Jeg elsker Sommerstudios. Så fede varer til gode priser. Derudover har jeg kun oplevet hurtige ordrebehandlinger og jeg har efterhånden lagt ret mange bestillinger. Kan ikke anbefale det her danske br... Zobacz więcej
Ombytning er bare en fornøjelse , straks sendes en anden str , endda inden jeg havde sendt varen retur … Virkelig fin kundeservice og jo fedt tøj ….
Vi har lige modtaget vores ordre og tøjet er bare SÅ flot, super høj kvalitet, flot pakket ind og en rigtig rimelig pris. Men udover det er deres kundeservice bare fænomenal, og det gør virkelig forsk... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Unisex tøj til børn 0-11 år
Egeskovsvej 22, 3490, kvistgård, Dania
- Info@sommerstudios.dk
- sommerstudios.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Trøje har stram halsåbning i str. 1-2 år
Kind People Sweatshirt i størrelse 1-2 år er meget svær at få over hovedet på to forskellige børn omkring 10 måneder, så mistænker at der er et mismatch mellem størrelsen og målet på halsåbningen. Ærgerligt, for ellers er tøjet virkelig lækkert!
Dårlig kvalitet i tøj
Bestilte deres kind people sweatshirt januar 24 til vores søn. Virkelig tyk og lækker. Dejlig blød indeni. Har igen bestilt dem, en til vores datter og en til vores søn. Kvalitet er gået MEGET ned af bakke. Vildt tynd sweatshirt og indeni er det kvalitet som svarer til VRS. Desuden er den sat 50 kr op!! Så meget meget ringere kvalitet til flere penge. Så ærgerligt. Derudover har de lavet om i str. bestilte en str 2-3 år dengang og har bestilt en str 1-2 år denne gang. Men de hedder begge to S? Derudover er den gamle mindre end den nye selvom at det er en størrelse større. Så alt i alt ryger det retur. Virkelig virkeligt ærgerligt da de ellers laver noget fint tøj.
Pris og kvalitet hænger ikke sammen
Jeg har lagt to forskellige ordre her i juli, hvor den ene ordre blev forsinket - jeg fik dog en e-mail om dette og fik nogle valgmuligheder om forsendelse. Jeg elsker designet og oversize looket, men personligt synes jeg ikke pris og kvalitet hænger sammen. Bøllehatten er allerede gået i stykker efter meget lidt brug, hvor snoren er gået løs i den ene side, samt jeg synes det er umuligt at få pletter af tøjet. Er jeg den eneste der oplever det?
Kind people are my kinda people!
Modtog en forkert vare og skrev til kundeservice – fik svar med det samme (selv om aftenen!) og den rigtige vare blev sendt allerede dagen efter.
Og som en ekstra gestus fik jeg lov til at beholde den forkert leverede t-shirt uden beregning.
Kind people are my kinda people!
Manglende svar
Jeg bestilte 2 bøllehatte til 250kr. pr. stk. den 11. juli. Allerede den 12. juli kunne jeg afhente pakken. Børnene var med og vi åbnede pakken i den butik, hvor vi afhentede pakken. Der var bare kun en bøllehat i pakken. Jeg skrev til kundeservice mailen med det samme. Rykkede herefter 16. juli og igen 21. juli. Jeg har ikke hørt noget. Jeg har stor forståelse for, at det er ferietid og der kan være længere svartider. Den hat jeg har fået er super fin og jeg har egentligt glædet mit til at købe mere fra mærket, men det tør jeg da ikke med denne oplevelse.
Lost order and no communication
I ordered clothes for over 200 euros and still after three weeks have not received them nor any update where they are. No one responds to my emails or instagram messages. I have checked my spam too but complete silence where my order is and whether I get my money back. Extremely unprofessional and I would never recommend to order anything from this brand. What a shame as I would love to support small businesses.
Jeg har været virkelig glad for kind sweatshirt som min søn har brugt ufattelig flittigt fra han var ca. 1,5 til 2,5 år… modellen gør den passer længe og selvom den er vasket rigtig meget holder den facon og trykket er stadig fint. Jeg tror det er et af de stykker tøj jeg har købt der har været størst “value for money”.
Da jeg for nyligt bestilte en ny og større kind sweat fik jeg ved en fejl et nummer for stort. Mathilde svarede med det samme, sendte en ny sweat afsted i rigtig størrelse og en returlabel til den forkerte der så kunne returneres. Og det incl. en t-shirt som “plaster på såret”…. Og i speed tempo så den nåede frem inden vores ferie 🙏
Rigtig fin og personlig service og nu har jeg købt et par sweats til storesøster også som kan gå i arv til lillebror 😊
En skøn oplevelse
En skøn oplevelse! God kundehåndtering! Og svarer hurtigt, når man kontakter dem pr mail. Ikke sidste gang jeg handler der 😍 Tilmed et skønt univers! Elsker deres items!
Øv - annulleret ordre og ingen svar på henvender…
Øv. Har lagt en ordre 12.06, da Kind t-shirten kom til salg til voksne igen. Jeg havde egentlig fået det i mors dags gave, men dengang var der udsolgt inden vi fik bestilt. Anyway, bestilte så en t-shirt til både mig selv og mine 3 børn. Den 16.06 får jeg så en auto-mail om at min ordre er annulleret på min opfordring. Jeg svarer derfor retur til info@ mailen, at jeg ikke ønsker ordren annulleret og at jeg ikke kan få lov at genbestille på hjemmesiden, da flere af varerne nu er udsolgt. Jeg får aldrig svar på mailen. Forsøger så også på SoMe og mail igen (kan nu læse her, at Instagram ikke bliver brugt til kundeservice). Men eftersom der ikke er et telefonnummer oplyst og mails ikke bliver besvaret, er det svært…. Ville bare gerne købe og modtage det jeg havde bestilt 🙃
Kundeservice er virkelig ikke i orden
Kundeservice er virkelig ikke i orden.
Jeg har bestilt en ordre tilbage d 28/5 - her 8 dage senere har jeg endnu ikke modtaget besked om, at den så meget som er pakket og sendt afsted, trods de på hjemmesiden reklamere med 1-3 hverdage. Det er meget ærgerligt når man bestiller i god tid, ud fra en bestemt dato hvor tøjet skal bruges. Hun svare ikke på Instagram, hverken i kommentarfelt, på besked og er har nu forsøgt på mail som jeg også fortsat venter svar fra….
Det første gang jeg bestiller herfra, og umiddelbart også den sidste med den service…

