Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Inmiddels al veel producten van sophia mae gekocht en het ruikt allemaal heerlijk. Sommige producten zijn alleen niet geschikt voor een lichte huid, zoals de tan mist en tan blusher. Verder altijd sup... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ik kan echt niet zonder jullie heerlijke geuren. Bestel altijd online maar toevallig kwam ik langs de shop en liep uiteraard even binnen. Het personeel leek gestresst, er kwam een medewerkster binnen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Echt een heerlijke was parfum die ik al n tijdje rook bij iemand als ze alleen voorbij liep. Heb het gevraagd en gelukkig had ze haar was parfum met mij gedeeld😀 Helemaal happy en ook de parfum m... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Sophia Mae heeft hele bijzondere en fijne producten en ik ben echt dol op de unieke parfums. De wasparfums en body elixer ruiken ook allemaal even zalig. Ze leveren snel en bestellen is eenvoudig, me... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z produktami dla zdrowia i urody

Napisane przez firmę

Amusing you with divine items that empower the muse in you.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Topproduct, snelle levering

Tijdje terug de Sophia Mae tanning mist kado gehad. Veruit de beste tanning spray die ik ooit heb gebruikt. Spray druppelt niet en ruikt beter dan de andere sprays die ik soms vind stinken. Nu mijn kado gekregen tanning mist op was heb ik heel makkelijk nieuwe kunnen bestellen. Via de website zo gevonden, besteld, betaald en de volgende dag in huis. Enige tip die ik had is dat het proces wat standaard voelt, als in net als bij andere webwinkels, je besteld betaald en de volgende dag is je product er. Niks mis mee natuurlijk maar een beetje extra aandacht zoals bij coolblue zou misschien een idee zijn. Verder helemaal top.

Hi Bart,

Bedankt voor je positieve feedback!

Super om te horen dat de Tanning Mist zo goed bevalt en dat je vooral blij bent met de spray en de geur. Ook fijn dat het bestellen en leveren zo soepel is verlopen.
Dank je wel ook voor je eerlijke tip over de beleving. We snappen heel goed wat je bedoelt en nemen dit zeker mee.

Heerlijke producten

Heerlijke producten, snelle levering.

Hi,

Bedankt voor je positieve feedback, dat vinden wij leuk om te lezen. Veel plezier met je SOPHIA MAE producten!

Love everything

Producten van hoge, goede kwaliteit. Klantenservice is top. Reageren snel en denken mee in oplossingen. Ook heb ik mijn bestelling vaak de volgende dag in huis.

Hi Meike,

Bedankt voor je lieve woorden, dat waarderen wij enorm.

Oceniono na 5 z 5

De wasparfum van Sophia Mae is super…

De wasparfum van Sophia Mae is super fijn en ruikt heerlijk. Dus toen de aanbieding kwam dat je een fles gratis kreeg heb ik meteen weer besteld. En omdat ik best wat punten had heb ik weer leuke gratis producten kunnen krijgen en testen. En natuurlijk snelle levering!

Hi Patricia,

Bedankt voor je positieve feedback over onze Laundry Perfume actie, veel plezier met je bestelling!

Oceniono na 4 z 5

Super blij met al mijn producten

Super blij met al mijn producten , alleen de haar parfum aura helaas echt een mis koop.
Niet fijn, ruikt totaal niet naar de aura geur , ook überhaupt niet lekker. Rare spray en mijn verpakking is niet goed

Hi Annette,

Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je bestelde producten. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met de Aura Hair Perfume.

Onze klantenservice heeft zojuist contact opgenomen via de mail om je hierin verder te helpen, met een oplossing.

Team SOPHIA MAE

Goed spaarsysteem

Goed spaarsysteem, loopt soepel allemaal. Alleen het doosje vind ik niet veel bijzonders waarin het verpakt wordt. Verder alles heel mooi. Het doosje van de parfum is ook heel mooi, maar denk wel zonde omdat het vaker meteen de prullenbak in gaat. :(

23 marca 2026

Hi Mandy,

Fijn dat ons spaarsysteem goed bevalt! We waarderen je feedback over de verpakking.

Goede communicatie

23 marca 2026

Hi Monique,

Bedankt voor je positieve feedback over onze levering en communicatie, veel plezier met je bestelling!

Prima ervaring

Vriendelijke en behulpzame medewerkers in een mooie ambiance.

