Solarexpertnederland Recenzje 17

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Totaal onbetrouwbaar

Wij wilden een totaal oplossing voor ons huis: aansluiting electrische auto, thuisbatterij en warmtepomp.
Tijdens offerte proces kon alles. Na aanbetaling kwam de schouw. Toen werd het een installatie die wij niet wilden, en een prijsverhoging. Annuleren was alleen mogelijk van de warmtepomp.
Helaas zaten we vast aan aanpassing meterkast en thuisbatterij.
In de installatie hiervan: geen keer op tijd gekomen op een afspraak, 3x gewoon helemaal niet komen. Er is alleen contact wanneer jezelf bij herhaling contact zoekt. Thuisbatterij werd s avonds geleverd met n personenauto met een Belgisch kenteken ( erg vreemd)
Geen eigen monteurs gezien, maar steeds figuren die ingehuurd werden, waardoor je niet door hebt met wie je zaken doet.
Zodra zij je geld hebben, is er van hun kant geen enkele interesse of service voor de klant.
Mijn indruk: een stel jonge honden die snel denken mee te profiteren van de hype rond verduurzaming

24 marca 2026
Oceniono na 4 z 5

Review Solar Expert

Vakkundige medewerkers; prettig contact; laagdrempelige beschikbaarheid; adequate begeleiding tijdens proces van aanvragen; snelle realisatie/installatie na goedkeuring van financiering; correcte en adequate afhandeling na installatie.

17 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

oplichters die aan de deur een…

oplichters die aan de deur een zwendelverhaal komen houden. trap er niet in.

25 kwietnia 2025
Logo Solarexpertnederland

Odpowiedź od Solarexpertnederland

Bedankt voor je feedback, al vinden we het natuurlijk jammer dat je onze vertegenwoordigers zo hebt ervaren. We willen graag verduidelijken hoe ons concept werkt, omdat transparantie bij ons voorop staat.

Bij ons Betaal-als-je-bespaart-model hoeven klanten geen grote investering te doen om zonnepanelen te laten plaatsen. In plaats daarvan wordt het systeem voorgefinancierd, en betaal je maandelijks een bedrag dat lager ligt dan de gemiddelde besparing op je energierekening. In veel gevallen betekent dit dat je vanaf dag één geld overhoudt.

We begrijpen dat dit model voor sommigen nieuw of ongewoon kan aanvoelen, en daarom nemen we tijdens ons persoonlijk contact altijd ruim de tijd om alles uit te leggen, inclusief de voorwaarden, looptijd en verwachte opbrengsten.

Mocht er onduidelijkheid zijn geweest in jouw geval, dan horen we dat heel graag. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen via info@solarexpertnderland.nl , zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing of toelichting.

Team SolarExpert Nederland

Eindelijk zonnepanelen

Onze eerste afspraak kon vanuit ons niet doorgaan. Er wordt snel een andere afspraak gemaakt maar deze liep van hun kant uit.
Het was echter wel noodzakelijk om dit gesprek aan te gaan ivm. aanvraag voor het warmtefonds.
Later die avond hebben we via meet ( online) een goed gesprek gehad en samen alles doorgenomen en geregelt echt top.
Al snel was de schouw en kon er een afspraak gemaakt worden voor de installatie.
Nette mannen stonden om 07.18 uur voor de deur en hebben keurig netjes de klus afgemaakt.
Voordat ze naar de volgende klus gingen werkte alles perfect.
Alsnog bedankt

24 sierpnia 2024

Doen!

Goede uitleg over de zonnepanelen, technische installatie en opbrengst van de panelen.
Duidelijke en inzichtelijke prijsafspraken.
Deskundige installatie waarbij de panelen op een serre constructie van Douglas hout zijn geplaatst.
Mooie overkapping geworden waarbij alles waterdicht is gemaakt!
Samenvattend: goede uitleg, uitvoering en nazorg. Top bedrijf.

14 lipca 2024

Fijne werkgever!

Fijne werkgever!
Ik heb voor verschillende bedrijven in de verduurzaming gewerkt en ben op zoek gegaan naar een bedrijf dat uitblinkt in kwaliteit in installatie.

Deze vakmannen weten wat ze doen en als adviseur is het fijn om te weten dat de klant achterblijft met een uitzonderlijk goede installatie.

3 lipca 2024

Eerst overleg/voorlichting ervaringgekregen.

Eerst overleg/voorlichting gekregen.
Koorts door de bocht blijkt het 'verkoopverhaal' aan te sluiten op de praktijk. Ofwel: eerlijk verhaal verkocht zeg maar.

Qua oplevering simpele conclusie: top

Ook bij paar vraagjes achteraf altijd teruggebeld. Zegt veel over hun benadering 💪

19 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Als een zeer tevreden klant van…

Als een zeer tevreden klant van SolarExpert Nederland, kan ik vol vertrouwen zeggen dat hun service en expertise echt uitblinken. Vanaf het allereerste contact tot de voltooiing van het project, heb ik niets dan lof voor hun professionaliteit en toewijding. Het team van SolarExpert Nederland heeft mijn verwachtingen overtroffen door niet alleen hoogwaardige zonne-energiesystemen te leveren, maar ook door een uitstekende klantenservice te bieden gedurende het hele proces. De installatie verliep vlot en efficiënt, en het resultaat is een systeem dat niet alleen mijn energiekosten verlaagt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Ik kan SolarExpert Nederland ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige zonne-energieoplossingen en een geweldige klantenservice.
Omid

14 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Een jong bedrijf maar met bakken…

Een jong bedrijf maar met bakken ervaring in het leggen van zonnepanelen. Eerst waren we wat achterdochtig omdat we weinig reviews konden vinden op internet, maar we kwamen er al snel achter dat ze van de zakelijke markt af komen en pas op de particuliere markt waren begonnen. Top materiaal zeer snel en vakkundig gelegd, en daarnaast fijne communicatie.

13 lutego 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej