Systematiska fel i regnprognoserna, meningslösa sannolikheter som hela tiden ändras och en genomsaboterad hemsida. Det verkar som att SMHI bara kan göra 'säkra' prognoser vid mycket stabila väderlägen... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vill titta på vädret och tänker att jag ska gå in och se en interaktiv väderkarta . Bilder på satellit och radar. En inspelad film med väderhallåa alá 1900-tal som presenterar vädret för 3 dagar. K... Zobacz więcej
Helt fixerade vid ostkusten tyvärr. Inget stämmer på västsidan. Tror att man försöker skrämma bort turister men de kan tack och lov tänks själv! Idag skulle det vara 14' runt Göteborg men det är 22'.... Zobacz więcej
Det skiljer mellan radaröversikten och den skrivna prognosen. Ibland säger prognosen regn men det finns inget kommande regn på radaröversikten och tvärtom. Vilket skall man tro på. Upplever att DMI oc... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hur blir vädret idag? SMHI erbjuder väderprognoser och beslutsunderlag för dig, myndigheter och företag inom meteorologi, hydrologi, oceanografi och klimat.
Dane kontaktowe
Folkborgsvägen 17, 601 76, Norrköping, Szwecja
- smhi.se
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Är mycket besviken på den nya designen…
Är mycket besviken på den nya designen som är betydligt svårare att tolka och förstå. Jag hittar inte heller sidorna som jag tidigare besökt och tappar bort mig i ordningen. Är frustrerad då jag var så nöjd tidigare. Nu blir jag besviken varje gång jag besöker hemsidan och överväger att besöka yr.no hädanefter.
Kära SMHI
Kära SMHI, hur kan ni vara så kassa? Skyll inte på att det är svårt att förutspå väder, YR verkar klara detta galant. T.o.m bönderna i Storbritannien använder YR.
Vad hände..
Vad hände..? Varför kan man inte längre enkelt se väderrapporter på er sida? Svårt att se 10-dygnsprognosen och få en överblick av vädret på Sveriges olika orter. Den är tyvärr oduglig nu, måste leta efter bättre vädersidor.
Obegriplig försämring
Blev oerhört besviken när jag slog upp smhi:s nya webbsida. Jag har använt prognosen minst en gång varje dag och det har varit världsklass på presentationen. Lätt överskådligt och lätt tillgänglig relevant information. Förändringarna är för mig helt obegripliga.
Fy tusan vilken dålig design
Fy tusan vilken dålig design, svårt att få en överblick. Den gamla var otroligt mycket bättre!
Väldigt mycket sämre överblick
Väldigt mycket sämre överblick, Tex temperaturgrafen över 10 dagar: Utdragen i längsled och ihoptryckt i höjdled.
Temperaturskalan (idag) anger +20° 0° och -20° vilket ger väldigt dålig upplösning. Om grafen ändrar sig 5° är det nästan ett rakt streck.
En gåta att denna ändring kunnat släppas igenom.
Mycket försämrad layout i nya versionen!
Jag märker att jag sällan kollar in vädret på SMHI:s app nu sen SMHI bytt utseende på den. Var en mycket flitig användare förut men kan verkligen inte vänja mig vid den nuvarande. Den nya layouten känns otydlig och rörig. Inte alls användarvänlig och den ger inte omedelbart den information och de intryck jag vill ha. Kommer leta efter en annan favorit för att få min väderleksrapport.
Från en tydlig och enkel app till raka…
Från en tydlig och enkel app till raka motsatsen, gör om och gör rätt.
Helt värdelös förändring
Helt värdelös förändring, finansierad med våra skattemedel, utan att någon bett om det. Skäms SMHI.
Nya appen är dessvärre ett riktigt…
Nya appen är dessvärre ett riktigt magplask. Backa tillbaka till den gamla där användaren fick överblick och ordning.
Appen har blivit mycket dålig
Appen har blivit mycket dålig, står inte ens vilket håll det blåser längre. Väldigt otydlig överlag, Så himla besviken!
Har nu försökt att vänja mig med den…
Har nu försökt att vänja mig med den nya layouten, men det är svårt att se och tyda vilket väder det är. Versionen innan var den tydligaste av alla väderappar, men nu är det en kraftig försämring. Ni gick från bästa app till en av de sämsta. Vore tacksam om ni kunde återställa till tidigare version som var väldigt tydlig. Gäller även hemsidan.
SMHI ny app är en tillbakagång till…
SMHI ny app är en tillbakagång till 70talet.
Överblicken har nästan försvunnit.
Ge oss den gammla appen tillbaka.
Norska YR täcker Sverige och har en bättre informativ grafik
Varför ändrat?
Varför ny mindre tydlig design? Krångligare att navigera, obegripligt att ni ändrat.
Senaste uppdateringen usel
Senaste uppdateringen usel. Laddade ner gamla versionen 4.8.2 från Aptoide.
Nu ser det ut som vanligt igen.
Meningslös app
Senaste uppdateringen av appen helt meningslös att använda. Allt som var bra med förra versionen är borta. SMHI har gått IFRÅN att ge snabb och tydlig överblick för hela veckan TILL forcerat scrollande och onödigt blippande. Jag vill inte behöva scrolla och eller trycka på någon knapp för att få fram fram den info som är relevant... dvs vädret ... närmaste dagarna... med intuitiv överblick... Return app to sender pliiiz
Nya versionen är otydlig och svårläst.
Värdelös uppgradering
Jag delar alla tidigare inlägg om en ny värdelös layout. I den nya layouten så har man tappat överblicken totalt, speciellt i 10-dagars layouten med mycket sämre utnyttjande av skärmytan. Allting verkar också vara mindre detaljerat än tidigare med t.ex utjämnade vindkurvor.
Är det någon som sparat undan den gamla versionen så att man kan återinstallera den annars får man se sig om efter en annan väder-app?
Men snälla😝 Ta tillbaka som det var…
Men snälla😝 Ta tillbaka som det var innan! Otydligt vad det är för väder och rörigt!!!
Doświadczenie Trustpilot