Endelig et seriøst og legit sted ingen unødig snak og salgs tricks. Kanon kunde service med geniale medarbejdere. Det kommer inden 4 dage hos mig to hverdage enda dao er genialt så ka kun tal... Zobacz więcej
Fantastisk kundeservice, hurtig levering og produkter der virker! Jeg har aldrig oplevet andet end at føle mig værdsat som kunde, og har intet negativt at sige, jeg kan ikke finde det mindste at sæ... Zobacz więcej
Jeg var lidt i tvivl om siden og produktet, men havde en god veninde med en sindssyg flot kulør, der over flere gange har handlet derinde. Tog chancen og gennemgik handelsprocessen. Det fortry... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Som altid super kvalitet og hurtig og sikker levering - pakken blev afsendt samme dag, som pengene var overført, og lå klar til afhentning et par dage efter. Og ingen pakker, der glipper i tolden, sen... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi sælger skønhedsprodukter
Niels christensen stræde 22, 9000, aalborg, Dania
- info@solkur.com
- solkur.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Super god service og kuren har…
Super god service og kuren har fantastisk virkning.
Kan kun anbefales!
Holder hvad de lover
Holder hvad de lover. Super hurtig levering. Gode resultater og produkter..😊🙂
Desværre 1 uge om at komme frem det har…
Desværre 1 uge om at komme frem det har jeg el de aldrig oplevet før ik sidste gang jeg handler der 😊👍👍👍👍👍
Super service🤗
God og nærværende service
Super fed side det bedste sted at købe…
Super fed side det bedste sted at købe solkur. Svarer altid på spørgsmål og de er mega hurtige til at svarer når man skriver. Kan kun anbefale at købe fra denne side. Top produkter og super service
Kanon service og hurtigt levering 🌞🌞
Rigtig ærgerligt man ikke kan finde…
Rigtig ærgerligt man ikke kan finde betalings oplysninger så man faktisk kan kæbe produktet

Odpowiedź od Solkur
Bedste service
Bedste service! Super søde mennesker! Og et genialt produkt, kan varmt anbefales!
Hurtig og god service
Super service og hurtig levering.
Super service og hurtig levering. Lidt underlig betalingsmetode. Men går ud fra at det er den eneste måde det kan gøres på. Men alt i alt meget tilfreds :)
Dårligste produkt længe
Dårligste produkt længe. Har brug en vial ni og ingen forskel overhovedet på farve. Men til gengæld mange bivirkninger

Odpowiedź od Solkur
Der er altid hurtig levering
Der er altid hurtig levering, produktet er i orden og virker perfekt
Min oplevelse af hjemme siden er helt…
Min oplevelse af hjemme siden er helt klart uden nogle negative kommentar! Fantastisk oplevelse
Top service og samme med ens ordre alt…
Top service og samme med ens ordre alt spiller bare og jeg anbefaler jer rundt til alle jeg kender 🙌🏼☀️☀️😌
Super hurtig og sød samt høj service…
Super hurtig og sød samt høj service 😉😉😉
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.