Big Bio Recenzje 150

Wynik TrustScore: 2 na 5

2,0

Oceniono na 1 z 5

Jeres app / hjemmeside er simpelthen en hån mod en bestiller køber. Ved ikke hvem jeres udvikler er eller hvem der godkender. Men dårligere brugeroplevelse skammen lede længe efter!

Oceniono na 1 z 5

Vi var den 30/5-25 kl. 19.15 i sal 4 og se Mission Impossible - The Final Reckoning, som vi havde glædet os enormt meget til at se. Oplevelsen blev fuldstændig ødelagt. Der var ekstremt varmt og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har i dag været i kontakt pr. telefon med den venligste og meget hjælpsomme mandlige medarbejder i Big Bio Herlev. Jeg havde brug for, grundet personlige årsager, at få ændret pladsen i sal... Zobacz więcej

2,0

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Vil ikke give fuld refundering, selvom de har trukket dobbelt beløb.

Vi bestilte 3 billetter til Big Bio Herlev. Vi fik ikke tilsendt kvittering/billetter og bestilte derfor de samme 3 pladser en gang til til samme film. Big bio trak derfor beløb 2 gang vedr. de samme pladser.
Nu vil de så kun refundere en delmængde af købet, selvom de godt kan se at vi ikke har indløst de samme billetter til den samme film 2 gang.
De er jo ikke vores skyld at der var fejl på deres hjemmeside, men det ændre ikke på at de ikke vil give os alle vores penge retur.

6 lutego 2026
Oceniono na 2 z 5

Big Bio Herlev

Big Bio Herlev.
Det her er en bedømmelse af min aktuelle oplevelse og ikke så meget salen i sig selv. Salene i BIG BIO i Herlev er flotte og lækre og sæderne er som de skal være.
Jeg har i dag set Zootropolis2 med min datter. Og omend filmen var ganske fin så har oplevelsen efterladt mig direkte vred. Vred og skuffet på og over mine medmennesker.
For holy moly hvor er publikum blevet uopdraget. Folk sad med deres mobil-telefoner og der var en helt enormt uro i salen. Der var nærmest intet tidspunkt hvor folk ikke gik til og fra. Ind og ud. Ind og ud. Det er i og for sig delvist okay... det var en børnefilm. Salen var fuld. Mange skulle på toilettet undervejs. Nogle kom for sent. Nogle gik før tid.

Nogle skulle lede efter ting de havde tabt... med lys fra deres telefoner
Nogle skulle lede efter deres venner eller børn. Nogle forlod filmen efter 1,5 time og skulle bruge en masse lys og lang tid på at finde vej ud.
Skal man ud, så skal man selvfølgelig ud
.. men det var som om at folk slet ikke havde sans for alle de andre der sad og prøvede at nyde filmen.

Men mobil-telefonerne.... sig mig? Er der ikke længere nogen "sluk telefonen" film inden? Er det blevet normen at man blot sidder med sin telefon. Det var både voksne, ældre og børn. En dreng på 10-12 år på en af de forreste rækker sad med telefonen højt over hovedet og filmene. Med lys op imod hele salen.

Da jeg nævnte for ham at telefoner faktisk skal være slukket under forestillingen virkede han til at han overhovedet ikke forstod mig... og jeg blev verbalt overfaldet af 2-3 mødre fordi jeg tillod mig den frækhed at påtale det.
Ej folkens!

Det er simpelthen for meget!
FÅ NU SLUKKET DE TELEFONER!!!! KAN I ikke sidde stille i 2 timer uden at pille ved telefonen så lad VÆR med at gå i biografen. Se filmen på streaming!

Sluk telefonen!!!

26 grudnia 2025

Mig og mine nevø

Mig og min nevø, kørte ud for at se den nye Avatar 3D her til aften klokken 22:00.
Da vi ankommer, aflevere vi vores gave kort til biografen, så åbner ham den unge mand den, og så bagefter siger han, at de ikke har et samarbejde med Nordisk film længere, så vi kunne ikk bruge den der, så nu kan vi ikke aflevere den tilbage til butikken og få vores penge igen, og vi vil selfølgelig ikke vil betale 395kr for 2 personer, når vi har et gavekort. Så bliver vi henvist til Herning. Hvor vi ikke kan nå nogle film, og inden vi går, spørg en dum tøs, om vi vil have et glas gløgg som trøst. Hvad tror du selv! Og vi er kørt i 30 min for at se den! Aldrig mere Big bio i Holstebro! Skulle have haft 0 stjerner 🫵

22 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Når man ansætter børn, til at drifte en biograf

Som størstedelen af de andre anmeldelser for BigBio, bliver denne desværre også negativ.

Til at starte med:
Jeg forsøger hen af eftermiddagen i et stykke tid at bestille billet til "Now You See Me 3", ved brug af mine optjente point. Ved bestilling stod der meget fint at jeg havde 1400 points, men at jeg skulle logge ind for at bruge dem. Jeg forsøger i et godt stykke at logge på (på trods af at alle min stamdata står listet), men det virker ikke, jeg prøver efterfølgende så "Glemt Password" funktionen (selvom jeg er ret sikker på at jeg kender passwordet, idet at jeg er logget ind?). Passwordet kommer ikke ind, hverken i indbakken, eller i spam/junk e-mail.

Jeg prøver derefter at se om det hjælper at oprette en ny konto, det får jeg selvfølgelig ikke lov til, fordi telefonnummer/e-mailen allerede er tilknyttet en bruger.

Jeg beslutter mig derefter så at ringe ind til BioBio Nordhavn's kundeservice. Jeg forklarer hvad jeg har forsøgt, drengen i telefonen fortæller mig så at det kan han ikke gøre noget ved, og at i stedet skal sende en e-mail til info e-mailen. Jeg skal så forklare ham at det får jeg jo ikke en billet til aftenens forestilling af. Efter lidt tid kan han godt indse at det jo ikke rigtig er en løsning. Der bliver så opfulgt med at han kan reservere billetten i deres system, og når jeg ankommer kan informere i kiosken om at prisen for billetten skal fratrækkes mine point, men at jeg så ikke kan vælge hvor jeg sidder fordi at de ikke kan få systemet til at virke. Jeg siger så fint til at han kan gå ind og reservere billetten.

Som en "opvarmning" til filmen, har de fået en tryllekunstner til at lave noget tryl i 15-20 minutter inden at filmen bliver sat i gang. Deres personale har så sat mig ved siden af et indvandrer par, som sidder og snakker igennem alle 20 minutter af performerens tid. Jeg tænker at det er super ærgerligt at jeg går glip af hvad performeren siger fordi jeg kun hører dem sidde og snakke, men tænker at jeg alligevel primært er kommet ind for at se filmen, så det må være hvad det er, og venter bare på at filmen går i gang, og regner med at de så stopper med at snakke når filmen starter.

Tiden går og performeren går af, og filmen går i gang, og der fortsættes med at være 30-40 "små samtaler" i løbet af de første 25 minutter.

Jeg rækker derefter ud til manden i parret hvor jeg spørger om det ikke er muligt at de kan vente med at snakke, til filmen er færdig så man kan høre hvad der foregår.

Han svarer tilbage med: EOW, HVAD ER DIN PROBLEM, MAND?

Jeg spørger så høfligt igen, kan i vente med at snakke videre til at filmen er færdig?

Og han svarer igen tilbage med: NEJ!!

Jeg beslutter mig for at jeg bliver nød til at gå ud i kiosken, og finder den tætteste medarbejder. Den første medarbejder jeg finder mere ikke at hun kan gøre noget, men henviser i stedet til en af drengene.

På vejen tilbage til salen hvor jeg er i forvejen er gået glip af filmen, siger drengen at det er godt at jeg er kommet ud, og at jeg endelig skal sige til igen hvis det ikke hjælper at han kommer ind og snakker med dem.

Der er så en af drengene der går med ind, siger nogle ord til parret som jeg ikke kan høre, og går igen.

Det virker så åbenbart til at have provokeret parret, og de kunne ikke være mere ligeglade med hvad medarbejderen havde sagt, så de begynder at snakke mere, og højere. Jeg venter igen 5-10 minutter for at se om de har tænkt sig at stoppe med at snakke, men de fortsætter lystigt videre.

Jeg går igen ud, og finder medarbejderen på ny, og hans første tanke er at jeg skal begynde at samle mine ting, og finde en anden ledig plads i biografen.

Jeg svarer så at hvis de ikke kan skaffe ro i biografen, så vil jeg hellere have mine point returneret eller alternativt, pengene returneret, og så i stedet komme ind og se filmen en af de efterfølgende dage.

Han svarer så at det kan han selvfølgelig ikke sige noget om, men at jeg igen kan gå ind og sende en e-mail til info.

Jeg siger at det ikke kan være rigtigt at jeg skal smides rundt i salen, når jeg allerede har mistet så meget af filmen, og hvis jeg går, skal jeg have en garanti på en refusion.

Han svarer så at det eneste andet han kan gøre, er igen at gå ind og snakke med parret igen. Vi går tilbage til salen, og han begynder at spørge ind til hvor højt parret snakker, om det er hvisken, normal snak, råben, eller hvad de gør, jeg tænker i grunden er det jo fuldstændig ligegyldigt, så længe man kan høre det? og virker som et ret stupidt spørgsmål? men at forklarer at det er et niveau over hvisken.

Vi går ind igen, han snakker med dem, trækker mig efterfølgende over til et hjørne og siger at de fortæller ham at de kun sidder og griner, og ikke har sagt noget. Han siger jeg kan ikke gøre yderligere, du må gerne gå, eller finde et andet sæde, men jeg kan ikke gøre noget.

Når børn drifter en biograf.

12 listopada 2025

Salt chock 🤮🤮🤮Var i BigBio Holstebro 1

Var i BigBio Holstebro 1. November og se One Battle After Another. Købte de dårligste popcorn nogensinde. Det er som at drikke fra det døde hav. Salt indholdet gav ungerne dårlig mave og læberne var medtaget flere dage efter. Det skal vi aldrig prøve igen. Det er efterhånden 3. Gang vi smider popcorn ud så der er spild kontien oppe og runde de 300,- sløj oplevelse og kundeservice.

1 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Gamle popcorn og colaer uden kulsyre

Lørdag d. 1. - 11. - 2025 kl. 11.30 skulle vi se Den sidste Viking.
Vi ville gerne have colaer og popcorn til filmen.
Der var INTET kulsyre i deres sodavands maskiner og popcorne var HELT SIKKERT ikke fra samme dag.
Det kostede os 95 kr. pr. mand for colaer og popcorn.
Vi smed det hele ud.

1 listopada 2025
Oceniono na 3 z 5

Kedelig oplevelse

Meget slidt biograf.. trænger virkelig til en opgradering.. kommer ikke igen før dette er sket.. så er det for dyrt at gå i biografen for en kedelig oplevelse

20 września 2025

Dårlig oplevelse

Kære Big bio.
Jeg skriver til jer fordi jeg forleden aften var inde og The Conjuring: Last Rites hos jer i Herlev - men øv en ærgerlig oplevelse!
Først kom flere ind da filmen var startet - undervejs løber flere til og fra filmen, som måske er forventeligt da det jo kan hænde at man skal på toilettet, det var bare de samme der rendte frem og tilbage!
Derudover sad der nogle i salen og spillede musik på telefonen flere gange i løbet af de 2 timer og 15 min. filmen varede.
Ved siden af os sad en pige med lommelygten tændt på telefonen flere gange og filmede op på lærredet hver gang der blev lagt an til noget uhyggeligt skulle ske, en af de personer hun var afsted med snakkede flere gange i telefon under filmen.
Undervejs kom der også en vagt ind i salen en 4-5 gange i løbet af filmen, han henvendte sig til nogle i salen og tanken har nok været at skabe synlighed og måske tryghed - men det havde desværre den modsatte effekt og den undren over hans tilstedeværelse fyldte mere.
En virkelig ærgerlig oplevelse at komme i biografen hos jer her til aften - når man betaler så mange penge for film, slik, sodavand og popcorn - må man også kunne forvente at sætte sig og roligt kunne nyde filmen og den gode oplevelse det burde være !
Klagen er sendt direkte, men biografen er ikke vendt retur på henvendelsen.
Mvh. Sophie

6 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Jeg tog i Big Bio med min 17-årige…

Jeg tog i Big Bio med min 17-årige datter og 14-årige nevø for at se Ternet Ninja kl. 15.30. Vi kom i god tid og fik scannet vores billetter og stod ventende udenfor døren ind til salen, da den sidste Ternet Ninja-film ikke var færdig endnu. Jeg opdager så, at jeg faktisk er kommet til at købe billetter online til kl. 14.30. Dvs. vi har misset forestillingen, vi har billetter til. Jeg går herefter ud igen til personalet og fortæller dem om min fejl og foreslår, at vi bare kan vente til alle er kommet ind i salen og så tage de sæder, som ikke er blevet solgt. Dette nægter de os! Så jeg har ved en fejl betalt 420 kr. for den forkerte forestilling og de insisterer på at vi skal købe nye billetter og vil ikke engang lade os sidde på pladser, som de alligevel ikke har solgt. Jeg er paf … kunne endda været blevet stående og intet fortalt dem, vi var jo allerede blevet lukket ind. TOTALT dårlig service …. Der er virkelig nogle ansatte i BIG Bio, der holder sig til reglerne. Og det er virkelig nogle pengegriske regler, der på ingen måde tilgodeser, at kunderne kan lave fejl ved online-køb og at man ikke af den årsag behøver at give dem en virkelig dårlig oplevelse og prøve at pumpe flere penge ud af dem, når man faktisk har mulighed for at gøre det modsatte helt uden et økonomisk tab.
Jeg tror ikke, at jeg kan få mig selv til at støtte BIG Bio ved at komme der igen, er ellers kommet der over mange år …

23 sierpnia 2025
Oceniono na 2 z 5

Vi var også inde og se missing…

Vi var også inde og se missing impossoble, hvor der også var uacceptabelt varmt. Jeg er sikker på der ikke var tændt for noget som helst udluftning. Dette er min anden dårlige anmeldelse, i burde virkelig stramme op på alt. Jeres toiletter er også ulækre og mangler ofte toiletpapir og er bare ikke særligt lækre.

