Slome Recenzje 716

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Matras slaapt zeer hard, niet geschikt voor zijslapers, s´ochtends allebij zere rug, is na bijna 2 weken nog niet volledig opgezwollen naar dikte 30cm, is nog maar 26cm dik, vorige week email gestuurd... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Ik heb een matras, dekbed en kussens besteld. De geleverde producten zijn uitstekend. Het matras ligt fijn en comfortabel hard. De kussens bieden voldoende ondersteuning voor mijn hoofd en ne... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ik ben al lange tijd op zoek naar een goed kussen. Bij Hypnia kun je kiezen uit verschillende types en degene gekozen waarvan ik dacht Top. Het valt niet tegen. Duidelijke communicatie over bezorging... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We hebben onlangs een Hypnia-matras voor mijn zoon gekocht, en het is geweldig! Vanaf de eerste nacht slaapt hij heerlijk, als een roos. De matras is zo comfortabel en biedt perfecte ondersteuning – h... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Bestelling ging heel soepel

Bestelling ging heel soepel. Bed snel geleverd. Was makkelijk in elkaar te zetten. Nu gaan we testen….

30 listopada 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve bericht! Fijn om te horen dat de bestelling en levering zo vlot zijn verlopen en dat het monteren van het bed makkelijk ging.

We hopen dat het slaapcomfort u net zo goed zal bevallen — geniet van het testen!

Het Hypnia Team

Slechte service

Een peuter matrasje besteld en zou 21 november geleverd worden.
21 november werd er geen matras geleverd. De track & trace bleef steeds hangen op de 21e.
Maandag 25 november gebeld met de klanten service en gevraagd naar de verwachte leverdatum. Klantenservice wist het niet en moest het navragen bij de pakketdienst. Dat zou dan weer 8 dagen gaan duren. Gevraagd of ze een nieuw matras konden opsturen omdat er anders en 8 dagen en opnieuw levertijd over heen zouden gaan. Dat kon niet.
Als het matras dan nog niet bezorgd zou zijn dan zou er een nieuwe worden gestuurd. Ik had dit al eerder gelezen in de recensies. Helemaal klaar mee.

27 listopada 2024

Odpowiedź od Slome

Bedankt voor uw bericht. Wij begrijpen hoe vervelend deze situatie voor u moet zijn geweest en willen u bedanken voor uw geduld.

Helaas zijn wij bij dergelijke situaties altijd gebonden aan het volgen van de procedure bij DPD, wat soms wat meer tijd in beslag neemt dan gewenst.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij natuurlijk voor u klaar.

Jammer

Jammer, maar ondanks de volledige betaling hebben wij geen levering ontvangen alhoewel volgens track en tracé de levering reeds 14 dagen geleden gepland stond. Zeer spijtig.

27 listopada 2024

Odpowiedź od Slome

Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We begrijpen hoe frustrerend deze situatie voor u moet zijn.

Helaas heeft de vervoerder ons laten weten dat één van de twee pakketten niet gelokaliseerd kan worden, wat zeer zeldzaam is. We proberen altijd de snelst mogelijke oplossing te vinden, maar het lijkt erop dat het pakket definitief verloren is gegaan. Dit is inmiddels door de vervoerder aan ons bevestigd.

Zoals vanmiddag met u afgesproken, zorgen wij ervoor dat er een nieuw pakket naar u wordt verstuurd. Nogmaals onze excuses voor de vertraging en het ongemak.

Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Oceniono na 3 z 5

Eerste bestelling was beschadigd en er…

Eerste bestelling was beschadigd en er waren problemen met de levering, geld terug gekregen. De tweede bestelling kwam wel goed aan, het bed is van goede kwaliteit, stevig en met handige opbergruimte.

19 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Blij met mijn topper van Hypnia!

Na jaren van rugpijn ben ik sinds de topper van Hypnia hier van af! Hij voelt koel aan en ligt heerlijk! Blij met mijn aankoop :-)

20 lipca 2024

Beste klant,

Wat een geweldige review — hartelijk dank dat u dit met ons deelt! We vinden het fantastisch om te horen dat de Hypnia topper uw rugpijn heeft verlicht en dat u nu weer met comfort en verkoeling kunt slapen.

Uw tevredenheid is precies waar we het voor doen. Dank voor uw vertrouwen en we wensen u nog vele nachten vol rust en herstel toe!

Het Hypnia Team

uitstekende ervaring

De matras ligt heel goed. Geen klachten (spierpijn, stijve ledematen).
Voelt vertrouwd.
Heb hem pas kort dus we zullen moeten afwachten hoelang dit goede gevoel blijft.

16 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Alles vlot verlopen zoals het hoort.

Alles vlot verlopen zoals het hoort. De Topper is van zeer goede kwaliteit en we slapen er heerlijk op. De eerste weken wel wat geurhinder maar is inmiddels bijna volledig verdwenen.

