Jeg elsker Sommerstudios. Så fede varer til gode priser. Derudover har jeg kun oplevet hurtige ordrebehandlinger og jeg har efterhånden lagt ret mange bestillinger. Kan ikke anbefale det her danske br... Zobacz więcej
Ombytning er bare en fornøjelse , straks sendes en anden str , endda inden jeg havde sendt varen retur … Virkelig fin kundeservice og jo fedt tøj ….
Vi har lige modtaget vores ordre og tøjet er bare SÅ flot, super høj kvalitet, flot pakket ind og en rigtig rimelig pris. Men udover det er deres kundeservice bare fænomenal, og det gør virkelig forsk... Zobacz więcej
I ordered clothes for over 200 euros and still after three weeks have not received them nor any update where they are. No one responds to my emails or instagram messages. I have checked my spam too bu... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Unisex tøj til børn 0-11 år
Egeskovsvej 22, 3490, kvistgård, Dania
- Info@sommerstudios.dk
- sommerstudios.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Rigtig god oplevelse!
Rigtig god købsoplevelse! Hurtig levering og lækre produkter af god kvalitet!

Den sødeste shop
Jeg fik virkelig god service og hjælp til størrelser. Og så er tøjet virkelig fedt og anderledes! Elsker den her shop

Odpowiedź od Sommerstudios.dk
Virkelig skøn lille webshop med de…
Virkelig skøn lille webshop med de fineste styles til børn. Derudover super god service og rigtig fin instagram profil med god inspiration.

Odpowiedź od Sommerstudios.dk
Hvis jeg kun måtte vælge ét sted at…
Hvis jeg kun måtte vælge ét sted at shoppe til min søns garderobe ville det være hos sommerstudios❤️ Fineste, nøje udvalgte items i GOD kvalitet, og så har jeg oplevet rigtig god kundeservice i forbindelse med at bytte (til en anden størrelse)❤️

Odpowiedź od Sommerstudios.dk
Elsker sommer studios fine tøj
Elsker sommer studios fine tøj, som er så blødt og behageligt for mine børn og virkelig lækker kvalitet. God kundeservice og hurtig levering

Odpowiedź od Sommerstudios.dk
Sommer Studios er vores GO TO shop til…
Sommer Studios er vores GO TO shop til børnetøj!
De har alt hvad vi har brug for. Bløde bukser og bluser, de sødeste overalls til både store og små og deres kvalitet er i top! Alle produkter er nøje udvalgt og vi elsker stilen. Og så er der noget til de helt små og til de større. Man får altid god kundeservice og leveringen kommer altid hurtigt.
Man skal være hurtigt når de lancerer nye drops, for tøjet er populært!
Alt det bedste til denne shop. Vi er vilde med den!

Odpowiedź od Sommerstudios.dk
En shop jeg har handlet hos længe
En shop jeg har handlet hos længe. Tøjet har lækker kvalitet, er oversize og pænt at kigge på. Vigtigst af alt ydes der god service og hurtig levering. Kan varmt anbefales 🤩

Odpowiedź od Sommerstudios.dk
Virkelig fint børnetøj og god service!
Virkelig fint børnetøj, rigtig god og sød service! Så nemt at få svar, hvis man har spørgsmål eller lign. Hurtig svar og hurtig modtagelse af ordren! Kan varmt anbefales!

Odpowiedź od Sommerstudios.dk
Lækkert børnetøj og god kunderservice
Det smukkeste og mest bløde børnetøj. Jeg havde brug for kundeservice og de håndterende sagen nemt og hurtigt. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler hos Sommer Studios :)

Odpowiedź od Sommerstudios.dk
Bedste tøjmærke til børnene!
Vil varmt anbefale Sommer Studios og deres fantastiske udvalg af det fineste børnetøj! God service og altid så mange fine ting at vælge imellem.

Så glad for mit køb!
Så glad for mit køb! Jeg lagde en ordre hos Sommer Studios, og modtog allerede min pakke dagen efter. Fineste jeans og t-shirts, i virkelig god kvalitet - glæder mig til at se hvad der kommer til efteråret :-)

Odpowiedź od Sommerstudios.dk
Jeg har netop modtaget det skønneste…
Jeg har netop modtaget det skønneste sæt fra Sommer Studios, og det er bestemt ikke sidste gang jeg køber noget derfra. Lækker kvalitet, effektiv kundeservice og hurtig levering!

Helt fantastisk cute børnetøj
Helt fantastisk cute børnetøj. Elsker alt ved det. Det eneste ærgerlige jeg har at sige at det kan være svært at få fingrene i de rigtige størrelser før det er udsolgt.

Odpowiedź od Sommerstudios.dk
I har vundet en stamkunde her!
Hej.
Jeg har handlet på webshoppen nu 3 gange. Jeg har alle gange være meget tilfreds for den service jeg har modtaget med hensyn til forsendelse og hjælp på størrelser. Kvaliteten på tøjet er over alt forventning, og jeg er helt sikkert blevet en fast kunde :-)
Tak!

Odpowiedź od Sommerstudios.dk
Fik den södeste og venligste hjälp med…
Fik den södeste og venligste hjälp med at bestille da jeg ikke kunne hitte ud af göre det online. Super service, super hjälpsomhed, läkre produkter . Kan kun anbefale Sommerstudios.dk

Odpowiedź od Sommerstudios.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.