Een sofa kopen bij dit bedrijf is zoals een auto in een showroom, veel beloven en eens gekocht niet meer hun verantwoordelijkheid of probleem, meerwaarde ??? Informatie nodig ? Winkel zegt klantendie... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Very helpful service in the store at Danseart Brussels. Deliver within the scheduled window with a company that kept me abreast of their progress. Great looking sofa. This is my second buy from this... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het bezoek aan de winkel in Antwerpen was aangenaam, de medewerkster in de winkel heeft ons ons ook vriendelijk geholpen met duidelijke informatie. De bestelling verlief vlot, net zoals de levering.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij bestelden een 3-delige Vincent outdoor sofa voor ons terras (appartement 4e verdieping) en die werd netjes en keurig geleverd (slechts 3 weken wachttijd). We hadden geen enkel probleem om de losse... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Mechelsesteenweg 6, BE-2000, Antwerpen, Belgia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
We werden heel vriendelijk geholpen in de winkel en zijn heel tevreden met onze aankoop!
De communicatie van de bezorgdienst rond de levertijd was onduidelijk (verliep niet zoals afgesproken), maar wel erg vriendelijke bezorgers.

Odpowiedź od SOFACOMPANY België
Zeer aangename winkelervaring, Laurent heeft ons goed begeleid in onze keuze en wensen en dacht mee in ons ideale concept.
De levering was er snel, zeer correct en keurig. Top service!

Odpowiedź od SOFACOMPANY België
Goede kwaliteit aan zetels. Ruime keuze aan stoffen. Leveringstijd wordt nageleefd. Medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam zowel in de winkel als via email. Enige minpunt is de externe transportdienst waarmee ze samenwerken. De zetels worden niet geleverd door Sofa company zelf maar door een ander bedrijf. Deze weigerde de zetel te leveren op de eerste verdieping. Na contact met de klantendienst hebben ze zetel toch naar eerste verdieping gebracht. Als de levering na sluitingstijd van de klantendienst was gebeurd hadden ze de zetel gewoon in de gang op het gelijkvloers laten staan…

Odpowiedź od SOFACOMPANY België
Hadden meer dan een mooie bestelling geplaatst, dus had een ernstiger (betere) korting, hier niet misstaan!
Een lange wachtperiode van levering + nog eens extra lang wachten om zeteltjes in een andere evenwaardige stof te krijgen mits een duidelijk meerprijs!

Odpowiedź od SOFACOMPANY België
Wij kochten de tweezit Rose en bijhorende poefen. Absoluut top! Prachtig Scandinavisch design en uitstekende kwaliteit. De winkel in Brussel is mooi en verzorgd, met een bijzonder vriendelijke en behulpzame verkoper. Ook de website werkt heel vlot, de levering was supersnel en de track & trace tot in de puntjes geregeld. Een echte aanrader!

Odpowiedź od SOFACOMPANY België
Le sofa est joli, de bon qualité et confortable. Idéal pour des petites spaces. Parfois après utilisation des petites rides sont faites sur le tissu mais je pense parce que les tissus sont démontables. Facile à étirer le tissu et de revenir à son état d’origine. La livraison finalement bien passé. Même s'il n'y a pas eu une bonne communication entre le livreur et le site d'internet (j'avais payé un extra pour monter le colis au première étage) et le livreur ne le savait pas, il a monté le colis à l'endroit prévu sans problème.

Odpowiedź od SOFACOMPANY België
Zeer vriendelijke en duidelijke raad in de winkel. Zeer correcte levering. Mooie zetel.

Odpowiedź od SOFACOMPANY België
Je suis très satisfait de mon achat
Merci au vendeur Laurent pour son temps et sa sympathie
Je recommande

Odpowiedź od SOFACOMPANY België
Zeer goede en snelle service! Werden enorm goed geholpen door Karima in de winkel in Schoten, ik raad Sofacompany zeker aan!

Odpowiedź od SOFACOMPANY België
Ik kocht eerder 2 draaifauteuils en deze keer twee grote poefs. Telkens tevreden over de kwaliteit en de verzending. Heel blij met Sofa Company :)

Odpowiedź od SOFACOMPANY België
De bestelling verliep vlot, de levering sneller dan aangekondigd. Alleen liep het daar wat fout: als je online bestelt wordt er blijkbaar geleverd met UPS, die op een onaangekondigde dag voor de deur stonden, waardoor we de “poef” dus in een kleine (gsm accessoires)winkel moesten gaan afhalen wegens niet thuis. De vorige bestelling (in de winkel) werd perfect afgehandeld, vandaar onze hoge verwachtingen.