28 maja 2025

Vi var den 30/5-25 kl

Oplevelsen blev fuldstændig ødelagt. Der var ekstremt varmt og luften var meget dårlig. Flere biografgængere kommenterede det, da filmen var slut.
Vi har forelagt Big Bio vores oplevelse, men I fastholder, at der ikke er fundet nogen uregelmæssigheder i jeres systems logfiler - også selvom der er kommet flere klager.
Det gør det nemmere at vælge en anden biograf i fremtiden!

30 maja 2025

Utrolig dårlig luftkvalitet

Kære biografledelse,

Jeg skriver for at klage over en ubehagelig oplevelse i Herlev Big Bio, sal 4, den 30. maj (Mission: Impossible – The Final Reckoning). Luftkvaliteten var dårlig, og temperaturen var alt for høj, hvilket gjorde det svært at nyde filmen. Det virkede som om, klimaanlægget ikke fungerede eller ikke var tændt. Flere gæster nævnte også den høje varme og dårlige luftkvalitet, da vi forlod biografen, hvilket indikerer, at dette er et problem, I bør tage alvorligt.

Hvis I ikke selv har observeret den dårlige luftkvalitet og høje varme, eller hvis jeres overvågning ikke har registreret det, tyder det på en fejl i jeres system, da det var direkte ubehageligt at opholde sig der. CO2-niveauet var uacceptabelt højt.

Jeg håber, I vil tage denne feedback til efterretning og forbedre forholdene. Hvis ikke, vil jeg overveje at finde et andet sted at se film i fremtiden.

Jeg vil gerne vide, om I afviser min klage, eller om I vil tage den seriøst. Jeg ønsker ikke at høre, at min klage er uberettiget, da jeg er helt sikker på at dette ikke er tilfældet.

Svar fra Big Bioś ledelse:

Der er ikke fundet uregelmæssigheder med hverken temperaturen eller udluftningen.
Der var heller ikke temperaturændringer i vores systems logfiler.

Jeg vil fremover opfordre jer til at henvende jer personalet på dagen hvis i oplever gene eller ubehag i salen, så kan de tag fat om et evt. problem med det samme.

Venlig hilsen / Best regards,
Mirza Hujdur

Mit svar på det:

Kære Mirza,
Det var et virkeligt et dårligt svar, der ikke er en ansvarlig ledelse værdig.

29 maja 2025

VIRKELIG DÅRLIG SERVICE!!!!!!!!!!😡😡😡😡😡😡

Mig og min datter skulle ind og se den nye Minecraft film, men da vi ankom opdagede vi at vi uheldigvis havde købt billetter til den forkerte biograf. Medarbejderen sagde så at vi skulle ringe til kundeservice inden filmede startede, da vi så kunne få vores penge tilbage. Vi prøvede flere gange at ringe til kundeservice men uden held. Næste dag prøvede jeg så igen at ringe til kundeservice hvor de endelig tog den, personen jeg snakkede med sagde så at jeg ikke kunne få pengene tilbage da man skulle have ringet inden filmen var begyndt (som vi jo havde forsøgt🙄). Jeg var meget skuffet og min datter var meget ked af det over oplevelsen, vi kunne i det mindste have fået et gavekort men nej nej. Jeg vender ALDRIG tilbage til big bio fra nu af vil jeg kun tage i nordisk film de har alligevel meget bedre sæder.
Cilia

4 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Big bio personale i en nødeskal

Havde et gavekort som lige var købt plus kvitering. Og personalt forstod ikke at den lige var købt og vi var derfor nød til at købe nye billeter i biografen. Er så træt af at det personale i biografer. At de ikke kan tage noget af dem selv og bruge sund fornuft.

9 kwietnia 2025

Æreløs handling

Vi havde et gavekort som de ikke ville bruge og derfra sagde de vi skulle købe billetter igen som vi så gjorde undervejs tog de vores kvittering på gavekortet og prøvede at gøre så vi ikke ku få pengene tilbage for den også
Fuldstændig æreløs handling

9 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Ugens medarbejder i Herlev?

Jeg havde brug for, grundet personlige årsager, at få ændret pladsen i salen, hvilket medarbejderen som selvfølgelig blev oplyst om årsagen, var utroligt forstående overfor.

Så stort tak til dig, der hjalp mig i dag.

Ved mine tidligere besøg i Herlev, der har jeg kun haft gode oplevelser og venligt personale.

18 lutego 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej