et nyt par inden for et døgn, så jeg ikke skulle på ferie uden mine elskede earbuds og mit musik.
Det dæleme service der vil noget 👍💪
Og elsker at kunne lukke støjen ude på flyveren med mit headset og bare være i min egen verden ❤️❤️

Ud over hurtig levering
Ud over hurtig levering, dansk produceret og klasse hørebøffer. Jeg kan ikke finde en finger at sætte på noget. Tak.

Odpowiedź od Soundliving.dk
Jeg har været positivt overrasket over…
Jeg har været positivt overrasket over mit headset fra SoundLiving. Lyden er klar med en god og fyldig bas, som fungerer rigtig godt til både musik, podcasts og film. Headsettet er desuden behageligt at have på i længere tid, og batteritiden er mere end godkendt til en hel dags brug.
Designet er stilrent og moderne, og til prisen får man rigtig meget for pengene. Bluetooth-forbindelsen er stabil, og det er nemt at skifte mellem forskellige enheder. Støjreduktionen er fantastisk.

Odpowiedź od Soundliving.dk
De sender e-mails og SMS uden…
De sender e-mails og SMS uden tilladelse. Deres link i mails for at unsubscribe eksisterer ikke, kun en ubrugelig tekst. Har skrevet til dem om det, og de bekræftede alt jeg var slettet. Alligevel fortsætter ulovlighedderne.
Det svar bære tydelig præg af at man ikke engang har forstået det som er skrevet. Jeg HAR jo nettop forsøgt med kontakt.....

God kvalitet
Nem og hurtig bestilling og levering. Super fine hovedtelefoner med go lyd.
Vil helt sikkert handle her igen 👍🏻

Odpowiedź od Soundliving.dk
Super fine øretelefoner og de sidder…
Super fine øretelefoner og de sidder perfekt i ørerne, kan bestemt anbefale 😊

God lyd
God lyd, god service, god pris, hurtig levering og meget komfortable - og flotte:)

Supergode høretelefoner
Det er første gang jeg har købt et par trådløse Ultra høretelefoner, så jeg var lidt i tvivl, om jeg kunne finde ud af det, men de er så nemme at slutte til computer, og de har en virkelig god lyd. Jeg bruger dem til at lytte musik. Leveringen var superhurtig og uden problemer. Og så er der lige den detalje, jeg virkelig elsker: De er lyserøde! 😍🩷. Det er jo lige til at blive lykkelig af. Jeg er super glad for dem.

Odpowiedź od Soundliving.dk
Hurtig levering og rigtig godt produkt…
Hurtig levering og rigtig godt produkt 👍👍