De installatie van de zonnepanelen ging vlot en soepel alsmede de aanleg van een nieuwe meter in de meterkast. Harde werkers, nette werkers. Vooraf krijg je uitgebreid informatie over de werking van... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
We hebben een batterijsysteem met back-up en laadpaal bij Soltec Services aangeschaft. Voorinformatie was uitstekend en kwam betrouwbaar over. Installatie was snel en netjes. Nazorg wat prima!
Een snelle afhandeling van de aanvraag en opdracht, en de monteurs werken netjes
Informacje dotyczące firmy
- Dostawca sprzętu do pozyskiwania energii słonecznej
- Zakładanie instalacji elektrycznych
- Urządzenia i systemy energetyczne
- Energia słoneczna
Napisane przez firmę
Ontwikkeling, engineering en realisatie van solar-projecten voor particulieren en bedrijven. Ontdek de voordelen van zonne-energie, thuisaccu’s en laadpalen met Soltec Services BV. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat ons u helpen bij de transitie naar een duurzamere en energiezuinige levensstijl. Samen bouwen we aan een schonere toekomst!
Dane kontaktowe
Monierweg 5c, 7741KV, Coevorden, Holandia
- 0852736758
- info@soltecservices.nl
- soltecservices.nl
We hebben een prima batterijsysteem aangeschaft
Wij hebben thuisbatterijen
Wij hebben thuisbatterijen, oplader, omvormer en een No-break installatie laten monteren door Soltec service en zijn daar zeer tevreden mee. Ook zijn wij goed geholpen met het instellen van de installatie en staan zij altijd klaar als er toch iets is.
Goede ervaringen met Soltec
Goede ervaringen met Soltec, de afspraken worden nageleefd, goede service, vlot en vriendelijk.
De prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Een aanrader
solitec, best company for renovation
hi, I have a good experience with solitec actually this company is respect exactly what is in the contract and they do their job with the best material and they accept any complaint and they try to be all the client happy in the end of the project. I support them I like them I wish all the best for them. It’s really nice experience. If you’re looking for a good company for insulation roofing and Zen panel solitec is your solution. Don’t think too much. Go ahead for them all the best.
Super service!
Offerte aangevraagd voor zonnepanelen bij Soltec. Zeer overzichtelijk en uitgebreide offerte gekregen. Er viel een afspraak uit waardoor een dag na akkoord de zonnepanelen aangesloten konden worden. Zeer tevreden over het leggen van de panelen en aansluiten van de omvormer. Gaan netjes te werk en na een halve dag draait alles en is het in te zien op de app. Zeer aan te bevelen!
Een tevreden klant
Het bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraken en levert top kwaliteit. De communicatie is prettig en correct. De medewerkers die de panelen hebben geplaatst zijn ondanks de slechte weersomstandigheden erin geslaagd het werk binnen de gestelde tijd netjes af te ronden; een topprestatie!
Er wordt goed geluisterd naar de…
Er wordt goed geluisterd naar de persoonlijk wensen. En goed overleg geweest
Netjes en vakkundig geplaatst
Netjes en vakkundig geplaatst. Afspraken goed nagekomen.
Alles ging goed
correcte en vriendelijke plaatsing
correcte, vriendelijke monteur die alles snel (1 ochtend) heeft geplaatst
Prima geholpen,met aanleg van de…
Prima geholpen,met aanleg van de zonnepanelen!! Top Soltec Service.
correct in offerte t/m uitvoering!
Soltec top bedrijf
Zeer nette en uitvoerige offerte ontvangen. Tevens alle vragen duidelijk en snel beantwoord. Installatie team werkt zeer professioneel en vriendelijk. Zonnepanelen zijn vlot gemonteerd, uitleg van de omvormer en gebruik van de app die erbij hoort netjes en duidelijk uitgelegd.
Top geregeld alles. Een echte aanrader voor nieuwe klanten.
Prima bedrijf
Na een vlotte reactie op de offerte aanvraag, een gepaste nette offerte gekregen. Na akkoord de opdracht snel en vakkundig uitgevoerd.
zeer vriendelijk personeel
zeer vriendelijk personeel. vakkundig werk.
Houden zich aan afspraken.
De installatie van de zonnepanelen ging…
Vooraf krijg je uitgebreid informatie over de werking van zonnepanelen, je eventuele opbrengsten, onderhoud etc. maar ik heb wel wat informatie gemist over wat er nog moet gebeuren als de panelen eenmaal zijn geplaatst, zoals ze aanmelden bij je energienetwerk. Dit heb eerst moeten navragen, maar kreeg wel direct antwoord en hulp van Soltec.
Een snelle afhandeling van de aanvraag…
Zonnepanelen
Mee gedacht voor een oplossing
Na het ontstaan van een probleem
Deze is prima opgelost
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.