Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Het bedrijf is failliet. Terecht, want ze waren niet professioneel genoeg. De installatie was niet conform afspraak, niet conform wettelijke eisen. De informatie voorziening vooraf was overigens wel g... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vandaag zonnepanelen laten installeren. Adam en Tom hebben zeer netjes gewerkt 👌🏽👌🏽👌🏽. Meedenkend en alles volledig volgens afspraak. Kwaliteit gaat duidelijk boven snelheid, geen haastwerk. Job... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Een tevreden niet-klant.... Een paar weken geleden mocht ik uitgebreid online (video-call) kennis maken met een adviseur Jan Heijs van Soly. Hij liet gedegen kennis van zaken zien en kon goed s... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Het gesprek was door Soly zelf geïnitieerd op basis van het klantenbestand van Enie. Was informatief en bleek te gaan om een thuisbatterij. Was vrijblijvend en dat bleef ook zo toen duidelijk werd d... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Energia słoneczna
  2. Urządzenia i systemy energetyczne
  3. Dostawca energii

Informacje o Soly

Napisane przez firmę

We zijn hard bezig om zonne-energie voor iedereen beschikbaar te maken. Een sprong vooruit voor onze aarde, met de slimste, mooiste, sterkste energiebron die er is. Maar eigenlijk gewoon terug naar de bron die ons al miljoenen jaren van energie voorziet. Iedere grote verandering begint klein. We zetten de zon weer op 1!

Al bijna 10 jaar maken we zonne-energie voor iedereen toegankelijk.

Wij maken zonne-energie toegankelijk voor iedereen die vandaag wil besparen en mee wil bouwen aan de duurzame wereld van morgen. Daarom geven wij je advies dat helemaal afgestemd is op jouw situatie én leveren we duurzame zonnepanelen met het hoogste rendement. En ook nog eens heel betaalbaar! Met installatieteams door het hele land garanderen we dat je zo snel mogelijk geniet van je eigen zonne-energie.

Bezoek de website

Odpowiada na 68% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 2 z 5

Handelswijse

Tijdens het gesprek was duidelijk dat ze het plaatsen van 2 of 3 zonnepanelen de moeite niet waard. Terrwijl ze klagen dat het verkoop van zonnepanelen inzakken.
Helaas.

9 września 2025

Odpowiedź od Soly

Bedankt Steven voor je review!

We begrijpen je teleurstelling. Het klopt dat wij geen zonnepanelen kunnen bijplaatsen op een installatie die door een ander bedrijf is geplaatst. Daardoor kunnen we je in dit geval helaas niet verder helpen.
Mochten we je in de toekomst ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen we het graag!

Informatie

Het was een info pakketje waar ik deels ook antwoord zelf op had

27 sierpnia 2025

Beste Johanna,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn dat het informatiepakket je deels al de antwoorden heeft gegeven die je zocht.

Oceniono na 5 z 5

Offerte voor een thuisbatterij.

We hebben een duidelijke uitleg gekregen bij de offerte voor een thuisbatterij. Of we het ook accepteren is nog afwachten. Even vergelijken.

13 sierpnia 2025

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor je mooie review, Teunjanny!

Fijn om te horen dat de uitleg bij de offerte duidelijk was. Neem gerust de tijd om te vergelijken, wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. We hopen uiteraard op een mooi vervolg van onze samenwerking.

Snelle reactie

Snelle reactie, goede website, prima intakegesprek

18 sierpnia 2025

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je onze snelle reactie, de website en het intakegesprek als positief hebt ervaren. We kijken ernaar uit om dit traject samen verder te zetten en hopen op een mooi vervolg van de samenwerking.

Foutje bedankt

Geen bijzonderheden

15 sierpnia 2025

Beste Van Hooijdonk,

Hartelijk dank voor uw bericht. We hebben uw review met aandacht gelezen, maar op basis van uw achternaam kunnen wij helaas geen dossier terugvinden. Daarnaast vinden wij het ook wat vreemd, aangezien wij helemaal geen zonneboilers verkopen. Wellicht is er sprake van een vergissing met een andere partij.

We komen graag met u in contact om dit samen goed af te stemmen. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 401 7000

Team Soly

Uitstekend advies voor thuisbatterij

Soly heeft mij uitstekend van advies voorzien voor een thuisbatterij. Door dit gesprek ben ik goed geïnformeerd over de mogelijkheden van het systeem en heb ik een aantrekkelijke offerte ontvangen.

13 sierpnia 2025

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor je mooie review, Gerben!

Wat fijn om te horen dat je ons advies over de thuisbatterij als waardevol hebt ervaren en dat je nu goed geïnformeerd bent over de mogelijkheden. Geweldig dat de offerte aantrekkelijk voor je uitpakte. We hopen de samenwerking een mooi vervolg te kunnen geven.

De medewerker gaf duidelijke

De medewerker gaf duidelijke, eerlijke en deskundige uitleg.

4 sierpnia 2025

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat onze medewerker je duidelijke, eerlijke en deskundige uitleg heeft kunnen geven. We hopen dit traject samen een mooi vervolg te geven.

Een tevreden niet-klant....

Een tevreden niet-klant....

Een paar weken geleden mocht ik uitgebreid online (video-call) kennis maken met een adviseur Jan Heijs van Soly. Hij liet gedegen kennis van zaken zien en kon goed schakelen naar onze thuissituatie. Ook mijn (domme?) vragen werden probleemloos en eerlijk beantwoord.

Dat de offerte die volgde wat hoog uitviel valt Jan niet te verwijten. Dit bedrijf zit blijkbaar wat in het hogere segment met hun kwaliteit en prijs.

Wij kozen uiteindelijk voor een lokale leverancier, maar konden dankbaar gebruik maken van de kennis die ik opgedaan had bij Jan.

17 lipca 2025

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor je mooie review, Bert!

Wat fijn om te lezen dat je het gesprek met onze adviseur Jan als waardevol hebt ervaren en dat je vragen duidelijk en eerlijk zijn beantwoord. We begrijpen je keuze en waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wie weet kruisen onze wegen zich in de toekomst nog eens.

Oceniono na 5 z 5

Duidelijke uitleg en correcte…

Duidelijke uitleg en correcte beantwoording vragen.

5 sierpnia 2025

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor je mooie review, Rob!

Wat goed om te horen dat je de uitleg duidelijk vond en dat je vragen correct zijn beantwoord. We hopen op een mooie toekomstige samenwerking.

Meedenken met de klant

Hoewel ik uiteindelijk voor een andere oplossing heb gekozen ben ik zeer tevreden over de deskundigheid en behulpzaamheid van de Soly medewerker. Betrokken, denken in mogelijkheden en eerlijk.

6 sierpnia 2025

Beste Bergsma,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en de waardering voor onze deskundigheid en betrokkenheid. Fijn om te horen dat u onze medewerker als behulpzaam en eerlijk heeft ervaren. We wensen u veel succes met uw gekozen oplossing en hopen dat onze wegen zich in de toekomst wellicht nog eens kruisen.

Oceniono na 4 z 5

Het gaat om de manier waarop de…presentatie plaatsvindt

Het gaat om de manier waarop de communicatie plaats vindt. Belangrijk hierbij dat voor- en nadelen worden belicht. Voor zover ik e.e.a. heb kunnen volgen, zouden er geen nadelen zijn. Uiteraard neem ik even de tijd om ook vergelijkingsmateriaal te kunnen bestuderen, daarna neem ik een beslissing.

4 sierpnia 2025

Beste Wolthuis,

Hartelijk dank voor uw review en uw open feedback. Wij vinden het belangrijk om zowel de voor als nadelen van onze oplossingen eerlijk en duidelijk te communiceren, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Neem gerust de tijd om alles te vergelijken. Wanneer het moment daar is, hopen wij u te mogen voorzien van een mooie installatie.

Batterij

Goede gesprekken en eerlijke antwoorden.

29 lipca 2025

Beste meneer,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze gesprekken en antwoorden als prettig en eerlijk heeft ervaren. We zien dat de installatie inmiddels heeft plaatsgevonden en wensen u heel veel plezier van uw batterij.

Beste Peter,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze communicatie als duidelijk en snel hebt ervaren. We hopen op een mooi vervolg van onze samenwerking.

Odpowiedź od Soly

Hartelijk dank voor jullie mooie review!

Fijn om te horen dat de uitleg als helder werd ervaren. Wij kijken er naar uit om samen een mooi vervolg te geven aan dit traject.

Oceniono na 4 z 5

Heldere communicatie, adequaat, veel kennis!

Héél prettig gesprek gehad met JvdM over de mogelijkheden en direct een passende offerte ontvangen; zeer directe communicatie, duidelijk en veel kennis overdracht.
Nu is het aan ons om een keuze te maken

29 lipca 2025

Beste Ton,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het gesprek met JvdM als héél prettig is ervaren en dat de communicatie duidelijk en deskundig was. Goed om te weten dat de offerte direct aansloot bij jullie wensen.

We hopen op een mooi vervolg van onze samenwerking en staan graag weer voor jullie klaar wanneer jullie zover zijn.

Advies

Want ik was goed geholpen door de medewerkers!

23 lipca 2025

Beste Christian,

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen door onze medewerkers daar doen we het voor.

Oceniono na 5 z 5

Goed de vraag vertaald naar meen…

Goed de vraag vertaald naar een passende aanbieding. Meedenken in mogelijkheden. Snel en goede anywoorden op de vragen.

22 lipca 2025

Beste Paul,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze vertaling van jouw vraag naar een passende aanbieding waardeert, en dat het meedenken en de snelle, heldere antwoorden als positief zijn ervaren.

We hopen op een mooi vervolg van onze samenwerking!

Oceniono na 5 z 5

Het was een goed gesprek.

Het was een goed gesprek.
het is me perfect uit gelegd.

22 lipca 2025

Beste Rouweler,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je het gesprek als goed hebt ervaren en dat alles perfect is uitgelegd.

Odpowiedź od Soly

Bedankt voor deze mooie review!
Fijn om te horen dat je de communicatie als goed hebt ervaren.

Goed en compleet uitgelegd

Goed en compleet uitgelegd

16 lipca 2025

Beste Canisius,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze uitleg als goed en compleet hebt ervaren.

We kijken uit naar een mooi vervolg van onze samenwerking en staan graag weer voor je klaar wanneer dat nodig is.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej