Het bedrijf is failliet. Terecht, want ze waren niet professioneel genoeg. De installatie was niet conform afspraak, niet conform wettelijke eisen. De informatie voorziening vooraf was overigens wel g... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vandaag zonnepanelen laten installeren. Adam en Tom hebben zeer netjes gewerkt 👌🏽👌🏽👌🏽. Meedenkend en alles volledig volgens afspraak. Kwaliteit gaat duidelijk boven snelheid, geen haastwerk. Job... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Een tevreden niet-klant.... Een paar weken geleden mocht ik uitgebreid online (video-call) kennis maken met een adviseur Jan Heijs van Soly. Hij liet gedegen kennis van zaken zien en kon goed s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het gesprek was door Soly zelf geïnitieerd op basis van het klantenbestand van Enie. Was informatief en bleek te gaan om een thuisbatterij. Was vrijblijvend en dat bleef ook zo toen duidelijk werd d... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje o Soly
Napisane przez firmę
We zijn hard bezig om zonne-energie voor iedereen beschikbaar te maken. Een sprong vooruit voor onze aarde, met de slimste, mooiste, sterkste energiebron die er is. Maar eigenlijk gewoon terug naar de bron die ons al miljoenen jaren van energie voorziet. Iedere grote verandering begint klein. We zetten de zon weer op 1!
Al bijna 10 jaar maken we zonne-energie voor iedereen toegankelijk.
Wij maken zonne-energie toegankelijk voor iedereen die vandaag wil besparen en mee wil bouwen aan de duurzame wereld van morgen. Daarom geven wij je advies dat helemaal afgestemd is op jouw situatie én leveren we duurzame zonnepanelen met het hoogste rendement. En ook nog eens heel betaalbaar! Met installatieteams door het hele land garanderen we dat je zo snel mogelijk geniet van je eigen zonne-energie.
Dane kontaktowe
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Snelle reactie
Snelle reactie.
Het bedrijf wil een apparaat verkopen en ik, als klant, wil weten of dat een verantwoorde besteding is. Zoals zo vaak wringt dat een beetje met elkaar. Voor een vertegenwoordiger is het blijkbaar moeilijk om zich in een klant te verplaatsen. Je moet je als klant goed voorbereiden en de juiste vragen stellen over kosten, voordelen en nadelen (!).
En laat je niet inpakken met technisch wetenschappelijke termen zoals Artificial Intelligence (waarmee de meet en regeltechniek van het apparaat wordt bedoeld en de optimalisatie van het systeem). Mooie verkoopkreet. Tegenwoordig is ALLES Artificial Intelligence ... blijkbaar.

Odpowiedź od Soly
Geen service, dus hier niks aanschaffen
Growat omvormer stuk binnen 1.5 - 2 jaar , nu wil Soly 200,- euro voor herinstallatie van een andere omvormer want volgens de service afdeling valt de installatie niet onder de garantie. M.a.w betalen anders geen herinstallatie. Gevalletje rug tegen de muur. Al 1 maand geen opbrengst, nu dit. Dit is heel slecht. Zou dus hier niks kopen want dit is waardeloos. Zoek naar een andere leverancier want Soly krijgt heel veel klachten.
Duidelijke voorlichting
Duidelijke voorlichting, prijs kwaliteit is nog een vraagteken, ik ben meerdere aan het vergelijken

Odpowiedź od Soly
De bijeenkomst was digitaal en de…
De bijeenkomst was digitaal en de uitleg voor het uitbrengen van een offerte was duidelijk.

Goed geïnformeerd over mogelijkheden
Goed geïnformeerd over mogelijkheden. Online gesproken met adviseur. Werkte prima voor mij.

Odpowiedź od Soly
Doen wat ze beloven en zeer klant…
Doen wat ze beloven en zeer klant gericht!

Odpowiedź od Soly
Ik heb een heel goed gesprek gehad het…
Ik heb een heel goed gesprek gehad het is heel duidelijk goed alles uitgelegd door dhr J.Heijs.
Dus installeren maar .

Duidelijke uitleg!
Duidelijke uitleg!
Ik had een fijn gesprek waarin ik alle vragen die ik had beantwoord kreeg. Ook daarna nog een paar keer contact gehad en ook in die momenten steeds duidelijke uitleg.

Enkel online en duur
Het enigste bedrijf dat voor een goed advies niet eerst langs komt om de situatie in te schatten. Prijs i.c.m. De materialen ruim 25% duurder als andere aanbieders.

Odpowiedź od Soly
Soly en zon, gaat het toch schijnen?
Na mooie beloftes en praatjes vorig jaar overgestapt en een Enphase 10T batterij laten plaatsen. Een behoorlijke investering, maar dat zou grotendeels terug verdiend worden... Zeiden ze... De accu is 3 fase, maar was maar op 1 fase aangesloten, wat al 3x een doorgebrande hoofdzekering heeft opgeleverd. Ook is door een fout bij Soly het systeem een jaar lang niet geactiveerd geweest: foutje bedankt... Maar nu wel excuses,.. De service afdeling was onderbezet, maat ik geloof wel dat het in de toekomst bij (nieuwe) klanten goed gaat komen... Hou ze scherp!

Vriendelijke inzichtelijk en…
Vriendelijke inzichtelijk en verantwoordelijkheid echt prima

Odpowiedź od Soly
Ik had een aantal gegevens bij de…
Ik had een aantal gegevens bij de aanvraag voor zonnepanelen doorgegeven en o.a. gemeld dat ons een eternietplaten dakbeschot heeft. Na een online gesprek van ruim een half uur bleek dat het toch niet mogelijk was om op een dak met dit soort dakbeschot zonnepanelen te plaatsen. Jammer van het half uur, volgende keer iets beter voorbereiden

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.