Soundliving.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg vidste godt at Soundliving laver fede, virkelig brugbare og gode produkter. Men jeg har aldrig prøvet over ear, så da jeg købte et wave over ears, var jeg overrasket over hvor hurtigt jeg vænne... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtig ekspedition. Jeg havde problemer med opladning af de ene AirPod og forespurgte om råd til udbedring af problemet. Omgående modtog jeg svar med anmodning om at fremsende billeder, hvilket je... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min datter på 19 år fik et par Wave gold i fødselsdagsgave og hun elsker dem! Rigtig god lyd og noise cancelling. Og de sidder rigtig godt på ørerne og om hovedet, meget behagelige at have på.

Oceniono na 2 z 5

Virkelig ringe lyd - reklamerer med "noisecancelation" - det har de ikke skyggen af, til gengæld følger der virkelig dårlig forbindelse og lyd med. Hul lyd når man lytter til musik eller podcast,... Zobacz więcej

1. Sklep Hi-fi
  2. Sklep RTV

O Soundliving.dk

Napisane przez firmę

Soundliving #BringYourVibes: Hos Soundliving bestræber vi på at levere lyd produkter med ’high value for money’ så du altid kunne stole på et brand, som leverer topkvalitet, design og innovation. Produkterne er bæredygtige og stilrene, så de passer til den måde som du udtrykker dig på.

Lynhurtig Levering Vores Leveringstid lyder på 1-3 hverdage. Vi leverer med GLS & Postnord. Når varen er afsendt fra vores lager får du en mail fra os med pakkenummer, hvormed du kan spore din pakke. Afhenter du ikke din bestilling indenfor den anførte afhentningsfrist (typisk 10 dage), returneres pakken til os. Ved genforsendelse opkræves et nyt forsendelsesgebyr på kr. 38,-. Dette gælder også hvis du ikke har modtaget advisering. Det er ifølge posten kundens ansvar at holde øje med en pakke de venter.

30 dages returret & Sikker betaling Hos Soundliving står vi 100% inde for vores produkter hvilket også betyder, at vi har udvidet den almindelige 14 dages returret til 30 dage. Det betyder, at når du har bestilt en vare kan du altså med ro beslutte om det er et produkt du vil beholde og tage i brug. Ydermere, har vi flere betalingsmuligheder og du kan bl.a. betale via Mobilepay, Kort eller afbetaling fra Anyday. Vi har en sikker indløsningsaftale med NETS så dine kort oplysninger altid er i sikre hænder.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 89% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 221

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super god lyd i høretelefoner

15 lipca 2026

Hej Lone

Tak for din anmeldelse 🤍🤍🤍🤍🤍

Oceniono na 1 z 5

Earbuds der efter 8 måneder holder op…

Earbuds der efter 8 måneder holder op med at virke bliver uden bøvl erstattet af et nyt par som slet ikke virker. De nye kan ikke Connect til telefonen. Er SÅ træt af det.

24 lipca 2026

Odpowiedź od Soundliving.dk

Hej - vi er kede af hvis du oplevede flere problemer med dit produkt. Skriv gerne til os på info@soundliving.dk så hjælper vi med en løsning 🤍🤍

Fuldstændig fantastisk kundeservice

Fuldstændig fantastisk kundeservice. Venlig og meget professionel betjening igennem telefonisk kontakt. Kæmpe tommelfinger opad!!

14 lipca 2026

Hej Jakob

Tak for de 5 stjerner 🤍🤍🤍🤍🤍

Soundliving

Oceniono na 5 z 5

Har købt tilbuddet med head phones og…

Har købt tilbuddet med head phones og in ears. Begge produkter og super god lyd kvalitet og virkelig lang batterilevetid. God pasform både over og i øret.
Genialt at in ears kan oplades i solen. Er meget tilfreds med mit køb - kan ikke anbefale nok

10 lipca 2026

Hej Marie

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi ønsker dig en skøn sommer!

Fantastisk

Købte i januar et par høretelefoner som var virkelig gode. De har har så her i juli måned gået itu. Var i god og konstruktiv kontakt med kundeservice, hvor vi i fællesskab forsøgte at løse problemet- det lykkedes desværre ikke. Dagen efter blev jeg bedt om at sende mail og billeder af høretelefonerne med beskrivelse af problemet og selvsamme dag sender de mig et par nye endda i bedre kvalitet høretelefoner.
Det må jeg sige er prima service.

21 lipca 2026

Hej Dorthe

Vi er glade for, at du kan lide vores service.

Mange tak for de rosende ord og vi håber du er glad for dit nye par. Rigtig god sommer!

Oceniono na 5 z 5

Er super glade for min opgradering

Er super glade for min opgrade. Soundliving wave pro! Flot og enkelt. Og er glad for giveawayen - earbuds solar. Glæder mig til at bruge dem!

Fra Vanz

20 lipca 2026

Hejsa - mange tak for de 5 stjerner 🤍🤍🤍🤍🤍

Oceniono na 5 z 5

Fin service da jeg måtte kontakte…

Super fin service og medarbejder, da jeg under bestilling måtte kontakte firmaet med et spørgsmål.
Da varen er en gave (Soundliving Move) der ikke er givet endnu, så kan jeg p.t ikke udtale mig om kvaliteten og værdien, men den ser rigtig fin ud.
Nemt at bestille og leveringen var super hurtig, kunne hente den to dage efter.

