Vi kjøpte en firma pakke oss duell på Båtkalesjer as som vi overtok etter det firma. som vi ikke fikk bruk for. Vi var så dum og skrive under på en 5 års kassa avtale med duell etter... Zobacz więcej
Office pakken kom lynhurtigt og var let at installere, men registreringen er et kapitel for sig. Hvis man benytter over nettet som er markeret som anbefales, får man at vide at koden allerede er brugt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Noget bøvlet installering. Utrolig hurtigt gennemført køb, men installeringen er meget bøvlet med en licensnøgle, og derpå ikke mindre end 9 stk. "installations-Id" der hver er på 7 cifre. Med god... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vores mål er at være det billigste og bedste firma til digitale produktkoder med hurtig levering. Det gør vi ved at levere alle vores produktkoder digitalt, hvilket resulterer i lavere omkostninger for kunden og mulighed for at få adgang til produktkoderne hurtigt og nemt.
Kristiansand, Norwegia
- support@software-spil.dk
- software-spil.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nemt at installere Office pakken, registreringen var en udfordring
Jeg købte office pakken, og det var uden problemer at downloade og installere. Problemerne startede ved registreringen. I dialog boksen kan man vælge computer eller telefon, og der står, at computer anbefales. Det går helt i kage. Jeg var ved at opgive, men i andet forsøg med telefonen lykkedes det. Man bliver mødt af en maskinstemme og det gælder om at holde tungen lige i munden, når først skal intaste 50 cifre på telefonen korrekt. Dernæst skal man skrive 50 cifre på computeren efter diktat - uden fejl - tak for kaffe, men det lykkedes, og jeg er glad for office pakken.

Odpowiedź od Software-Spil
Hurtig levering af MS Office pakke og…
Hurtig levering af MS Office pakke og hurtig tilbagemelding på et spørgsmål om aktivering af Office Pakken.

Supergod service.
Supergod service.
Lynhurtig tilbagemelding med levering af bestilt software.
Hurtig opfølgning på henvendelse vedrørende installering.
Alt fungerer perfekt.

Super god service :)
Super god service.
Svarede meget hurtigt på mail (på en lørdag)
og hjalp med at få det rigtige software på min computer, så alt spiller.
Kæmpe anbefaling herfra :)

Odpowiedź od Software-Spil
Jeg har købt Office 2021 Professionel…
Jeg har købt Office 2021 Professionel og efter at have set den medfølgende video og skrevet med support fik jeg installeret softwaren. Hjælpen var hurtig og konkret.