Vi kjøpte en firma pakke oss duell på Båtkalesjer as som vi overtok etter det firma. som vi ikke fikk bruk for. Vi var så dum og skrive under på en 5 års kassa avtale med duell etter... Zobacz więcej
Office pakken kom lynhurtigt og var let at installere, men registreringen er et kapitel for sig. Hvis man benytter over nettet som er markeret som anbefales, får man at vide at koden allerede er brugt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg købte office pakken, og det var uden problemer at downloade og installere. Problemerne startede ved registreringen. I dialog boksen kan man vælge computer eller telefon, og der står, at computer a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Noget bøvlet installering. Utrolig hurtigt gennemført køb, men installeringen er meget bøvlet med en licensnøgle, og derpå ikke mindre end 9 stk. "installations-Id" der hver er på 7 cifre. Med god... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vores mål er at være det billigste og bedste firma til digitale produktkoder med hurtig levering. Det gør vi ved at levere alle vores produktkoder digitalt, hvilket resulterer i lavere omkostninger for kunden og mulighed for at få adgang til produktkoderne hurtigt og nemt.
Kristiansand, Norwegia
- support@software-spil.dk
- software-spil.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Vi kjøpte en firma pakke oss duell på…3 år si
Vi kjøpte en firma pakke oss duell på Båtkalesjer as
som vi overtok etter det firma.
som vi ikke fikk bruk for.
Vi var så dum og skrive under på en 5 års kassa avtale med duell etter på.
Ikke snakk om di vill avvike avtalen da vi ikke bruker den.
Di sender rekning vær måned vi har prøvet og fått en dialog med di men det er ikke lett.
Vi fik et tilbud og betale ut 2-3 års avtale viss vi ville.
Så lenge den var signert var det slik.
Er dårlig kunde behandling vi har fått ene sjefen etter den andre er umulig og få kontakt med.
den som har avgjørelse i saken.
Vi anbefaler ingen og gå inn med noen avtale her les nøye hva en skriv under på.
Vi er svært misfornøgd her
mvh Svein
Covr as
Nem og hurtig adgangtil sofware
Dejlig nemt at hente software hos jer.
Det fungerer bare perfekt.
God pris, hurtig modtagelse, problemfri download
God pris på Office pakke. Hurtig modtagelse og let og problemfri download. Det fungerer upåklageligt. Mine bedste anbefalinger. Dem vil jeg bruge igen en anden gang.
Kan anbefales
Ved samtidig køb af ny computer var det nemt at installere Office pakken
KØBTE WORD IKKE INSTALLERET VIRKER IKKE…
KØBTE WORD IKKE INSTALLERET VIRKER IKKE OG DE VIL IKKE TILBAGE BELØB MAN HAR TILGODE SÅ PAS PÅ MED DEM

Fremsendte nøgle var ukendt
Jeg kunne ikke få den fremsendte nøgle til at virke. Måtte købe produktet et andet sted da jeg skulle bruge det hurtigt.

Produktet fungerer som ønsket
Produktet fungerer som ønsket. Det tog et par timer inden jeg modtog nøglen, men derfra var det nemt.
Hurtig respons
Jeg havde et problem, som de responderede hurtigt på :)

Odpowiedź od Software-Spil
God oplevelse og god service svar…
God oplevelse og god service svar hurtigt ved problemer

Det virkede første gang.
Det virkede første gang.
Let hurtigt og effektivt samt til en virkelig overkommelig pris.
Vi bruger jer igen og kan kun anbefale jer

Odpowiedź od Software-Spil
Ikke istand til at løse…
Ikke istand til at løse installationsproblem

Odpowiedź od Software-Spil
Efter lidt besvær med st hente…
Efter lidt besvær med st hente programmet virker det nu fint

Let og overskuelig,
Let og overskuelig,
Office licens med vejledning,
mindre end et sekund efter tryk på "betaling" ;-)

Odpowiedź od Software-Spil
Nemt at bestille software på…
Nemt at bestille software på hjemmesiden, nemt at installere du får en udførlig vejledning.

Jeg købte office21.
Jeg købte office21.
Havde problemer med installationen grundet et andet office program.
Fik meget god hjælp af supporten.
Virker nu efter hensigten
Egon

Hurtig og nem bestilling
Hurtig og nem bestilling, vi kan anbefale software-spil.dk

Odpowiedź od Software-Spil
Lidt bøvlet med installation men med…
Lidt bøvlet med installation men med god hjælp fra support gik det fint