13 lipca 2026

Hej Lisa

Tak for de rosende ord og vi håber at vedkommende blev glad for gaven. God sommer!

Er imponeret.

Virkeligt flotte, og virker som de skal. Er meg imponeret over noise cancellation delen, den er overraskende god. Ikke for tunge på hovedet, men dækker stadig over ørene på en meget behagelig måde. Hurtig levering.
Hvis jeg skal sige en ting var det, at den aktive kul pose var gået i stykker under transport, og kul samt lyse hovedtelefoner klær ikke hindanden. Kunne ikke forstå hvor alt det sorte stammede fra til at starte med

7 lipca 2026

Hej Lene

Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord.

Skuffende produkt

Skuffende produkt.
Jeg købte et par overears model “Soul” (normalpris 799kr) til min 9 årige datter i fødselsdagsgave.
Både kvaliteten af lyden og selve produktet er yderst skuffende.
Desuden ingen ordentlig indikation af batteriniveau, ligesom der mangler en “Bluetooth knap”. Vores ville ikke længere tilslutte efter de havde været løbet tør for strøm.
Hovedtelefonerne knager og knirker helt vildt og er generelt langt fra den kvalitet jeg forventer af et par i den prisklasse.
Eneste plus de skal have, er for design og hurtig levering.
Jeg vil ikke anbefale dem og er ærgerlig over, at vi ikke kan returnere, da plombering er brudt.
De er slet ikke pengene værd. Heller ikke på tilbud.

8 lipca 2026

Hej Camilla

Vi er kede af at læse din anmeldelse og høre at produktet ikke lever op til dine forventninger. Vi har ellers rigtig mange tilfredse kunder, som synes godt om produkterne.

Super hurtig levering

Meget overskuelig hjemmeside, hurtig levering og fede høretelefoner til en god pris🙌🤩

9 lipca 2026

Hej Karina

Mange tak for din anmeldelse. Vi glade for at høre du kan lide vores høretelefoner og den hurtige levering.

Oceniono na 2 z 5

Ret skuffet over lyden på mine…

Ret skuffet over lyden på mine headphones - desværre. Jeg havde høje forventninger, men uanset hvilken platform jeg lytter fea, så er der en tone i baggrunden som konstant er der. Det lyder næsten ligesom white noise. Høre jeg musik tænker jeg ikke over det, men lydbøger osv, så er den der.
De er eller behagelige at have på, men de ender nok bare i skabet og så bruger jeg mine gamle JBL - der er lyden MEGET bedre. Og det samme er rækkevidden

3 lipca 2026

Hej Mimi

Vi er kede af at læse din feedback men har heldigvis 30 dages tilfredshedsgaranti på vores produkter.

Oceniono na 1 z 5

Ej modtaget produkt inden for lovet tidsramme

Jeg har bestilt et par høretelefoner og stofpose mandag d. 29. juni. Og jeg har modtaget en bekræftelse på mail.

Når jeg går ind på min ordre står der bare “vi klargør disse varer til forsendelse”

Kan det virkelig være rigtigt at de ikke engang er sendt afsted endnu?

I skriver følgende på jeres hjemmeside:
“Hvis du som kunde afgiver ordre inden kl 13.00, vil vi sende din pakke samme dag på hverdage, eller næstkommende hverdag hvis bestillingen er afgivet i en weekend/helligdag, og du vil derfor højst sandsynligt modtage din vare indenfor 1-2 Hverdage.” Der er nu gået 5 hverdage.

7 lipca 2026

Hej Line

Vi er kede af at du har må vente lidt længere på din pakke, da vi har ikke ekstra travlt her i sommerperioden.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har købt EarBuds som blev defekte…

Jeg har købt EarBuds som blev defekte ret hurtigt.
Jeg kontaktede doundliving via mail og blev bedt om at sende billeder, hvor det også fint viste at en af den ikke ville lade.
Men jeg har intet opfølgende mail modtaget efterfølgende. Der er ingen respons på de to mail jeg har sendt efterfølgende.
Virkelig dårlig kundeservice

9 lipca 2026

Hej Kate

Skriv endelig til info@soundliving.dk vi svarer normalvis inden for 24 timer.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, produkt fungere fint

4 lipca 2026

Tak for de 5 stjerner 🤍🤍

Top klasse kundeservice - Løsningsorinteret

Jeg gav en dårlig anmendelse for nogle måneder siden, da kvaliteten af mine høretelefoner ikke var i god stand efter 1 års forbrug. Jeg mistænkter en mulig produktionsfejl i det par, jeg fik.

Jeg skriver dog denne amendelse nu, da jeg gerne vil rose dem for deres udmærket kundeservice.

Jeg kom på daværende tidspunkt i kontakt med Soundliving over mail, og de var meget løsningsorinteret og hurtige til at tilbyde mig et helt nyt par.
Jeg er rigtig glad for mine nye høretelefoner i dag, kvaliteten af dem og for, at vi fandt en løsning!

Kunderservice er en super vigtig og god egenskab at have, og her kan jeg altså ikke klage. Mange tak for jeres hjælp og service! :)
Det bliver 5 stjerner herfra!

9 lutego 2026

Hejsa -Tak for din anmeldelse

Vi er glade for din positive respons og at du var tilfreds med vores kundeservice.

Soundliving 🤍🤍

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej