Sneaxlab Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 18

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Niet bestellen nep

Niet bestellen! Grote nepsite, week geleden 9-8-26) schoenen besteld (gelukkig met Klarna) al 6x annulering aangevraagd maar geen reactie. Als je contact opneemt via de chat vullen ze je gegevens al in voor hulp, alleen klopt het bestelnummer en e-mail adres niet. Waardoor je dus NOOIT een reactie terug gaat krijgen.

9 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Ergens begin vorige maand schoenen…

Ergens begin vorige maand schoenen besteld en gelukkig via Klarna aangekocht omdat ik mijn twijfels al had over Sneaxlab. Zou tot 8 werkdagen duren, maar na 12 werkdagen zelf contact opgenomen via de mail: geen reactie.

Uiteindelijk via de chat op de website gedaan en kreeg 2 dagen later een mail en heel toevallig waren ze toen net verstuurd.

Bestelling uiteindelijk ontvangen maar een heel andere schoen dan ik had verwacht en op de foto zag.

Dus contact opgenomen met Sneaxlab voor terug te sturen en de vraag gesteld wat het retour adres is en Klarna laten weten dat ik het artikel ga retourneren.

Nu een aantal weken verder nog geen retour adres ontvangen. Op de site staat een adres in Gouda maar staat duidelijk bij dat je zonder goedkeuring niet zomaar moet retourneren.

Gelukkig heb ik contact met Klarna opgenomen en ze snappen de situatie helemaal en hebben de volledige betaling termijn stopgezet tot Sneaxlab heeft gereageerd.

Klantenservice reageert nergens op terwijl ik netjes de schoenen terug wil sturen. Heb er al veel te veel tijd in gestoken en ga er nu niet meer zelf achter aan.

15 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Niet bestellen hier. Heel lang wachten

Niet bestellen hier. 29 Juli new balance schoenen besteld en vandaag 14 augustus nog steeds niet verzonden. Dit terwijl de schoenen wel op voorraad waren. Lees ook veel reviews dat het blijkbaar hele goede namaak schoenen zijn.

Ik hoop dat ik uiteindelijk nog wel echte schoenen ga ontvangen. Als ze verzonden worden...

14 sierpnia 2026

Nooit bestellen hier

Nooit bestellen hier. Maat 38 Asics gekocht; deze vallen als maat 37. Sneakers uit China dus. Vaag contact met klantenservice. Sneakers ga ik niet meer terug kunnen sturen en geld zal ik ook niet meer terugkrijgen… FAKE!!

14 sierpnia 2026

Half juli besteld

Half juli besteld. Na veel contact proberen te zoeken. Kreeg ik gisteren de sneakers. Maar dit is fake. Maat 38 doos Maat schoenen Maat 39 dus ik wil ze retour sturen. Gelukkig nog niet betaald. Ja met klarna dus melden gemaakt dat bedrijf niet of geen reactie geven hoe en waar ik ze retour moet sturen. Dus is een fake bedrijf met sneakers uit china.

11 sierpnia 2026

Nooit kopen daar

Ik heb daar 27 juli sneakers besteld en tot op heden niet gekregen, ze staan wel aangemeld bij DHL maar die heeft ze nog niet ontvangen, ik heb meerdere keren geprobeerd om contact met ze te krijgen, zowel via de chat ( die op een gegeven moment gewoon afhaakt) als via de mail ( 3 keer), als via het contactformulier maar krijg nergens reactie op. Ik vrees dat de schoenen nooit gaan komen en dat ik mijn geld kwijt ben

11 sierpnia 2026

Neppe New Balance 530

25 juli besteld, vandaag ontvangen. Dacht dat ik het nooit ging ontvangen maar dus wel gekregen. Verzending was via DHL maar niet zoals gebruikelijk een mail van DHL gekregen met dat er een pakketje onderweg was, allemaal heel vaag. Uiteindelijk lag er dus net wel een pakketje bij de deur (via DHL). New Balance 530 besteld. Doos en schoenen lijken echt. Schoenen vergeleken met huidige set, lijkt oprecht mega erg op elkaar. Wel zijn de kleuren anders. Donkerbruine is lichter en reflecterend wat niet hoort. Ook ruik je het plastic, echt een neppe geur. Qua looks echt heel goed nagemaakt maar zeker niet origineel dus bestel hier niet want je ontvangt echt namaak en daar zijn ze zeker te duur voor!

10 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

GEEN SCAMSITE! WEL FRAUDE. Uiteindelijk WEL geleverd. Wss vervalste New Balance 990v6

Ik meende ook dat het een scam site is. En waarempel, vandaag na 16 dagen zijn ze toch geleverd.
Alle checks gedaan om te herleiden of het geleverde NB 990v6 om een kopie of originele gaat. Tot mijn verrassing dacht ik in eerste instantie dat het originele NB schoenen gaat.
De doos ziet er goed uit, van stevig karton
Het etiket op de doos en op de tong zijn identiek
De stiksels zijn perfect
Het suede lijkt van goede kwaliteit
Vergeleken met andere 990v6 schoenen en zijn zo goed als hetzelfde.

De afzender Warehouse No3 yaboobo-JBD blijkt niet in china te zitten maar in Gronsveld NL.

In tweede instantie na grondigere check:
De refelecterende accenten in de N logo, logootje onder de veters en bij de neuspunt zijn NIET reflecterend.
Sommige stiksels zijn grofer en onregelmatig
De belettering op de tong is dik en niet verfijnd gedetailleerd.
Heb de indruk dat het suede niet echt suede is.
De zool bij de hiel is 1 en hetzelfde materiaal, bij de echte is het hielstuk zachter. Ook de achterkantvan de binnenzool is van een ander materiaal en de preeg in N logo ontbreekt.

Wel redelijk goede kopieën i must say…

10 sierpnia 2026

Scam site

Scam site, na 2 weken nog niks verzonden. Krijg via klantenservice alleen onzin berichten terug. Hoop dat ik het geld terug kan laten halen via creditcard. Heb er geen vertrouwen in dat ik m'n geld via hun terug krijg. Niet bestellen hier

25 lipca 2026

Oplichting

Oplichting

Iets te impulsief overgegaan tot aankoop via deze website. Het is pure oplichting. Bestel hier niet.

Autoriteiten; haal deze website offline.

6 sierpnia 2026

BESTEL GEEN SCHOENEN

Update 14/8: Inmiddels heb ik de verkeerde maat schoenen gekregen. Krijg niet echt contact om ze te retourneren. Alsnog zou ik hier dus NIET kopen.

BESTEL GEEN SCHOENEN
Dit is niet.com maar.nl en duidelijk een fraud.
Ik heb op 20 juli schoenen besteld die nog niet eens zijn verzonden en via de klantenservice krijg ik antwoorden waar ik niet verder mee kan. TRAP ER NIET IN!

20 lipca 2026

Fake shop!

OPLICHTERS! De 17e schoenen besteld het is nu de 24e en nog niet eens een bericht dat ze verzonden zijn. klantenservice wordt overduidelijke alleen door a.i. gedaan en geeft antwoorden waar je echt totaal niets aan hebt. Het is een Portugees bedrijf met een hoofdkantoor in Gouda. Maar op dat adres zit het CBR.

23 lipca 2026

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej