Sleepbetter.dk Recenzje 155

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Oceniono na 5 z 5

Nem og overskuelig hjemmeside. White noise speakeren blev afsendt samme dag, og ankom her allerede dagen efter! Og vi tog den i brug samme aften - og min datter sov uafbrudt hele natten! Dette ha... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Imponerende gode natbriller. Har prøvet lidt forskelligt, men de her briller er markant bedre end hvad jeg før har prøvet. De er behagelige og har ikke været varme for ansigtet ligesom mange andre b... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Skuffet. Fik sovemasken bestseller i julegave 2022 allerede nu her 3 mdr efter ( bruger den kun hver 2.uge ) er memoryskum allerede trykket helt flad både under og over øjnene. Elastik har allere... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har nu sovet med mine yndlings natbriller fra sleepbetter i over et halvt år, og det har i den grad været en kæmpe hjælp henover sommeren. Jeg er yderst tilfreds med produktet, og sleepbetter hold... Zobacz więcej

Napisane przez firmę

Sleep Better er sat i verden for at hjælpe dig med, at opnå en bedre søvn. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede omkring vores produkter og om søvnoptimering generelt. Vores produktsortiment er nøje udviklet med det formål, at være de bedste produkter på markedet til at afhjælpe søvnproblemer og forbedre din søvnkvalitet. Vi håber meget, at vi kan hjælpe dig til, at sove godt om natten.

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 2 z 5

Selvom der står 1-2 leveringsdage har…

Selvom der står 1-2 leveringsdage har jeg de 2 gange jeg har bestilt ikke haft det før 3-4 dage efter.. det er egentlig ikke et problem for mig, men lad være med at skrive 1-2 dage når man ikke kan overholde det..

10 września 2021

Hej Frederik

Kan se jeg lige manglede at få svaret dig herinde også. Det ser Trustpilot gerne at man gør.

Som jeg også redegjorde for i mailen til dig så leverer vi ikke på 1-2 leveringsdage, men 1-2 hverdage. Lørdag og søndag tæller derfor ikke med, da vi som udgangspunkt ikke har mulighed for at afsende disse dage.

Den ene af dine ordrer er bestilt en fredag op til en weekend (nok derfor leveringstiden føles længere). Den blev leveret tirsdag den efterfølgende uge. Altså på 2. hverdag.

Din anden ordre blev leveret på 3. hverdag. Hvilket naturligvis er en dag mere end vi lover. Beklager denne forsinkelse.

Håber ellers du er glad for produkterne, hvilket jeg antager når du har valgt at købe over to omgange.

Skulle du bestille hos os en tredje gang i fremtiden, så lover jeg at vi vil gøre alt hvad vi kan for at levere hurtigst muligt.

Oceniono na 2 z 5

Jeg har købt et par ørepropper

Jeg har købt et par ørepropper, først og fremmest var der lovet 1-2 dages levering det tog så omkring 6-7 dage, da de så endelig dukkede op var resultatet at dem de har til 30 kroner i apoteket tager mere lyd og er mere behagelige at have i hvis man sover på siden, de ørepropper jeg købte til 95 fik jeg ondt i ørene af, eneste plus er at de ikke falder ud men de dæmper sku ikke lyden ret godt....

8 września 2021

Hej Jonathan

Tak for din feedback.

Beklager den længere leveringstid. Vi stræber altid efter at levere indenfor 1-2 hverdage, hvilket lykkes i 95% af tilfældende. Har tjekket op på det og kan se din pakke har siddet fast hos GLS og at leveringstiden derfor sneg sig op på 5 hverdage.

I forhold til ørepropperne vil jeg sige, at folks øre/øregange er forskellige i form og størrelse. Der vil derfor være nogen som de bare ikke passer godt til. Det kan dog også godt kræve noget øvelse at få dem til at sidde optimalt og noget tilvænning at bruge dem.

Heldigvis har vi vores 30-dages tilfredshedsgaranti. Netop til hvis man synes at de ikke sidder godt eller er behagelige at have i. Derfor har jeg netop refunderet pengene for dit køb.

Med ønsket om en god dag

Perfekt sovemaske!

Jeg fik en super god service og rådgivning inden mit køb. Min bestilling kom hurtigt og jeg er ovenud tilfreds. Nu fandt jeg endelig en sovemaske som er behagelig at have på og som lukker ALT lys ude. Jeg giver Sleepbetter min varmeste anbefaling 👍

7 września 2021

Hej Berit

Godt at høre og tusind tak for den flotte feedback! 🙏

Helt tilfreds

Produktet dr så fint, og jeg fik det lynhurtigt.
Helt tilfreds

5 września 2021

Hej Bodil

Tusind tak. Det er vi meget glade for at høre.

Med ønsket om en dejlig søndag aften.

Oceniono na 2 z 5

Havde et par spørgsmål ang

Havde et par spørgsmål ang. deres ørepropper. Intet svar på hverken chat eller mail. Valgte at købe dem til trods. Dog er de så smertefulde at have i ørene, at de nu er kasseret.

Det er for useriøst at der ikke bliver svaret når man har spørgsmål til deres produkter. Alt i alt en dårlig oplevelse. Eneste positive var, at jeg havde varen inden for 2 dage efter bestilling!

5 września 2021

Hej Sanne

Håber du har modtaget min mail, hvor jeg prøver at redegøre for årsagen til din oplevelse inden køb, samt med produktet. Men jeg har ikke fået en tilbagemelding retur.

Beklager meget det manglende svar inden dit køb. Det var absolut ikke vores hensigt og det er vi meget kede af.

Har naturligvis refunderet pengene til dig jf. vores 30-dages tilfredshedsgaranti. Dem skulle du gerne have modtaget allerede.

Med ønsket om en god dag

Super nem hjemmeside

Super nem hjemmeside, fik mine ting meget hurtig og er rigtig tilfreds.

12 sierpnia 2021

Hej Tina

Skønt at høre! Mange tak for de pæne ord.

Ønsker dig en god aften og en god nattesøvn.

Hurtig levering/ god kvalitet

Super maske!

30 lipca 2021

Hej Ana

Tusind tak for tilbagemeldingen og dejligt at høre du er tilfreds. 🤩

Super gode natbriller

Super gode natbriller. Meget hurtig levering.

30 lipca 2021

Tusind tak for den gode feedback. Det betyder meget. 🙂

Super produkt

Super produkt, hurtig levering

20 lipca 2021

Odpowiedź od Sleepbetter.dk

Tusind tak for din anmeldelse Anne. Er glad for at høre sovemasken lever op til dine forventninger 🙂🙏

Martin

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej