FORMAT Biograf Recenzje 33

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,4

Oceniono na 5 z 5

Har og vil blive ved, været i format Ballerup. Ofte med biografklub, dejlig oplevelse man får. Dygtige og hjælpsomme medarbejdere som gerne accisterer v returnering/bytning af bilet oa. Dog lidt... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Vi har været ude og se Paw Patrol med farmor. Selve billetbestilling online var rigtig god, biografen er flot og sedder meget behagelige. Men lyden var alt alt for høj, både for børnene og de voksne.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastik service, altid søde og hjælpsomme. Der er et stort udvalg af slik og drikkevare for dem der vil have den klassisk biograf oplevelse, men også vin og luksus flødeboller for dem der er til... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg forstår simplethen ikke, at man i dagens Danmark med mange høje mennesker vælger at lave en helt ny biograf med så gennemførte dårlige sæder til mennesker på 190 cm og derover. Der er abs... Zobacz więcej

1. Kino

Napisane przez firmę

FORMAT Biograf er beliggende på toppen af Ballerup Centret fyldt med gode filmoplevelser i en hyggelig atmosfære. Filmoplevelserne løftes til nye højder med 4K laserprojektion, lænestole og Dolby Atmos lyd i alle 4 sale, der tilsammen har 351 pladser.

3,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Mig og min ven Albert skulle ind og se…

Mig og min ven Albert skulle ind og se scream 7 og vi var begge mega glade, vi købte begge en mellem menu og vi skyndte os ind i salen. Filmen starter og den starter grovt, men det ikke det slemmeste midt i filmen onanerer en mand bag mig og udløser i mit hår, jeg panikkede og skræg efter hjælp, ingen hjalp mig så jeg gik op til manden og spærmede ham i hovedet og nu er vi lige, det var den væreste oplevelse nogensinde aldrig besøg format biograf.

28 lutego 2026

Alt spiller!

Format er en fantastisk biograf. Fed indretning med mange detaljer, super lækre stole. De har mange sjove events, og der er altid god stemning!

18 lipca 2025

Dårlig service!

Jeg havde fejlagtigt købt i billetter til en forkert dato.
Det var til Netflix filmen Frankenstein, som kun går i få udvalgte biografer og i et meget lille tidsrum. Vi var kommet helt fra Helsingør til Ballerup for at se filmen med mine børn.
Da jeg opdagede fejlen, spurgte jeg om det var muligt at få refunderet de kr. 300 for billetterne.
Det var ikke muligt, men et tilgodebevis kunne der udstedes.
Vi bor 50 km væk og kom kun for denne ene films skyld. Normalt kommer vi aldrig på disse kanter

Utroligt at man ikke kan refundere 300 kroner!

Det er da virkelig ringe, at man ikke er mere imødekommende!

25 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg var i format med min kæreste for at…

Jeg var i format med min kæreste for at se (how to train your dragon), vi var de eneste i salen da det var tidligt på dagen. Jeg havde dog ved en fejl kommet til at bestille billetter til filmen med dansk tale men efter som min kæreste og jeg var de eneste i salen fik vi ændret sproget til engelsk i stedet. Super god service og sødt personale. Kan 100% anbefales:)

20 czerwca 2025

Danmarks bedste biograf

En uafhængig biograf der drives af passion for gode filmoplevelser, og som ved hvad der skal til for at skabe de perfekte rammer for en filmoplevelse af format (sødt og kompetent personale, rigtigt gode sæder, kæmpe lærred, billede/lyd er i top og tit er der særforestillinger hvor der bliver gjort noget ekstra ud af oplevelsen).

Jeg kommer her typisk 15-20 gange om året, og ser frem til det hver eneste gang.

5 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Umulig at bestille på nettet

Jeg kan ikke bestille billetter på min iPad eller iPhone. Når jeg når til betaling, kan jeg ikke komme til det. Det er et problem der er tilbageværende.

30 stycznia 2025

Hej,

Vi har ikke oplevet dette problem tidligere, men vi er mere end villige til at hjælpe dig, hvis du vil give os muligheden for det.

Så du må meget gerne skrive en mail til os på kontor@formatbio.dk, så vi kan finde ud af, hvad der går galt i forbindelse med betaling, så du kan komme i biografen, og vi ikke har problemer med vores hjemmeside.

ELSKER FORMAT

Ej hvor er det fedt at man kan komme ind og se fodbold. Og så er det endda brøndby! Og så har i de bedste sæder i universet. Og de der sofaer aller forest. Ej hvor er de dejlige.

15 kwietnia 2024

Fantastik service

Fantastik service, altid søde og hjælpsomme.
Der er et stort udvalg af slik og drikkevare for dem der vil have den klassisk biograf oplevelse, men også vin og luksus flødeboller for dem der er til det.
Sæderne er store og lækre og kan lægges ned, der er rigeligt med benplads, og alle kan se hele skærmen.
Det er vores nye ynglings biograf 🥰

26 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Kan ikke bruge tilgodebevis på deres…

Kan ikke bruge tilgodebevis på deres hjemmeside med mindre beløbet passer et til et. De vil hellere ikke booke billeter for en som man så kan betale når man ankommer. Deres forslag, hvis du vil bruge dit tilgodebevis så må du komme ned i centeret og bruge det fysisk. Flot flot. Digital tilgodebevis der kun kan bruges fysisk. De gør alt for at besværliggøre din bestilling og få flere penge ud af dig.

4 marca 2024

Hej Lars,

Jeg vil gerne starte med at beklage oplevelsen, og at du er blevet fejlinformeret. Normalt kan man godt bruge et tilgodebevis uden, at det passet ét til ét.

Hvis der er problemer med onlinekøb, så booker vi gerne, så man kan betale.