Rigtig god service
Rigtig god service!
Jeg modtog ikke min ordre, så jeg rykkede efter den efter en uge. Der blev beklagede mange gange og sendt en ekstra ting med :-)
Virkelig god og hurtig service!

Odpowiedź od Sommerstudios.dk
Jeg har forsøgt at få fat i…
Jeg har forsøgt at få fat i kundeservice, da jeg har returneret to trøjer. Men jeg har ikke fået mine penge retur eller fået besked om at de har modtaget pakken. De vender ikke tilbage på mail eller Instagram ???

Odpowiedź od Sommerstudios.dk
Perfekt pasform og god kvalitet
Noget af det eneste børnetøj i DK jeg virkelig synes er fedt. Og elsker at jeg kan købe det samme tøj til både min søn og datter.
Superfine og skønne varer i lækker…
Superfine og skønne varer i lækker kvalitet til absolut rimelige priser - og sødeste kundebetjening.
Sender en forkert vare
Sender en forkert vare, og er umulig at komme i kontakt med, når man vil have det løst.... :-(
Virkelig fint tøj og som holder super…
Virkelig fint tøj og som holder super godt! Fantastisk god service. Mine varmeste anbefalinger ❤️
Skuffende kvalitet
Først og fremmest rigtig sødt børnetøj. Fine prints og designs.
Jeg synes desværre ikke kvaliteten af tøjet lever op til prisniveauet (fejlsyninger og løse tråde i tøjet) meget ærgerligt for helhedsoplevelsen.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.