Oceniono na 5 z 5

Sublim klub. Fantastisk kursusforløb, fantastisk personale i butik og restaurant - super gode protrænere - jeg har kun roser. Så tak for jer🙏🏻

Oceniono na 1 z 5

Rigtig dårlig oplevelse. En tur på intermediate banen resulterede i et påråb om racisme og krænkende adfærd af direktør Keld Østergaard. Herefter trækker han ejerskabskortet og påstår at han ejer 3... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har handlet et par sko med deres golfshop. Fik rådgivning af størrelsen da de solgte det på nettet. En 30 sekunder Google søgning kunne have givet mig bedre svar end Patrick gjorde. Skoene var selv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg føler jeg får en super god oplevelse ved at være medlem i Smørum Golfklub.Bliver altid mødt med venlige og glade mennesker,det er i shoppen,restauranten,og på kontoret,greenkiper hilser og ser alt... Zobacz więcej

3,1

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Oceniono na 1 z 5

de har nu også sørget for KÆMPE…

de har nu også sørget for KÆMPE udgifter til inkasso osv, i min sag, de er virkelig frække og umenneskelige, jeg sidder på resurseforløbsydelse med psykiske problemer efter min kærestes død og er nu alene med 2 piger, alt dette vil de skide på, de ødelægger mit liv endnu mere, mit råd er nu endnu mere klart HOLD JER VÆK

20 listopada 2019
Oceniono na 1 z 5

Tal aldrig i telefon med dem

Tal aldrig i telefon med dem. Det er verdens største joke. De følger ikke op. De har ingen log på hvem som de taler med eller videregiver beskeder. Det medfører rykkere og en lang sag med trusler om inkasso.

Deres bogholderi er ligeledes. Igen sørg for at få alt via mail, som jeg desværre ikke gjorde. Tak for en dejlig behandling.

19 października 2018
Oceniono na 2 z 5

Smørum er desværre ikke en golfklub jeg…

Smørum er desværre ikke en golfklub jeg vil anbefale. De siger intet om opsigelsesfrist når det kommer til deres medlemmer. Jeg skulle fx ikke være medlem mere, hvilket jeg fandt ud af oktober 2017, men har fået lov til at betale for hele 2018 fordi det var et par dage for sent til at udmelde sig, selvom sæsonen ikke engang var slut. Deres bane er generelt ikke i god stand og man skal betale for bolde selvom man er medlem. Jeg er nu blevet bedt om at betale et ekstra gebyr fordi Smørum har besluttet at lave dræn på deres parkeringsplads. Så hvis man melder sig ind kan man risikere ekstra regninger, hvilket er meget svært for en studerende på stramt budget. Vær derfor opmærksom på hvis du melder dig ind, at have ekstra likvider klart til at betale Smørums ekstra regninger. De har mange trænings faciliteter og god mad til gode priser som får den op på to stjerner.

19 kwietnia 2018
Oceniono na 1 z 5

ALDRIG VÆLG SGK, En klub som snyder sig til penge…

En klub som snyder sig til penge igennem deres medlemmer ved at oplyse for sent om opsigelse så de kan bondefange deres medlemmer i et år mere.

Rigtig dårlig golfklub udover det, vælg en anden golfklub at spille hos, da de overall bare er en rigtig dårlig klub.

15 marca 2018
Oceniono na 1 z 5

De sender inkasso varsel uden forudgående kontakt..

Jeg havde forudbetalt 6 måneders medlemskab, hvor jeg opsiger mit medlemskab efter endt periode. Jeg sendte min opsigelse April 2017 og modtog November 2017 et inkasso varsel at jeg ikke havde betalt yderligere halvt års medlemskab.

Jeg havde intet hørt fra Smørum Golfklub siden April 2017, så det er mig uforstående at man pludselig bliver kontaktet af inkasso virksomhed. Det er under alt kritik at hvis har haft et udestående at de ikke har forsøgt sig at tage kontakt eller sendt en regning inden at de sender deres krav videre til inkasso.

Man har ikke en jordisk chance for at vide der har været et mellemværende.

2 listopada 2017

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej