Service is sinds oktober vorig jaar echt waardeloos. Ze stellen een oplossing voor om de storing in de data verbinding te herstellen en komen dat vervolgens niet na. Na 2,5 maand werkt het weer en ve... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Het team was er strak op tijd! Alles liep volgens de planning met duidelijke uitleg wat ze deden en grote zorg voor het feit dat ik thuis werkte dus met stroom uitval goed timen. Ook het monteren gi... Zobacz więcej
Solar Concept is een prima en prettige partner om zaken mee te doen. Ik heb de offerte voor mijn laadpaal in september aangevraagd en ook spoedig gekregen. Door privé omstandigheden heb ik pas in jan... Zobacz więcej
Solar concept is een betrouwbaar en deskundig bedrijf gebleken. Zonne panelen zijn zorgvuldig en snel gemonteerd. De electriciën had meer werk: er bleek te weinig wifi bereik op de zolderkamer, waar... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! En daar gaan we iedere dag voor! Daarbij staat de plus niet alleen voor de perfecte formule op het gebied van zonnepanelen, maar ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.
Dane kontaktowe
Bernestraat 1, 5374PE, Schaijk, Holandia
- 0486 - 831 400
- marketing@solarconcept.nl
- solarconcept.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Netjes
Van begin tot eind, de offerte, de planning, installatie en afhandeling, heel netjes en duidelijk.
Aan te raden bedrijf
Een dikke duim voor Solar Concept.
Een dikke duim voor Solar Concept.
Een uitstekende, overzichtelijke en klantcentrale offerte gecombineerd met dito klantencontact, zowel telefonisch als via website en e-mail.
Dit positieve gevoel wordt mede gevoed door het feit dat Solar Concept door de Vereniging Eigen Huis is uitverkoren als aanbieder van zonnepanelen. Dat voelt vertrouwd.
En dan de kers op de taart: het plaatsen van de zonnepanelen en de verbinding met het energienet.
Drie enthousiaste en vakbekwame jongemannen klaren de klus in minder dan een half dagdeel.
Al met al mag de zon nu meer dan ooit gaan schijnen.

Odpowiedź od Solar Concept
Solar is great to work width !
While the initial installation of our…Poor After-Sales Support: Faulty Gateway Left Unresolved for 1+ Month"
While the initial installation of our solar system was satisfactory, we have been disappointed with the after-sales service. When our Enphase gateway became defective, we experienced significant delays and communication issues in getting it replaced. Multiple follow-up attempts were required, and we are still awaiting resolution. For a significant investment in renewable energy technology, the level of customer support has fallen well below expectations.

Odpowiedź od Solar Concept
Vanaf contact tot contract een vlotte…
Vanaf contact tot contract een vlotte en professionele installatie door een kundige en betrouwbare leverancier.
Vakmanschap
Ik ben ontzettend tevreden met de service van Solar Concept! Hoewel ik zelf niet veel wist over de plaatsing van zonnepanelen, hebben de mensen van Solar Concept me hierin perfect geadviseerd. De panelen werden snel en vakkundig geïnstalleerd, wat ik enorm waardeer.
In eerste instantie was ik bezorgd dat er allerlei kabels door mijn huis zouden lopen, zoals tijdens het schouwen was aangegeven. Maar dankzij de vakkundigheid en proactieve houding van de elektricien zijn er helemaal geen kabels zichtbaar. Alles is netjes en professioneel uitgevoerd. Zelfs op één van de meest regenachtige dagen in december werden de panelen zonder problemen geplaatst, en dat in een spreekwoordelijke vloek en een zucht!
Nu is het afwachten tot de zon volop gaat schijnen, maar ik ben er zeker van dat alles perfect werkt. Ik kan Solar Concept van harte aanbevelen!

Solar concept rocks
Goed op de hoogte gehouden goed geinformeerd en geinstalleerd.
Prima prijs
Prima prijs, vlotte heldere communicatie en snel en netjes geïnstalleerd.
Rob, dit gaan we oplossen
Dit is even een review waarbij de installatie eens niet probleemloos verliep. Meerdere keren liepen we tegen onverwachte problemen aan en moesten er andere oplossingen gevonden worden. Dit bedrijf liet zich niet afschrikken doordat het project meer tijd nodig had en dus voor hun duurder werd. Heel bijzonder vond ik het contact met de eigenaar die goed communiceerde over de problemen en een paar keer de volgende woorden zei: Rob, dit gaan we oplossen! En inderdaad alles werd opgelost, geen loze kreten maar doen wat je zegt, respect, alles opgelost. 5 sterren geven voor een probleemloze klus zegt zeker iets maar 5 sterren voor een project met veel problemen en toch geklaard zegt mij heel veel meer.

Odpowiedź od Solar Concept
Ontzettend goed geholpen in het…
Ontzettend goed geholpen in het voortraject en bij de plaatsing.
Marcel en team heeft ons goed geholpen
Marcel en team heeft ons goed geholpen. Duidelijk uitleg zodat we een goede keuze voor onze situatie konden maken. Zeer prettig ervaren. Afspraken goed nagekomen, ook belangrijk!

Odpowiedź od Solar Concept
Snelle en zorgvuldige installatie voor…
Snelle en zorgvuldige installatie voor een goede prijs. Heel tevreden!
perfect
perfect
snelle offerte, goed contact bij vragen, snelle en keurige installatie. Rekening komt pas na oplevering.
Alles werd professioneel
Alles werd professioneel, snel en in een prettige sfeer afgehandeld. Ik raad het iedereen aan!

Heel tevreden
afspraken goed nagekomen zeer kundig en…
afspraken goed nagekomen zeer kundig en beleefd monteurs
Zonnepanelen via Solar Concept
Via ANWB-Energie een offerte aangevraagd voor zonnepanelen en daardoor kwamen wij bij Solar Concept terecht. Wat op viel was duidelijke informatie in de offerte, zonder kleine lettertjes. Wij hebben de klantenservice gebeld met een vraag en deze was snel bereikbaar en behulpzaam. Alles was snel en gemakkelijk geregeld. Voor het plaatsen werden duidelijke afspraken gemaakt. De elektricien en een monteur belden op tijd of ze eerder mochten beginnen. Alles is vlot en netjes geplaatst. De rommel werd keurig opgeruimd. Vriendelijke en hardwerkende vaklui en daarom raad ik Solar Concept aan.

Solar Concept: Makkelijk, correct, netjes en vriendelijk
Solar Concept is super fijn bedrijf om mee te werken. Deze week zonnepanelen geplaatst. In de weken ervoor meterkast aanpassingen gedaan. Makkelijk, correct, netjes, en vriendelijk. Duidelijke afspraken, goed gepland en elke keer snelle opvolging.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.