Hi Esther,

Bedankt voor je positieve feedback, dat vinden wij leuk om te lezen.

Oceniono na 3 z 5

Kapotte levering

De producten zijn top, alleen de bij de aflevering van mijn droogshampoo was het dopje kapot

Hi Tamara,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten. Wat jammer dat het dopje van de droogshampoo kapot was bij levering, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Onze klantenservice heeft inmiddels contact met je opgenomen via e-mail om dit samen op te lossen.

Team SOPHIA MAE

Oceniono na 2 z 5

Geursample viel tegen

Voor mij viel de geursample erg tegen. Ik had heerlijke geuren verwacht, waarvan je het liefst heel zo’n flaconnetje leegspuit. Maar uiteindelijk vond ik de geuren persoonlijk niet lekker.

Hi Sandra,

Wat jammer om te horen, geur is iets heel persoonlijks en kan per persoon sterk verschillen. Juist daarom werken wij met een sample-actie voordat we een eau de parfum lanceren, zodat iedereen de geur eerst rustig kan uitproberen en kan ontdekken of deze bij hem of haar past.

We hopen natuurlijk dat een volgende geur beter bij je smaak zal aansluiten en waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Prima product

Prima product, prima levering.

Hi,

Bedankt voor je positieve feedback, veel plezier met je bestelling!

De droogshampoo is geweldig

De droogshampoo is geweldig: doet zijn werk en ruikt fantastisch.
Nu heb ik ook de zelfbruinende gezichtsspray genomen. Deze vind ik een nare geur hebben. De geur blijft erg lang hangen.

Hi Anne,

Bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de droogshampoo. Jammer dat de geur van de zelfbruinende gezichtsspray minder goed bevalt.

Bij zelfbruinende producten ontstaat er tijdens het bruiningsproces altijd een typische geur. We hebben deze geur al zoveel mogelijk proberen te verminderen door onder andere lavendel toe te voegen aan de formule, maar het is helaas niet mogelijk om de geur volledig weg te nemen omdat het een zelfbruiner blijft.

We waarderen het dat je je ervaring met ons deelt, hopelijk heb je alsnog veel plezier met je bestelling!

Oceniono na 5 z 5

Snel besteld en snel geleverd

Snel besteld en snel geleverd. Bestelling ziet er goed uit.

18 marca 2026

Hi Deborah,

Fijn om te horen dat de bestelling snel en goed is verlopen. Hartelijk dank voor je positieve feedback, dat waarderen wij enorm!

Heerlijke geurkaars

Heerlijke geurkaars, geurstokjes en Roomspray 🤩 en een hele snelle levering.

19 marca 2026

Hi Yvonne,

Wat fijn dat onze geurkaars, geurstokjes en roomspray zo bevallen, en dat de levering snel was. Dankjewel voor de positieve feedback!

Love the brand

Ik hou van dit merk: goede kwaliteit, mooie producten, snel bezorgd en fijne medewerkers zowel online als in de store! Ik heb de parfum, eyeliners, droogshampoo, wasparfum, kastengeurtje, volumeshampo, haarparfum, rollers, blush, contourpoeder, lipcreme en lipgloss, haarrolers en natuurlijk de zelfbruiner wat niet kun je beter vragen… maar over alles ben ik zeer tevreden en haal ik het regelmatig opnieuw!

18 marca 2026

Hi Aike,

Dankjewel voor je lieve woorden, dat waarderen wij enorm. Wat fijn te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en service, veel plezier met je SOPHIA MAE producten!

Oceniono na 5 z 5

De snelle levering vond ik al…

De snelle levering vond ik al verrassend.
Het product heb ik nu twee keer gebruikt. Het brengt gemakkelijk aan,even drogen en de rest van de dag kleur je langzaam mooi bruin. De tanning blush hierbij gecombineerd geeft je echt een net van een vakantie terug kleur. Ik kreeg veel complimenten dat ik er zo goed uit zag en of ik op vakantie was geweest voor t weekend. Al met al,ik ben blij met mijn aankopen.

16 marca 2026

Hi Pauline,

Wat fijn dat je zo enthousiast bent over onze snelle levering. We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling, veel plezier met je SOPHIA MAE producten!

Waanzinnig product

Waanzinnig product. Heel tevreden over het resultaat.

16 marca 2026

Hi Roos,

Bedankt voor je positieve feedback over onze Tanning Mist, veel plezier met je bestelling!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej