Endelig et seriøst og legit sted ingen unødig snak og salgs tricks. Kanon kunde service med geniale medarbejdere. Det kommer inden 4 dage hos mig to hverdage enda dao er genialt så ka kun tal... Zobacz więcej
Fantastisk kundeservice, hurtig levering og produkter der virker! Jeg har aldrig oplevet andet end at føle mig værdsat som kunde, og har intet negativt at sige, jeg kan ikke finde det mindste at sæ... Zobacz więcej
Jeg var lidt i tvivl om siden og produktet, men havde en god veninde med en sindssyg flot kulør, der over flere gange har handlet derinde. Tog chancen og gennemgik handelsprocessen. Det fortry... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Som altid super kvalitet og hurtig og sikker levering - pakken blev afsendt samme dag, som pengene var overført, og lå klar til afhentning et par dage efter. Og ingen pakker, der glipper i tolden, sen... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi sælger skønhedsprodukter
Niels christensen stræde 22, 9000, aalborg, Dania
- info@solkur.com
- solkur.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Nem at bestille og en hurtig levering
Nem at bestille og en hurtig levering.
Produkterne lever helt op til forventningerne
Ydermere er der en kundeservice som er nem at få fat i.
Elendig kundeservice der stopper med st…
Elendig kundeservice der stopper med st være under købsprocessen

Fantastisk service
Fantastisk service, hjælp og vejledning.
De allerbedste anbefalinger her fra
Super god og nem kundeservice
Super god og nem kundeservice, der er hurtige til at svare og sende. Kan klart anbefales!😊
Upåklagelig kundeservice og god…
Upåklagelig kundeservice og god produktkvalitet!
Bedste sted at købe Solkur.
Meget hurtig levering. Alt hvad du skal bruge i pakken. Til enhver tid der jeg vælger at købe min kur. Vil anbefale det til enhver der ønsker et godt produkt leveret hurtigt.
Dårlig kvalitet, fin kunde service
Super tilfreds med kundeservice samt levering , super utilfreds med kvaliteten af produktet , jeg bruger det jævnligt & kvaliteten lever ikke op til det jeg ellers har prøvet

Odpowiedź od Solkur
Fin service. Elendigt produkt.
Fin, hurtig service. Dog elendigt produkt. Det virker slet ikke i nærheden af de kure jeg har kørt fra andre steder.

Sindssyg service
Sindssyg service, svarer hurtigt og man modtager varen hurtigere end alle andre steder. Bedste sted vi nogensinde har handlet 👌👌👌👌👌
M&M
Svare altid med det samme
Svare altid med det samme, er virkelig hjælpsomme og troværdige og sender altid hurtigt afsted. Virkelig virkelig god service!
Jeg kan virkelig anbefale at handle med dem.
5 stjerner herfra
Fantastisk service og varen kom…
Fantastisk service og varen kom hurtigt! Vil anbefale dette firma!
Goddag den bedste service jeg har…
Goddag den bedste service jeg har prøvet i hvilken som helst online shop, kan klart anbefales god kvalitet og god service mere kan man ikke be om
Super kundeservice og leverance
Super overblik på siden og rigtig god kundeservice på spørgsmål.
Hurtig leverance.
Hej alle sammen og rigtig godt nytår…
Hej alle sammen og rigtig godt nytår 😃🎇
Jeg har prøvet solkur nu over nogle måneder og det virker!!
Jeg er lyshåret, bleg og typisk Nordisk type, men nu er jeg lyshåret og top lækker brun🤩Jeg går i sol en gang om ugen og jeg ser hammer godt ud nu ( hader at jeg var så bleg, for jeg så syg ud)..Prøv det folkens for jeg kan KUN anbefale det...DET VIRKER!!De bedste hilsner fra mig, Nina💗
Altid top service og gode produkter
Altid top service og gode produkter! En kæmpe anbefaling herfra :)
Positiv overrasket
Tog chancen og gennemgik handelsprocessen. Det fortryder jeg slet slet ikke. Nu er jeg mindst ligeså lækker brun som hende, og det er bare så nice.
Servicen er i top! 2 timer efter bestilling modtog jeg en sms med tracking oplysninger!
Mine usikre henvendelser blev besvaret lynhurtigt og med positiv respons. Super kundeservice. Alt i alt en skide god oplevelse

Odpowiedź od Solkur
Overskuelig hjemmeside og hurtig…
Overskuelig hjemmeside og hurtig support.
Godt og nemt.
Jeg fik kuren og alt tilbehør uden…
Jeg fik kuren og alt tilbehør uden nogen som helst problemer, nu er jeg sprød brun igen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.