Så det vil vi meget gerne undskylde for, og vi har informeret den pågældende medarbejder også.

Du må meget gerne skrive en mail til os på kontor@formatbio.dk, så finder vi ud af det.

Elendige sæder

Der er absolut ingen hovedstøtte og man presses fremover lige under skulderniveau, som om man sad i et elendigt bilsæde. Glem at forsøge at regulere dig ud af det på sædet, lige meget hvilken indstilling du vælger, så bliver det kun værre.

Jeg gider simpelthen ikke gå i biografen der igen.

Det er da sikkert udemærket, hvis man er lille, at gå derind.

Men at betale 130 kroner for at sidde elendigt under en hel film. Nej ellers tak.

19 lipca 2023

Hej Jacob,

Vi er kede af, at du ikke synes, at vores stole er behagelige. Vi håber, at du vil give os en chance en anden god gang alligevel.

Oceniono na 1 z 5

For dig der ønsker en elendig biografoplevelse!

Hvis i ønsker at se film i 4:3 format med samme billedkvalitet som et TV fra 2002, så er Format Bio lige noget for jer…hvis i derimod ønsker en biografoplevelse i topklasse som er 110 kr. pr. person værd, så hold jer langt væk fra Format Bio og find noget andet!

Jeg henvender mig endda til personalet i starten af filmen og får at vide at formatet så helt normalt ud. Det er den første biograf jeg har været i, hvor det er normalt at ha to sorte bjælker på 1 meter på hver side af billedet…

10 lipca 2023

Hej Rasmus,

Vi er kede af, at du ser sådan på det og giver os en 1 stjerne på den baggrund. Vi viser ikke film i 4:3 format, medmindre filmen er lavet sådan. Og jeg har fået bekræftet ved min kollega, at det heller ikke var tilfældet, da du besøgt os.

I alle vores sale er der scope lærreder, der i det meget brede format 2.39:1. Det er dog ikke alle film, der er lavet i dette format. I dit tilfælde var det i en film i det mindre brede format 1.85:1, hvilket betyder, at filmen ikke fylder lærredet ud. Hvis lærredet ikke var så bredt, ville du gå glip af en del af billedet, når du ser en bredere scope film.

Det kan være, at andre biografer skjuler de sorte områder med maskering i form af gardiner eller andet, men det gør vi bare ikke. Du får altså ikke et mindre eller et forkert format at se, når du besøger FORMAT Biograf.

Vi håber, at du vil genoverveje din anmeldelse og bedømmelse på baggrund af forklaringen ovenfor. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os på kontor@formatbio.dk, hvis du har yderligere kommentarer eller har brug for en uddybning af vores svar.

Har og vil blive ved

gerne accisterer v returnering/bytning af bilet oa.
Dog lidt spøjst den anden dag da jeg via nettet købte en bilet til triologien med Harry Potter filmene, ved ikke hvad der gik galt, de ansatte heller ikke. Havde købt og troede jeg en plads. Fik returmail m bilet. Men undring her, jeg betalte 10kr til mobilpay. Kontaktede dem, gik derop gik så endelig bilet.
Havde åbentbart ingen plads men mobilpay åd 10kr.
Det håber jeg i vil sikre ikke gentager sig.

Majbritt

6 lipca 2023

Hej Majbritt,

Mange tak for din rosende ord. Vi er glade for at høre, at du har nogle gode biografoplevelser.

Angående de 10 kr. til MobilePay, så har vi undersøgt sagen, og der er sket en teknisk fejl i IT-systemet. Du får selvfølgelig de 10 kr. tilbage, så du kan forvente dem i løbet af et par bankdage. Vi beklager ulejligheden mange gange i hvert fald.

Forstår ikke Hr. Billy

Meget god biograf det er den bedste jeg kender (forstår altså ikke Billy der gav den 1 stjerne han kunne ikke engang stave til jeres 😂)
God service og film alt er perfekt

13 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Fejl i jeres systemer koster mig en P bøde.

Konen og jeg skal ind og se ind film..

Vi køber billetter til en film den 21/10 om aften. til forstilling den 22/10 tror vi, men der er åbenbart en fejl i jeres systemer så har solgt mig en billet til den 21/10 selvom filmen er gået igang..

Vi kommer der op den 22/10 og bliver lukket ind og tror alt er godt..

Vi kommer ind og nogen har vores sæder det kan vi ikke få stå da vi har de samme billetter men i havde solgt mig biletter til en film der allerede var gået i gang til dagen før.. det skal ikke ødelægge vores aften jeg bliver bedt om at købe nogen nye biletter det gør jeg naturligvis fordi jeg ikke gider ødelægge en god aften..

Jeg går ind og ser filmen og alt er godt Jeg tager kontakt til Format bio og de giver mig et par nye billetter det er jo så fint..

jeg får en p bøde ind af døren fordi den var sat til den 21/10 hvor i havde solgt billetten.. og tager kontakt til jer og i nægter at betale den p bøde som jeg mener i i er skyld i.. jeg har en dialog med en Alex der nægter at det er jeres fejl og af flere gange ikke tager kontakt til mig selvom jeg forsøger at få en dialog med ham.

Så ryger p bøden til
Protegoinkasso og jeg for en regning ind på 1500... DET ER SIMPELHEN SÅ DÅRLIG STIL FRA JERES SIDE JEG SÆTTER ALDRIG MINE BEN I JERES BIO MERE OG DET GØR MIN OMGANGKREDS HELLER IKKE! DET KAN IKKE VÆRE RIGTIG I IKKE GÅR IND OG SER DER ER JEGERS FEJL!! DET ER UNDER ALT KRITIK! ..

11 lutego 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej