Solarlampkoning Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik mailde de klantenservice over een tweetal spots die mijn man en ik maar niet werkend kregen voor hun advies. Ontving binnen 1 dag al een vriendelijk bericht terug met een heel goed advies en passen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb al meerdere solar buitenlampen van dit bedrijf en naar volle tevredenheid. Eén ervan is na jaren gebruik stuk gegaan en ik wilde deze graag vervangen. Er was iets mis met de nieuwe verlichting... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De service van Solarlampkoning is fantastisch. Er wordt heel snel gereageerd op mails, en deze worden netjes afgewikkeld. Ik had een probleem met mijn tuinverlichting en dit is keurig opgelost. Ik be... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik koop al jaren mijn solarlampen bij hun. De laatste aankopen waren mooie lichtslingers. Bij 1 van de lichtslingers waren na een aantal maanden wat problemen maar na een mailtje naar de klantenservic... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Rozrywka

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Solar tuinverlichting: Specialist in buitenlampen op zonne energie. Grootste aanbod in de Benelux. Voor 23:45 uur besteld, morgen in huis.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 54

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Heb 2 solar lampen slingers gekocht…

Heb 2 solar lampen slingers gekocht voor een aantrekkelijke prijs in vergelijking met andere aanbieders. Bestelling was super snel verzonden. Naar aanleiding van een vraag per mail contact gehad met de dames van de klantenservice. Stuk voor stuk klantvriendelijk en behulpzaam. Aanrader!!

16 marca 2024

Top bedrijf

Top bedrijf, denken mee naar een oplossing als een product niet aan verwachting voldoet, wordt accuraat en naar behoren opgelost, ik kom hier graag terug 👍👍

12 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Iets is misgelopen tijdens betaling en…

Iets is misgelopen tijdens betaling en alleen 1 product in winkelwagen was weg gevallen. Was snel verholpen via chat en ik kon alsnog de laatste product afrekenen met korting voor leverkosten. Prima service

3 marca 2024

Problemen tuin verlichting

Had na dik een half jaar problemen met mijn solar verlichting in de tuin. Contact gehad met de klantenservice van Solarlampkoning.nl en reageerden direct. Probleem was binnen een dag opgelost. Geweldige klantenservice, daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.
Kom zeker weer terug bij Solarlampkoning.nl.

29 lutego 2024

Klantenservice erg klantvriendelijk

Was opzoek naar leuke verplichting voor in de voortuin. Uiteindelijk na wat zoeken gekozen voor de Solar LED priklamp Lucifer. Deze bestel je per 2.

Verzending ging super snel en alles netjes aangekomen. Helaas deed één lampje het niet. Contact opgenomen met de klantenservice en die vertelde me dat het soms een aantal dagen kan duren. Heb de handelingen toegepast die ze mij vertelde te doen. Echter na 3 dagen deed dat lampje het nog steeds niet.

Wederom contact opgenomen met de klantenservice. Die bood als eerst excuses aan dat het lampje het niet deed en vrijwel in het zelfde bericht vertelde ze me dat ze een nieuwe gingen sturen. Omdat dit lampje per set gekocht wordt, krijg ik ook gewoon twee nieuwe lampjes. Ook die tweede mocht ik gewoon houden. (Als service)

Super snel opgelost van de klantenservice en ben super snel geholpen. Klantvriendelijkheid staat hoog bij deze winkel. Ben je op zoek naar mooie verlichting? Bestel dan zeker bij de winkel.

29 lutego 2024

Geweldige customer service!

Van het dozijn solarwandlampjes die we afgelopen zomer geplaatst hebben was er één door waterschade defect geraakt.
Het opsturen van de aankoopbon en een filmpje van het euvel was genoeg om binnen 24 uur een geheel nieuw exemplaar te ontvangen.
Geweldige customer service.
Overigens ook erg vriendelijk en correct. Kunnen andere bedrijven nog wat van leren!

16 lutego 2024

Ik heb 15 lampen gekocht

Ik heb 15 lampen gekocht. De prijs was passend en geven aan de tuin een goede sfeer. Omdat ze draadloos zijn kan je er allerlei kanten mee op. Met kerst had ik ze in kerstboom formatie hangen aan een hoge kale boomstam. De haken heb ik binders aan de boom gemaakt zodat alles heel blijft. Met kerst toch elke avond 2 uur lampjes.

13 lutego 2024

Defecte solar ledbreedstraler

Na een defect van de lamp vandaag via WhatsApp aan de service desk gemeld te hebben, zijn we er na enkele vragen van hun en acties van mij tot, naar alle tevredenheid mijnes zijde, een adequate oplossing gekomen.

12 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Prima product. Prima service.

We zijn zeer tevreden met onze “Solar Wandlamp Paddle”.
Eenvoudig te installeren en geeft lekker veel licht.
We hadden bovendien nog een vraagje ivm het product en we zijn hierbij zeer vlot en deskundig geholpen door de klantenservice.
Prima product. Prima service.

25 stycznia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej