Oceniono na 5 z 5

Hvis man kunne give flere stjerne gjorde jeg gerne det da serviceniveauet her er ekstraordinært fremragende :) Hurtig levering med mulighed for at få leveret til døren. Der bliver gjort meget for at... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og ekspertise hos Slettebjerg Foder. Stine Balchen giver gode råd og yder sin hjælp hvis der er brug for det. Slettebjerg Foder har tit gode tilbud på et bredt udvalg af deres kv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ekstrem hurtig levering. Bestilte en eftermiddag, og fik umiddelbart besked om at leveringen kom dagen efter. Godt nok fordi de alligevel var i nærheden, men dejligt m. en returbesked, og kun et ek... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtig tilbagemelding i forhold til at afhente varer. Fik en sms 5 min. efter ordren var afgivet i forhold til afhentning. Kunne hente varerne dagen efter. Alt var som det skulle være. Handler der hel... Zobacz więcej

1. Sklep z karmą dla zwierząt

Napisane przez firmę

Foder til heste og hobbydyr ved Ringsted. Foder fra Nordic Horse, Aveve, Regulator Complete, TRM, Equine America og mange flere. Hurtig levering, kompetent og erfaringsbaseret rådgivning med udgangspunkt i det enkelte behov.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god og hurtig service :)

Rigtig god og hurtig service :)
Og god hjælp da GLS havde smadret pakken. De bedste anbefalinger herfra.

10 kwietnia 2024

Hej Marianne,
Tusind tak for den pæne anmeldelse - og jeg er glad for at du rakte ud til os vedr. den smadrede pakke, så vi kunne erstatte de ødelagte varer 🤗

Oceniono na 4 z 5

Nemt og personligt 👌

12 kwietnia 2024

Hej Lotte,
Tusind tak! Vi er glade for at du både synes det er nemt og kan mærke det personlige præg, da det er netop sådan vi ønsker at drive butik 🤗

Oceniono na 5 z 5

God service. Handler der gerne igen.

10 kwietnia 2024

Hej!
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for,
Tak for at vælge os som butik,

Foder

Top service!

12 marca 2024

Hej!
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi glade for :)

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og ekspertise hos…

Slettebjerg Foder har tit gode tilbud på et bredt udvalg af deres kvalitetsfoder. Dejligt med en kundeklub.
Mine varmeste anbefalinger går til Stine.

15 marca 2024

Hej Meena,
Tusind tak for de pæne ord - vi er glade for at vi kan hjælpe dig med foder til din hest :)

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe udvalg af gode og lækre produkter…

Kæmpe udvalg af gode og lækre produkter i den fineste kvalitet. Servicen er helt i top. Kan helt klart anbefale andre at købe hos slettebjerg foder.

12 lutego 2024

Odpowiedź od Slettebjerg Foder

Tusind tak for de pæne ord, vi er glade for at du har valgt at være kunde hos os :)

Hej Nadia,
Tusind tak for den flotte anmeldelse - vi gør alt hvad vi kan for at yde den bedste service ☺️ tak for at handle hos os,

Oceniono na 4 z 5

God behandling og vare

God behandling og vare, for at få 5 stjerner ville være at de har varerne hjemme, men de kommer hurtig efter bestilling

7 lutego 2024

Odpowiedź od Slettebjerg Foder

Hej Helle, tusind tak for de pæne ord! Jeg lover vi gør ALT hvad vi kan for at udvide vores lagerstørrelse løbende, så tak for tålmodigheden så længe 🙏🏻 mvh Stine / Slettebjerg Foder

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, alt levede 100% op til forventningerne. Ikke sidste gang jeg bestiller fra Slettebjerg!

17 stycznia 2024

Odpowiedź od Slettebjerg Foder

Hej Simone, tusind tak det er vi rigtig glade for at høre 🙏🏻 husk endelig at række ud til os hvis vi kan hjælpe dig med produktvalg eller spørgsmål ☺️

Oceniono na 5 z 5

Super service og altid hurtigt svar og…

Super service og altid hurtigt svar og levering

26 stycznia 2024

Hej Tanja,
Tusind tak, vi er glade for at vi får lov at levere foder til dine heste, tak for at vælge os 🙏🏻

Altid god service

Altid god service! Lidt et tilfælde at vi fandt slettebjerg foder. Men nemt at handle der, og ejeren/ansatte er meget hjælpsom.

24 stycznia 2024

Hej Nana,
Tusind tak - vi er rigtig glade for at du fandt os 🙏🏻

Oceniono na 5 z 5

God service, vejledning og produkter

God service og levering/afhentningsmuligheder - hurtig og fleksibel - og, man får altid en god hjælp og vejledning.
Produkterne kan også varmt anbefales - i det hele taget anbefaler jeg stærkt Slettebjerg-foder til alle.

1 września 2023

Hej Tina,
Tusind tak for dine pæne ord og din anmeldelse - vi glæder os til at se dig igen hos Slettebjerg Foder :)

Oceniono na 5 z 5

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering. Altid god vejledning i produkterne kæmpe anbefaling herfra.

12 września 2023

Hej Ditte,
Tusind tak for din anmeldelse og dine stjerner - det betyder meget for os at I tager jer tid til at skrive en anmeldelse :)
Vi glæder os til at se dig som kunde igen hos Slettebjerg Foder.

Super god service

Super god service, var lidt i tvivl om et produkt og fik så god rådgivning, og da jeg bestilte gik det bare hurtigt.. super service og hurtig levering, kan varmt anbefale Slettebjerg Foder.

20 września 2023

Hej Louise,
Tusind tak for din anmeldelse, og dejligt vi kunne hjælpe dig med rådgivning i produktvalg.
Vi glæder os til at se dig som kunde igen hos Slettebjerg Foder.
Mvh Stine / Slettebjerg Foder

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej