Ik heb al een tiental jaren enorme slaapproblemen. De enige gedeeltelijke oplossing is medicatie. Wat ook helpt, mits het niet te laat is, is de Somnox 2 gebruiken. In mijn geval met een z... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik ben reuze enthousiast over het idee van een ademend kussen. Het doorbreekt absoluut de irritatie over nog wakker liggen door je hand op de buik te leggen. Helaas val ik er toch niet mee in slaap... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na 3 jaar en ontzettend veel vlieguren, stopte mijn somnox met ademhalen..... Contact gehad, enige optie was opsturen. Maar in 3 jaar tijd heb ik denk ik maxmiaal 10 nachten zonder mijn Somnox geslap... Zobacz więcej
Ik ben zeer tevreden over de teddy van Somnox. Ik slaap veel rustiger, en adem veel rustiger want als ik naar bed ga is mijn ademhaling altijd veel te hoog door mijn ernstige astma en angstaanvallen.... Zobacz więcej
Somnox provides bad sleepers with drug-free and validated sleep-aids they can use to relieve stress & anxiety resulting in better and deeper sleep to experience more energy throughout the day. Somnox is known for the world’s first sleep robot that works by using scientifically proven cognitive and simulated human breathing techniques to accelerate the process of falling asleep. Founded in 2015, Somnox is headquartered out of the CIC Tech Incubator in The Netherlands and currently has multiple patents filed. Multiple awards have been won - Red Dot Design Award / iF Design Award. Follow us on Twitter and Instagram or like us on Facebook
Stationsplein 45 C3.063, 3013 AK, Rotterdam, Holandia
Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
"I used to have serious sleep problems. Then I came across an ad from my insurance company and read more about it on their site. I’ve been using it for three years now, and it really helps me fall asleep—no more sleeping pills.

Odpowiedź od Somnox
Al meerdere jaren ben ik in het bezit van de Somnox 2. De begeleiding en service vanuit het bedrijf en door het team ervaar ik als 100% betrouwbaar, eerlijk en geweldig goed! Er wordt deskundig en prettig, direct op vragen zowel telefonisch als via e-mail gereageerd. Een top service.
De Somnox is een onmisbare steun voor mijn slaapkwaliteit en voor een goede ademhaling. Ik kan geen nacht meer zonder!

Odpowiedź od Somnox
Voor dat ik somnox had, sliep ik slecht en had ik veel dromen.
Toen na onderzoek naar somnox besteld. Ik slaap weer zoveel beter!

Odpowiedź od Somnox
De levering en de service is echt super goed en bijzonder snel.
De reactie is snel en zeer klantvriendelijk. De persoonlijke aandacht vind ik heel fijn.

Odpowiedź od Somnox
Jammer dat er bijvoorbeeld een review wordt geschreven dat jullie oplichters zijn. Ik heb in het beginstadium een Sommox mogen uitproberen en heb jullie ervaren als een bevlogen team die met veel enthousiasme een nieuw product aan het ontwikkelen waren bij de TU in Delft.
Voor de een werkt het en voor de ander voldoet het niet aan de verwachting. Dat laatste is jammer maar dat wil niet zeggen dat het een ondeugdelijk hulpmiddel is.
En even voor de duidelijkheid, ik heb geen connectie met het bedrijf of medewerkers.

Odpowiedź od Somnox
Ik heb de Somnox 2 nu een paar weken en ik vind het rustgevend. Ik gebruik de Somnox vaak in combinatie met een meditatie op Spotify. Die speel ik af op mijn telefoon omdat ik het geluid op de Somnox minder prettig vind. Wat ik echt wel gruwelijk irritant vind is dat de app steeds opnieuw verbinding met de Somnox moet zoeken en dat eigenlijk altijd mislukt. Ik gebruik de app om in te stellen hoe lang hij aan moet blijven en om de ademintensiteit in te stellen, dat kan niet zonder de app te gebruiken. Dat even snel instellen gaat dus niet omdat je de app moet afsluiten, de Somnox uit en aan moet zetten en als dat niet werkt de app opnieuw installeren. Daarom 3 sterren. Het ademen vind ik wel heel fijn voelen en echt wel rustgevend. Maar de prijs van 550 euro is eigenlijk wel bizar hoog.

