Ik had een elektrische piano besteld. Helaas was er een defect. Toen ik echter net voor sluitingstijd op vrijdag belde hebben ze gelijk iemand mijn kant op gestuurd om het op te lossen (meer dan ee... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Muziekhuis souman biedt snelle service mét een redelijke prijs. Ik kon hier een de Roland FP-30X bestellen voor slechts 599, een paar euro onder de gemiddelde prijs is. Maar hierbij heb ik gratis ne... Zobacz więcej
per abuis verkeerd artikel besteld, na telefonisch contact met Ard gezocht naar een passende oplossing. Vriendelijk en behulpzaam. top.
Snelle verzending. Alleen DHL heeft er lang overgedaan. Het pakket is wel 3 x teruggegaan naar de regio-opslag. Zaterdagmiddag het keybord kunnen ophalen. Door het vele transport was de verpakking... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep muzyczny
- Sklep z gitarami
- Wypożyczalnia instrumentów muzycznych
- Naprawa instrumentów muzycznych
- Sklep z instrumentami muzycznymi
- Sklep z fortepianami
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Gelegen aan de A28 nabij Zwolle ligt het grote pand van Muziekhuis Souman! Gevuld met een enorm assortiment piano's, gitaren en andere muziekinstrumenten! Gratis parkeren, makkelijk bereikbaar en een topservice is de standaard die je kunt verwachten!
Waarom Muziekhuis Souman?
Napisane przez firmę

- Gratis verzenden vanaf €50,- | 3 tot 12 jaar garantie | Lage prijs garantie
Dane kontaktowe
Rendementstraat 1, 8094RA, Hattemerbroek, Holandia
- 0383765004
- info@souman.nl
- souman.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Erg prettig geholpen
Erg prettig geholpen, wordt naar je geluisterd; kan iedereen deze winkel aanrader!!
Top Ervaring
Prima service,
Klantvriendelijk.
En zeer behulpzaam.
Muziekhuis Souman is een echte aanrader.
Nog steeds niet bezorgd...
Goedenavond, ik heb het instrument nog niet ontvangen ( wel reeds betaald), ik denk dat de fout bij post.nl ligt 4 dagen geleden zou het pakketje reeds bezorgd moeten zijn. Telefonisch ben ik door Muziekhuis Souman wel prettig te woord gestaan, hopelijk wordt het probleem snel opgelost want het is een verjaardagskadootje voor 12/03.
Snelle levering en veilig verpakt
Levering sneller dan verwacht van een gitaar die zichtbaar met veel zorg was ingepakt en netjes was afgesteld. Super!
Fijne service en vriendelijk personeel
Fijne service en vriendelijk personeel. Altijd fijn om langs te gaan.
Fijne winkel.
Souman heeft heel fijn geregeld dat mijn bestelling op de gevraagde leverdatum werd bezorgd ondanks meldingen van PostNL dat het eerder bezorgd zou worden. Netjes verpakt en goede informatie op de site.
Gewoon netjes verpakt en op tijd…
Gewoon netjes verpakt en op tijd verstuurd.
Goede en eerlijke communicatie.
Blij mee
Goede omschrijving van het product en…
Goede omschrijving van het product en zeer snel geleverd. Top gedaan
Snel geleverd, Helemaal top!
Snel geleverd en het product is precies zoals verwacht. Helemaal top!
Topservice
Piano gekocht en standaard. Bij standaard was er sprake van kleine fabricagefout. De wijze waarop Souman dit oploste was grote klasse. Dank
Snelle en fijne reparatieservice!
Paul heeft mijn beide gitaren (een semi akoestische western en een semi hollowbody) weer superfijn speelbaar gemaakt! Snel en professioneel!
Daarnaast is Paul gewoon een no-nonsense fijne vent die weet waarover hij het heeft. Zeer tevreden!
Keurig snel en goed verpakt geleverd
Keurig snel en goed verpakt geleverd. Gitaartje van zeer goede kwaliteit.
Geweldige service
Geweldige service, piano al met 2 dagen thuis!
Goede info op de site over de piano, ik ben er erg blij mee
Aanrader
Snelle verzending en hoewel de gitaar goed verpakt was is bij het transport de tone-knop afgebroken. Ik werd echter goed geholpen en mocht de gitaar terugsturen of het onderdeel opgestuurd krijgen. Koos voor het laatste (geen risico's) en had deze ook al snel. Top sevice dus 👌
Doświadczenie Trustpilot