Snowleader Recenzje 53

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Leveransen gick fort och smidigt paketet kom till min dörr när jag var på jobbet måndag 02032026 och skidorna var i bra skick. Däremot så var paketet trasigt i botten och min överraskning var borta.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Jag var skeptisk till att beställa från snowleader.se pga recensioner här på trustpilot. Jag gjorde en beställning ändå och är supernöjd! Beställde skor den 19 juli och dem levererades idag den 24 jul... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bra packat och fin vara. Lagom snabb leverans, dvs ej expressleverans men absolut ej långsam - normal. Fantastiska skor! De är små i storleken så man måste välja ett par som är minst en storlek stör... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep sportowy

Informacje o Snowleader

Napisane przez firmę

Snowleader, din e-butik för friluftsliv.

Snowleader erbjuder onlineförsäljning av utrustning och tekniska kläder för bergen.

Upptäck hela vårt sortiment av skidåkning, turskidåkning, snowboard, trail-running, vandring, camping och vårt livsstilssortiment.

3 universum erbjuds på webbplatsen:
SNOW
OUTDOOR
CITY

• Mer än 40 000 referenser och 500 varumärken
  • Premium kundservice till din tjänst med produktexperter
  • En gratis gåva från 299 euro inköp
  • Expressleverans och returer möjliga inom 60 dagar

Vi är friluftsentusiaster och vi gör vårt bästa för att ge dig råd och erbjuda dig tekniska produkter till rätt pris.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Inget svar från kundservice vid reklamation

Köpte ett par alpinpjäxor som sprack i skalet under allra första åket. Fyra mail senare har jag ännu inte fått någon respons från kundservice. Beredd att ändra mitt omdöme om jag får hjälp att lösa min reklamation, tills dess vill jag varna andra från att handla från Snowleader.

Uppdatering 260226: jag har nu skickat 4 email och registrerat en reklamation via kontaktformuläret på Snowleaders hemsida. I den automatgenererade bekräftelsen lovar de svar inom 2 arbetsdagar. Det har nu gått snart 4 arbetsdagar men jag har ännu inte fått någon återkoppling. Däremot fick jag en förfrågan om att flytta mitt omdöme från Snowleader.com till Snowleader.se, men ingen verkar vilja ta ansvar för min reklamation.

Varning för scam!

15 lutego 2026

Odpowiedź od Snowleader

Vi har mottagit ditt e-postmeddelande och vill meddela att det har tagits emot.
På grund av en ökning av antalet förfrågningar har vi drabbats av en viss försening i våra svarstider.
Vi återkommer till dig direkt via e-post inom ramen för den pågående korrespondensen så snart som möjligt.
Vi tackar dig för ditt tålamod och ber om ursäkt för besväret.

Oceniono na 1 z 5

Otroligt dålig kundservice vid fel. Nästan som bedrägeri.

Beställde tre par skidstrumpor 2 veckor innan jul. I stället fick jag en flaska skäggolja... Visst, saker kan bli fel. Kontaktade kundtjänst som var otroligt långsamma, trögfattade och efter mer än 2 månader ordnat en återbetalning av NÄSTAN hela beloppet. Otroligt dåligt. Bor du inte ära deras butiker, undvik deras e-handel. Sämsta jag upplevt under 2025.

12 grudnia 2025

Odpowiedź od Snowleader

Vi beklagar besväret i samband med mottagandet av beställningen.
Vår kundtjänst har tagit hand om ditt ärende och, efter avslutad procedur, återbetalat hela beloppet för din beställning. Vi vill bekräfta att det återbetalade beloppet motsvarar det totala beloppet för din beställning.
Vi förstår din frustration över de åtgärder som vidtagits, men de är nödvändiga för att garantera att ditt ärende hanteras korrekt.
Vi tackar för din förståelse och ber om ursäkt för det besvär detta har orsakat.

Oceniono na 1 z 5

Jag beställde ett par skor till min son…

Jag beställde ett par skor till min son den 8/1 men dessa har inte kommit fram än och idag är det den 23/1. De skulle varit framme 14/1 men fastnat på terminal i Järfälla. Jag har mailat och chattat med Snowleaders kundtjänst men inte fått hjälp så nu är försändelsen reklamerad.

9 stycznia 2026

Odpowiedź od Snowleader

Vi ber om ursäkt för detta besvär, som ligger utanför vår kontroll.
Vi vill informera dig om att vi vidtar nödvändiga åtgärder gentemot transportören för att lösa din tvist angående leveransen.
Transportören undersöker för närvarande ärendet, vilket tar en viss tid. Vi gör vårt yttersta för att hitta en lämplig lösning så snart som möjligt.
Vi tackar för ditt tålamod och din förståelse.
Med vänliga hälsningar
Teamet på Snowleader

Oceniono na 1 z 5

This company is not legit

This company is not legit. Not possible to contact in any way, do not ship products as stated on their website. The only thing they are moving fast on is sending you an invoice.

16 stycznia 2026

Hello,
We apologise for the inconvenience caused.
Due to increased demand during this period, processing times have been extended. An email has been sent to you in response to your current request.
We confirm the cancellation of your order due to the shipping delay encountered.
We thank you for your patience and apologise for any inconvenience caused.
Kind regards,
The Snowleader team

Oceniono na 3 z 5

Svårt att få tag på någon svensktalande…

Svårt att få tag på någon svensktalande person som kan hjälpa till. Undrar vart mitt pkt är? Tack för återkoppling ang mitt pkt som kommer imorgon tisdag. Fick hjälp till slut i chatten.

30 grudnia 2025

Odpowiedź od Snowleader

Vi beklagar det besvär som uppstått.
Hittills har vi inte mottagit någon kontaktförfrågan angående det problem som uppstod vid mottagandet av din beställning.
Vi har kontaktat den berörda avdelningen för att undersöka ditt ärende och återkomma till dig via e-post på ditt språk.
Vi tackar för din förståelse och står till förfogande för eventuella ytterligare frågor.

VERY slow.

Ordered a snowboard on the 22nd of November, planned delivery date was end of November. However it arrived on the 2nd of January after calling and emailing costumer support on a daily base. Apparently there was an issue with the sending, but I was never contacted about it. Costumer service told me for 2 weeks that "the package will be sent today" which ended up happening end of December. Product arrived in good shape, however I am very disappointed with the service etc.

22 listopada 2025

Hello,
We apologise for the delays in shipping and delivery of your order.
During this busy period, we are receiving a large number of orders, which has unfortunately led to longer shipping times and delays with the carrier.
As a gesture of goodwill, we have credited your Snowleader loyalty account, which you can use on your next order.
We thank you for your patience and apologise for any inconvenience caused.
Kind regards,
The Snowleader Team

Oceniono na 2 z 5

Tycker det tag mycket lång tid att få…

Tycker det tag mycket lång tid att få paketet

8 grudnia 2025

Odpowiedź od Snowleader

Vi ber om ursäkt för detta besvär, som ligger utanför vår kontroll.
Din beställning skickades från vårt lager den 9 december. Vi har konstaterat att ditt paket verkar ha fastnat. En förfrågan har idag skickats till transportören. Du kommer att kontaktas direkt via e-post. Vi gör allt vi kan för att hitta en lämplig lösning så snart som möjligt.
Tack för din förståelse.
Teamet på Snowleader

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej