Leveransen gick fort och smidigt paketet kom till min dörr när jag var på jobbet måndag 02032026 och skidorna var i bra skick. Däremot så var paketet trasigt i botten och min överraskning var borta.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Beställde tre par skidstrumpor 2 veckor innan jul. I stället fick jag en flaska skäggolja... Visst, saker kan bli fel. Kontaktade kundtjänst som var otroligt långsamma, trögfattade och efter mer än 2... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bra packat och fin vara. Lagom snabb leverans, dvs ej expressleverans men absolut ej långsam - normal. Fantastiska skor! De är små i storleken så man måste välja ett par som är minst en storlek stör... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje o Snowleader
Napisane przez firmę
Snowleader, din e-butik för friluftsliv.
Snowleader erbjuder onlineförsäljning av utrustning och tekniska kläder för bergen.
Upptäck hela vårt sortiment av skidåkning, turskidåkning, snowboard, trail-running, vandring, camping och vårt livsstilssortiment.
3 universum erbjuds på webbplatsen:
SNOW
OUTDOOR
CITY
- Mer än 40 000 referenser och 500 varumärken
- Premium kundservice till din tjänst med produktexperter
- En gratis gåva från 299 euro inköp
- Expressleverans och returer möjliga inom 60 dagar
Vi är friluftsentusiaster och vi gör vårt bästa för att ge dig råd och erbjuda dig tekniska produkter till rätt pris.
Dane kontaktowe
Francja
- 08 585 655 79
- snowleader.se
Very good
Very good. Fast delivery, date as promised. Product as promised.
Recomended 😃👍
Snabb leverans !!!
Fast Delivery and Good Product
Toppen bra 🤗
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Ordered new goggles but I got used…
Ordered new goggles but I got used b-stock or display item, not even cleaned properly.

Jackan stinker av cigarettrök
Jackan kom i tid och ser ok ut men hade en kraftig lukt av cigarettrök, försökte vädra ut lukten men det är uppenbart att jackan varit utsatt för cigarettrök under en längre tid och lukten sitter kvar även efter att jackan vädrats över helgen. Den kraftiga lukten gör att jackan känns begagnad och jag är självklart väldigt besviken på att få något sådant skickat till mig.

Rekommenderas
Jag var skeptisk till att beställa från snowleader.se pga recensioner här på trustpilot. Jag gjorde en beställning ändå och är supernöjd! Beställde skor den 19 juli och dem levererades idag den 24 juli. Stod att det skulle vara fraktfritt men när jag skulle betala så tillkom det frakt ändå. Annars hade det blivit 5 stjärnor!
I received a damaged product
I received a damaged product. It was clear that the damage was not due to shipping.
I tried to contact support but their chat didn’t work. I sent in an email but didn’t get an answer. I called several times a day without answer.
When I finally got an answer they basically forced me to either return the product and get reimbursed for the product but not the shipping cost. Or to get 15% off. I felt like I got forced to choose 15% off.
The main positive thing I can say is that the shipping was fast.
I would not recommend buying from here.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.