Heel slecht.
1. Levertijd van de Somnox in de kleur blauw was een maand. Nadat er twee dagen later opeens een aanbieding kwam, was de levertijd een paar dagen.
2. De sensor zou mijn ademhalingen per minuut meten. De app gaf 9,5 breaths/minute aan.
Mijn Apple-watch meet al twee jaar lang dagelijks een veel hogere waarde. Na contact met een vriendelijke medewerkster van Somnox gaf ze aan dat er iets niet goed gaat en ik het handmartig in de app op 14 moest zetten.
3. Klacht ingediend: de sensor adviseerde op basis van mijn ademhaling 3 breaths per minuut. Na twee minuten kreeg ik een paniekaanval.
Dit gaf psychische- en ook lichamelijke schade.
Ook een hele goede vriend (die huisarts is), gaf mij zijn analyse (hij veronderstelde dat ik goedkope troep had gekocht via een Chinese website):
*3 ademhalingen per minuut = bradypneu.
*Fysiologische effecten: Hypoventilatie. Te weinig zuurstof leidt tot een daling in zuurstofniveau's (hypoxie) en een ophoping van CO2 (hypercapnie). Dit veroorzaakt acidose (verzuring van het bloed), wat het lichaam als een dreiging ervaart.
*Effect van Somnox op mijn zenuwstelsel: in plaats van ontspanning, kan het bij een veel te lage ademhalingsfrequentie van de Somnox het sympathische systeem activeren, mijn 'vecht-of-vlucht'-respons. Dit verhoogde volgens de huisarts mijn hartslag, adrenaline en cortisol. Dit triggerde een paniekaanval. Alles is gemeten door mijn Apple watch.
4. Ook heb ik bij de coach van Somnox aangegeven dat ik eosinofiele astma heb. Ze adviseerde het apparaat nog een paar keer te proberen.
Alle gesprekken staan op tape.
5. Toen ik vanmiddag aangaf dat ik het slechte product wilde retourneren, gaf ze aan dat het advies van Somnox was om het aangetekend te retourneren.
Ik vertelde haar dat mijn laatste sessie met de Somnox (telefonisch onder haar begeleiding) niet was geregistreerd door hun app. Terwijl we het apparaat wel met de app hebben verbonden.
Ik gaf toen aan dat ik het heel klantonvriendelijk vind dat ik alle kosten zelf moet betalen voor retour terwijl zij een gebrekkig product geleverd hebben. Mijn rechtsbijstandverzekering gaf hetzelfde aan.
6. De kwaliteit van Somnox zou ik het liefste 0 sterren geven. De medewerkster was vriendelijk. Daarom -per saldo- 2 sterren voor dit bedrijf met (in mijn geval) een slecht en gebrekkig en vooral heel schadelijk product voor mijn gezondheid.

Odpowiedź od Somnox
Super! Somnox is een goede slaaprobot, de app is fijn en de klantenservice is top.

Odpowiedź od Somnox
De vorm vond ik niet praktisch. Het gedeelte waar de ademhaling wordt gevoeld, was voor mij niet een prettige plek . Ik moest mijn arm erom heen leggen om iets te voelen, maar deze houding gaf ontzettende hoofdpijn.
Tussendoor krijg je mailtjes met de vraag hoe het gaat, maar als je doorgeeft dat je nog steeds niet slaapt is het stil. Hou er rekening mee dat je sowieso 174 euro kwijt bent, dat had ik niet goed begrepen (dat krijg je als je aan slapeloosheid lijdt).

Odpowiedź od Somnox
Echte review volgt nog, maar ik deel graag een heel positieve eerste indruk.
Die begon bij de bestelling. Door een fout bij het invullen was de adressering misgegaan, maar dat is met één telefoontje gefixt en mijn Somnox is de volgende dag keurig op het juiste adres afgeleverd.
Ik heb mijn Slaapmaatje (mijn gekozen naam) meteen in gebruik genomen. Meteen de eerste nacht al bij tussentijds wakker worden weer vlot ingeslapen met haar/hem(?). Eén is geen, zeggen ze, maar deze positieve ervaring is in ieder geval binnen 😉
Ik kijk uit naar nog veel meer goede nachtrust met mijn Slaapmaatje.
Een aanrader tot zover dus.
Dorothé Verhoeven (vrouw van Eerk)

