Jeg har sendt en melding om reklamasjon feil til Småungene, men de håndterte den med fullstendig alvor og fant svar (selv om de ikke fant bestillingen min, og det med god grunn viste det seg)! Jeg h... Zobacz więcej
Fra en god nettside med godt vareutvalg, til rådgiving om hva én mann kan gi en gravid venninne, har Småungene vært eksemplarisk. Med rask levering, fin innpakking og gode produkter, vil jeg absolutt... Zobacz więcej
Veldig fornøyd med rask levering, og at jeg raskt fikk tilbakemelding på utsolgt vare. Bestilte en litt lang tøff traktorshorts til mitt barnebarn, men mottok en kort. Det er jeg ikke fornøyd med. Dvs... Zobacz więcej
Jeg bestilte et produkt som viste seg å være feilmerket i nettbutikken, men ble likevel ikke møtt med hverken en beklagelse eller et ønske om å rette opp feilen da jeg tok kontakt med kundeservice. De... Zobacz więcej
Kvalitetsklær som ble raskt levert!
God kvalitet på produktene og rask…
God kvalitet på produktene og rask frakt, kommer til å handle her igjen 😊
Kjempegod service og lynrask levering😁
Rask levering og god kvalitet
Bra opplevelse
Rask levering
Rask levering og hyggelig…
Rask levering og hyggelig kundeservice.Skulle gjerne sett at man fikk byttet varer gratis, menmen☺️
Bra klær og rask levering
Rask levering
Rask levering, varer som bestilt og praktisk pakning uten for mye emballasje.
Kjempe kjapp levering og nydelig lue 😃…
Kjempe kjapp levering og nydelig lue 😃 er veldig fornøyd!
Kjapp og grei levering
Kjapp og grei levering, måtte retunere på grunn av feil størrelse. Fekk nye varer etter kort stund. Kjempefornøyd med både varer og service🤩🤩
Raskt levert og fornøyd med varen
Veldig rask levering!
Varene er alltid i fin stand og det er lett å finne gode tilbud. Godt utvalg. Men det som virkelig gjør denne nettbutikken enestående er leveransetiden. Det er nesten slik at man mottar varene før man har bestilt, så raskt går det 😄
Overraskende kjapp levering 🥳