Matras slaapt zeer hard, niet geschikt voor zijslapers, s´ochtends allebij zere rug, is na bijna 2 weken nog niet volledig opgezwollen naar dikte 30cm, is nog maar 26cm dik, vorige week email gestuurd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik heb een matras, dekbed en kussens besteld. De geleverde producten zijn uitstekend. Het matras ligt fijn en comfortabel hard. De kussens bieden voldoende ondersteuning voor mijn hoofd en ne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik ben al lange tijd op zoek naar een goed kussen. Bij Hypnia kun je kiezen uit verschillende types en degene gekozen waarvan ik dacht Top. Het valt niet tegen. Duidelijke communicatie over bezorging... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
De bestelling werd echt snel geleverd en het pakket was in perfecte staat, onbeschadigd en in makkelijke pakketten. Vervolgens bleek het ook nog eens snel en zeer makkelijk in elkaar te zetten. En, belangrijkste, goede kwaliteit en een geweldig matras. Mijn dochter slaapt als een roos 😊
Heel tevreden over de matras! Geeft goede ondersteuning aan mijn rug. Sinds ik op deze matras slaap heb ik geen rugpijn meer. Ook tevreden over de klantenservice. Goede communicatie voor de levering. Aanrader.
Even though there was a quality issue with my order, it has been quickly resolved. Overall satisfied with my purchase.
Top matrasje - stevig en zacht tegelijkertijd. Levering snel
Ik heb al drie keer een matras gekocht bij Hypnia en elke keer was de service op en top: goede klantenservice en altijd paraat om te helpen in geval van misverstanden
Goede en snelle service!
Informatie is duidelijk, goed en adequaat!
We hebben lekker geslapen. Alleen de pijn in de rug gaat niet weg. Wellicht dat het nog wennen is want het ligt wel erg lekker.
Top kwaliteit- & prijsverhouding. Deze topper ligt heerlijk en voelt als een extra matras. Ik heb de harde versie besteld en had eerlijk gezegd verwacht dat hij wat harder zou zijn.
De door mij bestelde matras bleek na een tijdje te hebben beslapen eindelijk het juiste matras.
De Hypnia Ultieme Hybride heeft een prima drukverdeling al lijkt het matras in aanvang redelijk hard,maar voldoet prima ...geen kuilen en in bed van zij wisselen is moeiteloos.Dus om kort te gaan een prima matras.
We hebben onlangs een Hypnia-matras voor mijn zoon gekocht, en het is geweldig! Vanaf de eerste nacht slaapt hij heerlijk, als een roos. De matras is zo comfortabel en biedt perfecte ondersteuning – hij wordt uitgerust en energiek wakker. De kwaliteit is uitstekend en het is duidelijk dat deze matras lang mee zal gaan. Hypnia heeft onze verwachtingen overtroffen, en we zijn ontzettend blij met het verschil dat het heeft gemaakt voor zijn slaap. Echt een aanrader
Het bedrijf heeft mij een Topper geleverd die geheel voldoet aan mijn verwachtingen wat betreft hardheid .Ik had een Topper maar deze zakte in korte tijd door .Ik heb deze Topper met zorg uitgezocht en heb daardoor een goede aankoop gedaan .Het doorzakken is voorbij en ik ben heel blij dat ik deze Topper heb gekocht .
De matrassen bevallen heel goed mijn vrouw en ik slapen beter en ik heb veel minder last van m’n heup dus is het een goede aankoop
Snelle bezorging en eenvoudig om het bestelde bed in elkaar te zetten. Helaas is er een productiefout, maar het lijkt erop dat Hypnia dit gaat oplossen. Het contact hierover loopt in ieder geval prettig.
Top matras voor een goede prijs! We hebben ca. 3 maanden geleden dit matras geleverd gekregen, netjes binnen de levertermijn. Nadat het matras goed was gevormd (kwam vacuum in de verpakking), ligt het sindsdien heerlijk. Prijs/kwaliteit is dik in orde.
aanvankelijk was ik wat sceptisch: kende het bedrijf niet; ook nog in het buitenland.
Maar... alles was perfect geregeld. Op tijd, keurig ingepakt prima communicatie. Een PLUIM!
Slaapt ook Prima!
Goed prijs kwaliteit bed bieden, makkelijk om te monteren en snel levering.
Zeer tevreden.
Heerlijk matras en goede service. Matras was snel geleverd en ik slaap weer als een roos.
Snelle levering en duidelijke website! Onze topper ligt heerlijk. Hartstikke blij mee!
Snelle levering, duidelijke communicatie per mail. De topper zelf vormt zich naar je lichaam. Als je veel draait (woelt) dan is dit m.i. niet de topper voor jou. De topper kan wel vrij warm worden. Daarom raad ik je ook aan ook het perkal katoenen beddengoed van Hypnia te bestellen. Al met al een prima topper. Ook prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde!
Zeer tevreden. Levertijd zoals aangegeven op de website en het product is precies wat ik er van verwacht heb. Goede prijs kwaliteit verhouding!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.