Odpowiedź od Somnox
Mijn somnox laadde niet meer op, contact opgenomen. Dezelfde dag hoorde ik dat het helaas niet meer onder garantie viel, omdat ik mijn somnox al 5 jaar heb... Ik kon hem opsturen voor analyse. Ik kreeg een verzendlabel, heb hem naar een PostNL punt gebracht en na 5 werkdagen kreeg ik bericht dat mijn somnox al weer bezorgd zou worden bij mij thuis... De USB-C poort was kapot en vervangen... De kosten vielen mij heel erg mee, ik was blij mijn somnox weer thuis te hebben, die week zonder slecht in slaap kunnen komen... Ik heb heel veel aan mijn "Buddy"... Ik heb hem toen zelf gekocht en in 3-en betaald, maar nu wordt hij in sommige gevallen door de ziektekostenverzekering vergoed... Bij slaapproblemen en stress geeft "Buddy" mij heel veel rust...

Odpowiedź od Somnox
Somnox 2 voldeed totaal niet aan de verwachtingen.
Ik huurde dit apparaat een half jaar voor mijn man. Zodat hij het kon proberen om beter te kunnen slapen.
Hij ondervond er eerder hinder van dan dat het ontspanning bood laat staan dat hij beter kon slapen met de Somnox 2.
Overleg gehad over eerder retourneren met enige vergoeding van de best pittige huurprijs (174 euro!) Zonder resultaat. Inmiddels wél teruggestuurd. Nóg eens extra kosten want dringend advies om dit aangetekend en verzekerd te doen. Al met al zeer teleurstellende ervaring

Odpowiedź od Somnox
Ik kan iedereen met een slaapprobleem aanraden de Somnox te proberen. Bij mij was het liefde op het eerste gezicht! Mijn slapeloosheid is niet helemaal opgelost, maar wel beter. Ook pak ik de Somnox, Ted, heb ik hem genoemd er overdag bij als ik moe en gespannen ben. Dan doe ik ademhalingsoefeningen en dat helpt mij echt. Kortom, ik wil 'Ted' niet meer missen, Hij gaat overal mee naar toe.
Ook is het team van Somnox vriendelijk en behulpzaam, ze hebben een goede service, ik ben er blij mee!
Ineke

Odpowiedź od Somnox
Helaas werkt de Somnox niet voor mij. Ik kan jammer genoeg niet tegen de lage toon die hoorbaar is bij de ingestelde Somnox ademhaling. Vooral de rustige meditatie muziek was fijn maar dit kan ik ook doen via telefoon. Ik vind het ook erg duur 35 euro per maand. Er kwam ook nog een ondersteuning abonnement bij? Wel maanden uitgerprobeerd en mijn schoonmoeder en veel anderen zijn heel tevreden en blij met de Somnox slaaphulp.voor veken een slaapmaatje.

Odpowiedź od Somnox
Allereerst de aangegeven zelf tests uitgevoerd om probleem te ontdekken. Na het mailcontact was opsturen van de Robot de optie.
Het contact was prettig, effectief en duidelijk. Reparatie snel en volgens afspraak uitgevoerd.

Odpowiedź od Somnox
Lieve mensen trap hier alstublieft niet in het is gewoon oplichterij en ik weet zeker dat alle goede recensies gewoon mensen worden voor ingehuurd.
Ik ben er zelf ingetrapt helaas wat dom ze innen veel meer geld dan wat jij kan lezen op de website ik heb al met al tegen de 700 betaald voor een somnox van 549 kijk goed naar de kleine regeltjes als die er wel staan!? Dus mensen weer gewaarschuwd de goede recensies klopt niks van en huren ze gewoon mensen voor jn

Odpowiedź od Somnox
De Somnox deed het niet goed maar werd redelijk snel gemaakt.

Odpowiedź od Somnox
Somnox heeft me geholpen in stressvolle tijden. In slaap komen lukt me wel. Maar ik wordt regelmatig midden in de nacht wakker waarna ik begin te piekeren. Met Somnox lukt het me om het piekeren te stoppen en weer in slaap te vallen. Hierdoor heb ik een betere nachtrust en voel ik me energieker gedurende de dag.

Odpowiedź od Somnox
Heeft menig paniekaanval gekenterd en bij onrust rust gebracht.

Odpowiedź od Somnox
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.