14 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Tevreden over kwaliteit en service

Heel blij met mijn nieuwe bed! Kwaliteit is super. Bezorging verliep ook soepel en er werd geholpen met het zware bed 1 verdieping naar boven te krijgen. Enige puntje van kritiek is de duidelijkheid van de handleiding. Hier en daar werden dingen die later in het proces belangrijk waren niet duidelijk laten zien in eerdere stappen waardoor we soms dingen weer uit elkaar moesten halen. Verder was het niet veel werk om in elkaar te zetten.

15 października 2024

Hypnia bamboe topper

Voor ons is het een zoektocht geweest en zijn wij bij de bamboe topper beland. Daarvoor hadden van een Emma topper maar die is retour gegaan vanwege rugklachten.
Traagschuim sprak ons aan vanwege de eigenschappen en omdat de ervaringen met koudschuim is tegengevallen.
Bij de eerste nacht op de hypnia topper wisten we het eigenlijk al, het was net slapen op een wolkje en zonder rugklachten wakker geworden. De topper heeft wat mij betreft een nadeel (niks is perfect) wat voor sommige iets is om over na te denken namelijk dat het na een tijdje wat warmer kan aanvoelen vergeleken met koudschuim. Dit is een bekende eigenschap van traagschuim maar daar staat tegenover dat je veel meer comfort terug krijgt. Voor ons is de extra warmte niet als hinderlijk ervaren. Al met al hebben we dus een ontzettend goede ervaring tot nu toe met de topper. Qua comfort kan geen koudschuim of latex hier tegen op.

20 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Ik ben zeer toverden over mijn Ultieme…

Ik ben zeer toverden over mijn Ultieme Hybride Matras kwaliteit is zeer hoog en ik slaap heerlijk. De matras is daadwerkelijk zeer confortabel en ook is de matras ruim 25 cm hoog zoals aangegeven op de website. Bij andere merken heb ik geconstateerd dat matrassen niet de afmeting hebben die geadverteerd wordt. De Ultieme Hybride Matras voldoet aan al mijn wensen een geode support voor mijn rug niet te zacht maar ook niet te hard.

Fantastisch bed, levering dramatisch

Een praktisch en fijn bed wat makkelijk in elkaar te zetten was. De levering was daar in tegen dramatisch maar daar kan dit bedrijf niks aan doen. Hopelijk doen ze binnenkort zaken met een ander leveringsbedrijf dan DB Schenker.

23 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Super snel geleverd en een heel mooi…

Super snel geleverd en een heel mooi product. Werd stevig verpakt, dus veilig verstuurd. Onze dochter ligt heerlijk op het matrasje! Hij is lichter dan ik had verwacht wat heel fijn werkt met het opmaken van het bedje! Aanrader!

Oceniono na 2 z 5

Korte duur tevreden

Was over the moon de eerste maanden. Maar al snel na maand 2 kwam ik met lichaam klachten. Onderrug pijn, heup pijn. De matras is best zacht geworden en heb blijvende deuken. Erg jammer want hoe hij de eerste 100 dagen lag was GEWELDIG. MAAR HELAAS

Odpowiedź od Slome

Bedankt voor uw feedback en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat u klachten heeft gekregen en dat de matras niet meer aan uw verwachtingen voldoet.

Wij bieden onze klanten 120 dagen proefslapen aan, zodat u zeker kunt zijn van uw keuze. Heeft u al contact met ons opgenomen om uw situatie te bespreken? We kijken graag samen met u naar een passende oplossing.

Met vriendelijke groeten

Heerlijke topper

Heb deze topper in Augustus gekocht. Goede service, snelle bezorging. Had vaak last van mijn rug na het slapen, nu niet meer. Blij met mijn aankoop!

12 listopada 2024

Fijn matras.

De levering was vlot. Lastig was dat het tijdstip van levering niet bekend was. Het matras ligt heerlijk.

3 października 2024
Oceniono na 4 z 5

Top matras, mooi, goed en handig bed, wel moeilijk om in elkaar te zetten.

Bed met opbergbox was geen sinecure om in elkaar te zetten. De handleiding mist een aantal tips. Zo is het niet eender hoe je de lattenbodem op het pompsysteem legt, en zo staat er niet in dat de matras op de lattenbodem moet voordat het pompsysteem werkt. Gelukkig werden we door Hypnia via mail geholpen. Ook zijn bij ons de uiteinden van het lattenbodemframe niet stevig vast te vijzen. We hopen dat dit geen kwaad kan. Tip: graag een videohandleiding en/of de mogelijkheid om te laten monteren. Alleszins, na het werk, kwam gelukkig de beloning van een goed bed met een goede nachtrust als gevolg!

8 listopada 2024

Goede topper 2 vliegen in 1 klap

We hadden een nieuwe topper nodig. We wilden een topper welke mijn rugklachten zou tegen gaan, tevens wilden we een wat zachtere ervaring krijgen van de bestaande matrassen. Deze topper is het geworden en bevalt zeer goed. Een zachtere slaapervaring en geen klachten meer van de rug.

14 października 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej